senın adına gercekten cok sevındım canım yaaa o guzel duan ıcın de allah razı olsun arkadasım ınsallah herkesın gonlune gore verır rabbım:1hug:
baya belli oluyorlar canım yaa allahım sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin
resim çok net değil ama yine de belli oluyo :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım arkadaşlarım yaaaa hepinize çokk teşekkür ederim.Rabbim güzel gönlünüze göre versin inşallahhhhhh
ailemizde sadace halamın ikizleri var
eşimin tarafında da anneannesinin iki sefer olmuş ama yaşamamış
iki taraftada var yani ama hiç aklıma gelmzdi daha önceleri
dr durumları gayet iyi ama ikizde düşük riski fazla olduğu için 2 kat daha çok dikkat et dedi,kalpleri oluşmuş ama tam net duymak için 1 hafta sonra tekrar gelin dedi..
inşallah bakalım duyabiliriz...
kızlarr bu duyguyu sizlerinde yaşaması için inanın çooooook dua ettim.Rabbim muradınızı versin inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
[ı]günaydın tatlım hoşgeldinnn:1hug::1hug::1hug:[/ı]
canım tlfondan aktardım ya ondan biraz net olmayabilir diye düşündümayy nası net degıl kızzz gün gibi çıkmış bu ikislere bak sennn uuuuu ayyy içim kıpır kıpır oldu gorunce cok güzel bişiii bu yaaa senağlama nası duygulandım baaaaakksenağlama
baya belli oluyorlar canım yaa allahım sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin
sağol canım
Rabbim inşallah gönlünüzdekini hayırlı kılsın
günaydın hoşgeldin nasılsınherkeslere günaydın nasılsınız hanımlar yeni haberler varmı
sessizdenizcim bebekler çiftmi yoksa
sağol fıstıgım burdayım bundan sonra =)sende hosgeldın hayatım
canım tlfondan aktardım ya ondan biraz net olmayabilir diye düşündüm
canım yaaa Rabbim en kısa zamnda hepinize inşallah bu güzelliği tattıtsın
inanın tüm kalbimle ve meleklerimin o küçücük kalbiyle dua ediyorum sizlere
amin canım Allah razı olsun sizlerden
evet canım ikizzz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:herkeslere günaydın nasılsınız hanımlar yeni haberler varmı
sessizdenizcim bebekler çiftmi yoksa
sessızcım ayrı yumurta ıkızımı
sağol fıstıgım burdayım bundan sonra =)
güzel duaların için teşekkür ederimmm yaaa
güle güle canım afiyet olsun aman bebişlerin aç kalmasın onlara çok dikkat et tabii kendine deevet canım ikizzz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayrı yumurtaymış canım
canlarım kahvaltı yapıp geliyorum şimdilik hoşcakalın
IYI BSAKALAIM CNM GUN SAYICAZ BERABERkaydirigubbakcemile
1hafta sonra benım adet tarıhım canım bakalım :)) heycan doruktadelikafadulden
kızlar mrb tünaydın mı? desem günaydın mı? bilemiyorum kızlar yaaa adetime 6 gun var bende pembe bır akıntı var aşılama yapdırıpda böyle olanlar var mı? aramızda lütfen bana yazsın
İNŞALLAH ADET OLMASSSINNN AMİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?