kızlar size şöyle bir şey söylim .
adet olduğunuzda ilk adet olduğunuz günü 1 diye sayın .tam 10 unu gün ilşkide bulunun .11 de yapmayın 12 de yaoın yani böyle bir dolu bir boş bir dahaki adet gününüze kadar çalışmalar devam .ama unutmayın 10 12 14 ve 16 ıncı günler yumurtlama açısından en yoğun günler.bu günleri kaçırmayın .
Günaydın canım sanırım adetinm geçti diyorsunda daha adet olalı 14 gün olmuş yanlışmı anladım acaba?
günaydın kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.
Günaydın canım sanırım adetinm geçti diyorsunda daha adet olalı 14 gün olmuş yanlışmı anladım acaba?
günaydın canımmmmmmmmmmmmgünaydın kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.
tamam da güzelim senin hesapta bir dolu bir boş yapamam çünkü kocişin yaş gününde yapmamam gerekir ozaman ve bu ne yazıkki mümkün değil onu ne yapıcaz delikafadulden
günaydın canımmmmmmmmmmmm
walla sen kafana göre bak işte kısacası
adet tarihin bittiği zamanla bir dahaki adate arası bol bol ilşkide bulunun o zaman . bol şanslar.:jeyyar::jeyyar:
adetim geçti demedim kıs, adetim biteli 10 gün oldu dedim ama olmaz sanırım
günaydın kızlarrrrr bol hamileli haftalar dilerim hepinizekaydirigubbakcemile2
günaydın fıstığım ve serdarım.nasılsınız bakalım .
günaydın canım iyiyim sen nasılsın bakalım
günaydın canımmmmmmmmmmmm
walla sen kafana göre bak işte kısacası
adet tarihin bittiği zamanla bir dahaki adate arası bol bol ilşkide bulunun o zaman . bol şanslar.:jeyyar::jeyyar:
escales canım günaydın...adet oldun mu?
slm kızlar
günaydın tatlım biz çok iyiyiz teyzesi oğluşumda kızınla seni öpüyor cnm bu arada dktra gitcektin ne oldu sonuçlar iyi değilmi CADIARZUgünaydın citosum serdarım ve sen nasılsın?teyzesi öpüyor onuŞeniz
slm escales günaydın sanada cnmkaydirigubbakcemile5slm kızlar
yok kuşum olmadım ama olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor canım ya :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?