Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım nasıl yapılıyo onu sorucam ben bide acı cekiyomusun

valla cnm röntgen masasına yatıyon
dizler bükük
içine bi alet sokuyo
o aletin içinden ilaç veriyo
ilaç verince biraz kasılma oluyo ağrı o zaman oluyo
işlem tamamlandıktan sonra hiç bişeyin kalmıyo cnm
yalnız bazıları hiç acı hissetmiyo nasıl oluyosa ben öldüm acıdan ağrıdan
pek dayanamamda acıya

ayyyyyyyyyyyy benimde canım cok tatlı netse dr eylülde cektirelim diyodu ben simdi cektireyim diyodum en iyisi eylülü bekliyeyim:tomato:

slmmmmmm hosgeldin:teselli:

ayyy ne o öyle yaa benim acı eşiğim zaten çok düşük .muayeneye gittiğimde dr.um neyapıcağını beni nasıl rahatlatıcağını şaşırıyor.Çok zor bişeye benziyormuş

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nereye gitiniz topiğimiz yalnız ve terketilmiş gibi hissediyo kendini

ayyyyyyyyyyyy benimde canım cok tatlı netse dr eylülde cektirelim diyodu ben simdi cektireyim diyodum en iyisi eylülü bekliyeyim:tomato:

slmmmmmm hosgeldin:teselli:
cnm valla bebek için nelere katlanmıyozki 40 takla atıyoz
ayyy ne o öyle yaa benim acı eşiğim zaten çok düşük .muayeneye gittiğimde dr.um neyapıcağını beni nasıl rahatlatıcağını şaşırıyor.Çok zor bişeye benziyormuş
valla cnm dediğim gibi bebiş için katlanmak lazım
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nereye gitiniz topiğimiz yalnız ve terketilmiş gibi hissediyo kendini
ben burdayım cnm ablamla msn den konuşuyorumda anca laf yetiştiriyom
günaydın vildancım..iyi sabahlar dilerim..ben iyiyim..sen nasılsın..yeni bir gün..ve hepimiz için yeni bir umut..

günaydın cnm ben iyiyim çok şükür
çok mutluyum ben bugüüünndelikafadulden

kıslar ben şimdilik kaçıyorum işlerimi btirim çayımıyapim ve yanınıza tekrar gelirim.size iyi sohbetler iyi bakın kendinzeŞeniz

kızlar benim biraz işim var birazdan gelirim yine..görüşürüz..kendinize iyi bakın

hoşgeldin mavi gözlü napıyon
ohh bee şu yanlış anlaşılma ortadan kalktı çok şükür çok üzülüyodum yoksa

ANLADIM CNM dediğin gibi bekleyeyim daha

kızlar bende kaçıyorum işim var banyo yapacam kahvaltı hazırlıycam yuppiiiiii işim varrr

Amin canım İnşallahhhh.öyle çok istiyorumkii hamiş olmayııı.Allahımmm.adet günüm geçsin ona göre testt yapayımmmmm.cvbın için teşk.edrim hayatım..:1hug:

kızlar bende kaçıyorum işim var banyo yapacam kahvaltı hazırlıycam yuppiiiiii işim varrr

kolay gelsin canım bende çıkıcam birasdan evde işlerime bakıcam bugun bu hafta mevlüt okutmayı dusunuyom bakalım hayırlısı ayarlamaya çalışıyom görüşürüzz kendine iyi bk güzelim öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…