Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yaa yaa allah birini aldı 2 tane verdi çok şükür keşke bağada ikiz verse uyyy minicik minicik 2 kızım daha olsa yaff:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Valla canım ya isyan etmeyip Allahtan istemesini bilirsen yüce Allah böyle mükafatlandırıyo işte ne güzel
gerçekten ikiz olmasıda çok güzel bazen bende görünce heves ediyomda yinede korkuyom doğurması bakması -tatlicadiarzu-

yaaaaaa meraba kızlar ne haber ya rep dagıtmak istiyorum ama uyarı veri bu mesajı degerlendirmrni icin baska kullanıcıları degerlendirmelisiniz diye vildana mavi gözlüye beryale belenay özellikle sizlere veremiyorum yaaaaaaaaaaaa deli olucam

öncelikle hoşgeldin canım
tekrar o kişilere rep verebilmen için 20 kişiye tamamlaman lazım sürekli birkaç kişiye veremiyorsun
20 ye tamamla sonra onlara tekrar verebilirsin sengözlerimebaksanab

acıyomu canım ya :1shok: Allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah merak etme sen :teselli:

selam burdayız hihoyyyt
selemmmmmmmm canım

öncelikle hoşgeldin canım
tekrar o kişilere rep verebilmen için 20 kişiye tamamlaman lazım sürekli birkaç kişiye veremiyorsun
20 ye tamamla sonra onlara tekrar verebilirsin sengözlerimebaksanab

hosbulduk canım zaten bi kac kişiye vermiyorum mesala gecmişi okurken tek tek herkese veriyorum ama onlara gelince veremiyorum özellikle 3 gündür veremiyorum :uhm:

hoşgeldin ablamcım nasılsın

beloş sen bana rep verme bak ben seni 2 ye katladım 3 le çarptım 5 e böldüm geçtim senisırnaşık şeyalkisalkisalkis

deliiiii kız ben rep vermek istiyomda izin vermiyorlar daha çok kişiye rep vermeden vildana veremezsin diye yazı çıkıyorkaydirigubbakcemile3bütün repler sana feda olsun güzel kardeşim verebilsem dükkan seninŞeniz
bu arada ne güzel ikiz bebeler geliyor he maşallah bakam biz ne zaman hamiş kalacaz daha bizim tatil bitmeditemmuzu iple çekiyorum bende ikiz doğurcam işte banane :lepi:şaka bir yana allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah

selemmmmmmmm canım

hosbulduk canım zaten bi kac kişiye vermiyorum mesala gecmişi okurken tek tek herkese veriyorum ama onlara gelince veremiyorum özellikle 3 gündür veremiyorum :uhm:
Demekki onlara daha yeni vermişsin tatlım başka sebebi olmaz bilmiyorum :sm_confused:
sen vermediklerine de ver ki onlarada sıra gelsin yoksa hiç veremezsin a.s

yahu ben yazıp gönderesiye 3-4 sayfa atıyor maşallah yetişemiyom hızınıza bak bugün tescilledim bunu ben çoku yavaşım yoksa düşüne düşüne yazmaktanmı oluyor böleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…