h.b. vildosum seni gördüm daha iyi oldumm iki gundur gozukmedim bende merak ettim şükür ortadaki yanlış anlaşılma kalktı canım :1hug:
kolay gelsin canım bende çıkıcam birasdan evde işlerime bakıcam bugun bu hafta mevlüt okutmayı dusunuyom bakalım hayırlısı ayarlamaya çalışıyom görüşürüzz kendine iyi bk güzelim öptümm
ben hafta sonları kaynanamlarda oluyom cnm cumartesi pazar yokum giremiyom
ben kendimi sana affettirirdim affettrimeyede araya günler girecek diye çok üzülmüştüm :1hug:
neyse sende artık tanıdın beni öyle eften püften şeylere kırılmadığımı kızmadığımı falan okişalkisalkisalkis
çok canımı sıkan bişey olsa yine topikte söylemem özelden yazarım her kim olursa olsun:1closedeyes:
bu zamana kadarda saolsun topişteki kızlar benim hiç canımı sıkmadı kalbimi kırmadı :lepi::icecream:
oldu cnm öğleden sonra işlerimizi bitirelim buluşalım topiğimizde
aslında bende bi mevlüt okutmayı çok istiyom
hamile kalıyım bebek patiği örecem 40 tane ve okutacam inşallah çok güzel düşüncelerim var kızlarr
ohh yarasın walla .bebişim doğsun da sende mamalar yap ona teyzesiii.canım doruğum yediklerin yarasın tosunum sen bi doğ hayırlısıyla teyzoşun sana neler hazırlıycak ne mamalar yapıcak
amin yarasın walla bebişime teyzesi.afiyet olsun canım yediklerin bebişine yarasın inşallah:1hug:
beryalcim kullandığın demir hapının adı ne?
canım adet tarihin geslisn ve bence 3 gün falan geçsin öle test yap.günaydın arkadaşlar bende çarşamba yada perşembe regl olucam dört gözle bekliyorum bu ay hsg çekildi bir de glucophage kullanıyorummm ayy inş.bişiy vardır.yoksa bu ay aşılamaya geçicez...bu arada kızlar bi baş dönmesi var bende denge kaybı özellikle akşam üzeri bir de dün bir iki damla açık pembe bişiyler geldi sizce hamiş olabilirmiyim.ne zaman test yapayımmm.Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırkmasın:ecrin_bebek:
hoşgeldin tatlımmmmmkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile:sm_cool::asigim:bagımlısı oldum buranın ya gözümü acar acmaz buraya kosuyommmmmmmmmmmm
günaydın kızlar naberler
osmaniye cnm ben çektirdim hsg ne soracan zor olmasın hee
hoşgeldin vildoşum nasılsın .nasıl geçti anneler günün.
selam kızlar nasılsınız
hoşbuldum cnm sende hoşgeldin
anneler günüm çok güzel geçti kızımla babişi bana en çok istediğim şeyi aldılar bulaşık makinesi:lepi: çok istiyodum bayaa güzel bi süpriz yaptılar bana :teytey:
senin nasıl geçti cnm nohut ne aldı annesine
selam kızlar nasılsınız
selam şekerim biz çok iyiyiz sen nasılsın .
hoşgeldin cnm
iyiyiz biz sen nasılsın Şeniz
k.bakma canım geçmişe dalmışım şimdi gördümDİlnur sİteye nolmuŞ kİmse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?