insallahhhhb güzel gecer saol cnım seninde günün güzel gecermerhaba güzelim..ben iyiyim..haftaya güneşli ve güzel bir günle başladık..umarım hafta da güzel geçer..sana da güzel bir gün dilerim..
evet cnm resimdeki benim :) teşekkür ederm.ben malatyalıyım cnm. sen nerelisin
bişey deil canım ben osmaniyeliyim
canım nasıl yapılıyo onu sorucam ben bide acı cekiyomusun
ayyyyyyyyyyyy benimde canım cok tatlı netse dr eylülde cektirelim diyodu ben simdi cektireyim diyodum en iyisi eylülü bekliyeyim:tomato:valla cnm röntgen masasına yatıyon
dizler bükük
içine bi alet sokuyo
o aletin içinden ilaç veriyo
ilaç verince biraz kasılma oluyo ağrı o zaman oluyo
işlem tamamlandıktan sonra hiç bişeyin kalmıyo cnm
yalnız bazıları hiç acı hissetmiyo nasıl oluyosa ben öldüm acıdan ağrıdan
pek dayanamamda acıya
slm kızlar
günaydın kızlar naberler
osmaniye cnm ben çektirdim hsg ne soracan zor olmasın hee
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nereye gitiniz topiğimiz yalnız ve terketilmiş gibi hissediyo kendini
cnm valla bebek için nelere katlanmıyozki 40 takla atıyozayyyyyyyyyyyy benimde canım cok tatlı netse dr eylülde cektirelim diyodu ben simdi cektireyim diyodum en iyisi eylülü bekliyeyim:tomato:
slmmmmmm hosgeldin:teselli:
valla cnm dediğim gibi bebiş için katlanmak lazımayyy ne o öyle yaa benim acı eşiğim zaten çok düşük .muayeneye gittiğimde dr.um neyapıcağını beni nasıl rahatlatıcağını şaşırıyor.Çok zor bişeye benziyormuş
ben burdayım cnm ablamla msn den konuşuyorumda anca laf yetiştiriyomkızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nereye gitiniz topiğimiz yalnız ve terketilmiş gibi hissediyo kendini
günaydın vildancım..iyi sabahlar dilerim..ben iyiyim..sen nasılsın..yeni bir gün..ve hepimiz için yeni bir umut..
slm kızlar
CNM PSIKOLOJIK BI BASÖNMESI VE BULANTI OLABILIR BENDEDE OYLE OLDU VE ADET OLDUM OLDUM AMA HERKES IÇIN AYNI OLMAZ BELKI .İNŞALLAH CNM HAMİŞSİNDİR TESTINI HAFTAYA PAZARTESİ YAPARSIN( yanı evde olanı) AMA KAN TESTINI CUMA FALAN YAPTIR VARSA CIKIO ZATEN HEMEN AMA BIZ VARE DIE DUSUNELIM INŞALLAH VARDIRRRAMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN
hoşgeldin mavi gözlü napıyon
ohh bee şu yanlış anlaşılma ortadan kalktı çok şükür çok üzülüyodum yoksa
günaydın güzelim..baş dönmesi ve denge kaybı adet öncesi de olabiliyor geçen ay dr a gittim bende.. adet dönemi öncesi vucut kendini hamilelik için hazırladığından baş dönmesi,mide bulantısı ve denge kaybı olabilir dedi..en güzeli kan testi yada adetin gecikmesi durumunda evde yapılan testler..benim daha adetime 10 gün var aynı durumlar bende de oluşuyor ...hatta dün kasık ağrısıyla uyandım..ama çok da umutlanmak isemiyorum daha adet günüme var çünkü..inşallah güzel haberler veririsin bize ve hamilesindir güzelim..ve inşallah sende hamişim diye haber veririsin bize..allah çabalarımızı ve umutlarımızı boş bırakmasın inşallah.
kızlar bende kaçıyorum işim var banyo yapacam kahvaltı hazırlıycam yuppiiiiii işim varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?