günaydın tatlım biz çok iyiyiz teyzesi oğluşumda kızınla seni öpüyor cnm bu arada dktra gitcektin ne oldu sonuçlar iyi değilmi CADIARZU
slm escales günaydın sanada cnmkaydirigubbakcemile5
slm canım yok daha olmadım canım yaselam canım hoşgeldin nasılsın det olmuşmusun
günyadın çitoscumgünaydın tatlım biz çok iyiyiz teyzesi oğluşumda kızınla seni öpüyor cnm bu arada dktra gitcektin ne oldu sonuçlar iyi değilmi CADIARZU
slm escales günaydın sanada cnmkaydirigubbakcemile5
hayırlısı olsun canım peki test ne zaman yapıcaksın?
biz iyiyiz teyzoş şimdi annmle kahvaltı yapıcaz.serdar kardeşimi öpüyorum .bizde sizi çok ösledik .günaydın kuşum biz iyiyiz teyzesi doruğumla sen nasılsın serdarım ikinizide çok öslediŞeniz
iyiyiz canım .bebiş acıktı kahvaltı yapıcaz şimdi.ben biraz geç yapıyorum çünkü sabah erken kan hapımı içiyorum .o hapı içince 2 saat hiçbir şey yenmiyo yani zamanın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum .günaydın beryalim nasılsınız bugün bakalım.
slm kızlar
slm canım yok daha olmadım canım ya
günyadın çitoscum
bugün doktora gidcem canım orada yaptırmayı düşünüyorum ama pek umudum yok gene her zamanki gecikmelermiş gibi bir his var hadi hayırlsı bakalım ne çıkacak canımbenneyaptımki
slm canım yok daha olmadım canım ya
günyadın çitoscum
bugün doktora gidcem canım orada yaptırmayı düşünüyorum ama pek umudum yok gene her zamanki gecikmelermiş gibi bir his var hadi hayırlsı bakalım ne çıkacak canımbenneyaptımki
toprağım 11 de randevum 10 da çıkarım artık hayırlısı bakalım ne çıkacakbiz iyiyiz teyzoş şimdi annmle kahvaltı yapıcaz.serdar kardeşimi öpüyorum .bizde sizi çok ösledik .
iyiyiz canım .bebiş acıktı kahvaltı yapıcaz şimdi.ben biraz geç yapıyorum çünkü sabah erken kan hapımı içiyorum .o hapı içince 2 saat hiçbir şey yenmiyo yani zamanın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum .
günaydın tatlı toprağımnasılsın .saat kaçta gidicen doktora bugün .
inşallah mutlu haberini alırız canım bu ay beraber hamiş olalım kıs bende başlayaımda çalışmalara hıı :CüvCüv:
biz iyiyiz teyzoş şimdi annmle kahvaltı yapıcaz.serdar kardeşimi öpüyorum .bizde sizi çok ösledik .
iyiyiz canım .bebiş acıktı kahvaltı yapıcaz şimdi.ben biraz geç yapıyorum çünkü sabah erken kan hapımı içiyorum .o hapı içince 2 saat hiçbir şey yenmiyo yani zamanın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum .
günaydın tatlı toprağımnasılsın .saat kaçta gidicen doktora bugün .
hayırlısı olsun canım umarım hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin.bizi habersiz bırakma...
canım sağol bizde iyiyiz Şeniz doktora gittik Allaha şükür herşey normal çıktı:Saruboceq:
olurmu canım habersiz bırakırmıyım
çok sevindim cnm Şeniz
hadi kızlar ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?