Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

CNM PSIKOLOJIK BI BASÖNMESI VE BULANTI OLABILIR BENDEDE OYLE OLDU VE ADET OLDUM OLDUM AMA HERKES IÇIN AYNI OLMAZ BELKI .İNŞALLAH CNM HAMİŞSİNDİR TESTINI HAFTAYA PAZARTESİ YAPARSIN( yanı evde olanı) AMA KAN TESTINI CUMA FALAN YAPTIR VARSA CIKIO ZATEN HEMEN AMA BIZ VARE DIE DUSUNELIM INŞALLAH VARDIRRRAMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın?

BOMBA GIBIYIM SUPERIM.YANLIZ BI SORUNUM VAR DOKTORUM TAM SOKULMEM İÇİN FARLUTAL VERDI VE ILAC BITELI 6 GUN FALAN OLDU PARCA PARCA KAN GELIYO GUNDE 3-4 TANE PED DEGIŞYIRIORUM GECELERI YATAGIN BATMASI CABASI.SIZCE NORMALLMI BOYLE PARCA PARCA GELMESI

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile:sm_cool::asigim:bagımlısı oldum buranın ya gözümü acar acmaz buraya kosuyommmmmmmmmmmm

bnde kullanmıstım benimde 7. gün oldu ben parca parca olmadım ama normalden biraz fazla gelmişti

günaydın güzelim..baş dönmesi ve denge kaybı adet öncesi de olabiliyor geçen ay dr a gittim bende.. adet dönemi öncesi vucut kendini hamilelik için hazırladığından baş dönmesi,mide bulantısı ve denge kaybı olabilir dedi..en güzeli kan testi yada adetin gecikmesi durumunda evde yapılan testler..benim daha adetime 10 gün var aynı durumlar bende de oluşuyor ...hatta dün kasık ağrısıyla uyandım..ama çok da umutlanmak isemiyorum daha adet günüme var çünkü..inşallah güzel haberler veririsin bize ve hamilesindir güzelim..ve inşallah sende hamişim diye haber veririsin bize..allah çabalarımızı ve umutlarımızı boş bırakmasın inşallah.

kızlarrrr aranızda HSG cektiren varmı bişey sorucam.dr banada 6 daha dene olmazsa hsg cektirelim dedi bende bugünler de cektireyim acılı oluyomus dogrumu

günaydın kızlar naberler

osmaniye cnm ben çektirdim hsg ne soracan zor olmasın hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…