slm canım hoşgeldin bol şanslar :lepi:
Kızlar selam.Öpüyorum hepinizi.Son 8 günüm.Geri sayım başladı.Vildan,Nilüfer,dil nur öpüyorum kızlar.
yaa yaa allah birini aldı 2 tane verdi çok şükür keşke bağada ikiz verse uyyy minicik minicik 2 kızım daha olsa yaff:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bende öptüm canım ....az kalmış işallahh buayda listemize 7-8 kişi eklensiinn:lepi:
slm canım hoşgeldin biz iyiyiz ya sen nasılsın bakalım :1hug:selam arkadaşlar nasılsınız?
slm canım hoşgeldin biz iyiyiz ya sen nasılsın bakalım :1hug:
İnşallah tutar canım Allah yardımcın olsun :Saruboceq:sagol canım ben de iyiyim aşılamanın sonucunu bekliyorum tabi bir yandan da dua ediyorum :Saruboceq:
İnşallah tutar canım Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu kimse yokmuuuuuuuuuuu
öncelikle hoşgeldin canımyaaaaaa meraba kızlar ne haber ya rep dagıtmak istiyorum ama uyarı veri bu mesajı degerlendirmrni icin baska kullanıcıları degerlendirmelisiniz diye vildana mavi gözlüye beryale belenay özellikle sizlere veremiyorum yaaaaaaaaaaaa deli olucam
acıyomu canım ya :1shok: Allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah merak etme sen :teselli:sağol canım ya inşallah hayırlısıyla olur artık valla aşılama yapılırken canım biraz yandı ve çok içten dua ettim bu acılardan artık kurtulyım diye tabi en başta hayırlısını diliyorum
selemmmmmmmm canımselam burdayız hihoyyyt
öncelikle hoşgeldin canım
tekrar o kişilere rep verebilmen için 20 kişiye tamamlaman lazım sürekli birkaç kişiye veremiyorsun
20 ye tamamla sonra onlara tekrar verebilirsin sengözlerimebaksanab
hoşgeldin ablamcım nasılsın
beloş sen bana rep verme bak ben seni 2 ye katladım 3 le çarptım 5 e böldüm geçtim senisırnaşık şeyalkisalkisalkis
acıyomu canım ya :1shok: Allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah merak etme sen :teselli:
Demekki onlara daha yeni vermişsin tatlım başka sebebi olmaz bilmiyorum :sm_confused:selemmmmmmmm canım
hosbulduk canım zaten bi kac kişiye vermiyorum mesala gecmişi okurken tek tek herkese veriyorum ama onlara gelince veremiyorum özellikle 3 gündür veremiyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?