Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bana ver kız osmanıyecim bende sana veremiyorum..şimdi dağıtıyordum birazdan dinlenmeye alacak sanırsamkaydirigubbakcemile3

Demekki onlara daha yeni vermişsin tatlım başka sebebi olmaz bilmiyorum :sm_confused:
sen vermediklerine de ver ki onlarada sıra gelsin yoksa hiç veremezsin a.s

tamam canım anladım neden oldugunu topikteki atabildigim herkese atıyorum zaten vermediklerimde dahil olmak üzeresimdi uyarı verdi gün içinde cok fazla rep veriyomusum biraz ara vereyim en iyisi saol tatlım ilgilendiğin için

dilnurcuğum sen neler yaptın nasıl gidiyor
napayım canım ya bende beklemedeyim valla bakalım bu defa ilaçsız adetim gelecekmi yada hamile kalmayı becerebilecekmiyim

tabi canım haliyle çünkü ağzını açmak zorunda spermleri enjekte ediyor ya yani çok uzun sürmüyor ama acıyor senağlama
ay canım ya inşallah bu acılarında mükafatı vardır inşallah tutar :teselli:

sagol canım ben de iyiyim aşılamanın sonucunu bekliyorum tabi bir yandan da dua ediyorum :Saruboceq:
hayırlı olsun tedavin canım bol şanslar
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu kimse yokmuuuuuuuuuuu
selam canım nasılsın

selam canım nasılsın temmuz hayırlısıyla gelsin o zaman tedavimi düşünüyosun tatlım

evet canım fazla verince de öyle yapıyo işte sınırlı rep verebiliyoruz adaletsizlik olmasın diye böyle yapmışlar sanırım buarada rep içi tşk canım Şeniz

bana ver kız osmanıyecim bende sana veremiyorum..şimdi dağıtıyordum birazdan dinlenmeye alacak sanırsamkaydirigubbakcemile3

klava:valla artık kimseye veremiyorum cünkü bana dinlenme verdi bende masallah bol keseden atmısım abarttım galiba önüme gelene verdim :tomato::

napsın kızlar kimse olamyınca gidiyorlar benim gibi
selam beloş ablam hayırlı olsun işinde kolaylıklar diliyom sağaaŞeniz
hamiş yok heralde sessizdenizin ikizleri olacakmış :ecrin_bebek::ecrin_bebek:şimdilik bu var elimizde en taze haber:dance:
İnanmıyorum sesizdeniz ikizlermi hamile ayy canım sevindim Ama Allah bol sabır ve güç versin diyorum inşallah yardımcısı annesi falan yakındadır
hoşgeldin ablamcım nasılsın

beloş sen bana rep verme bak ben seni 2 ye katladım 3 le çarptım 5 e böldüm geçtim senisırnaşık şeyalkisalkisalkis
eee kızlar bana verin repleri ben size veriyrom
ayyy çok güzelll)))anne olmak kolay değil gerçekten hep öyle pat diye hamiş kalınıyo sanardık valla canımız çıktı hamile kalmak için ...sırnaşık şeysırnaşık şey
yaa demi valla ben 1. kolay buldumda 2. neler yapıyoruzda olmuyor
bana ver sayıyı bul sonra onlarad ver
bana verin kızlarr

ben geldim kızlar bu ay korunmiicam ya galiba şimdiden hamilelik psikolojisine kapıldım sancım var adet olucam olsam bitse yumurtlama günüm gelse sonra gelecek ay adetim geçse de bende test alıp yapsam ooooff of daha çok var yaaaa :)

teşekkür ederim ablacım sonunda benide gördün ŞenizŞeniz
bende şimdi yüzsüzlük edip isticektim zaten :jeyyar::jeyyar:
gerçi herzaman vermiyon ama

osmaniye nlüfer niran ayla rozalin tşk rep için kısa zamanda borçlarımı öderim size veremiyorum daha önce vermişim beklemedeyim

klava:valla artık kimseye veremiyorum cünkü bana dinlenme verdi bende masallah bol keseden atmısım abarttım galiba önüme gelene verdim :tomato::
ben hergün öyle veriyom valla canım bugünde hakkımı doldurdum sıra gelmeyenlere yarın devam ederim artık
sende kalmasın dağıt gitsin alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hayırdır kızlar bir rep çılgınlığı yaşanıyor galiba :sm_cool:

anladım dilnurcum rica ederim.pinkrose selam canım hosgeldin yeb2004 hosgeldin
hoşbulduk canım
cahilliğimi bağışlayın yeni sayılırım da bu rep nedir ya iyi bişeyse banada verin anacım azıcık laelaelaelaelae

ben şuan burda yazanların hepsine verdim canım sende dahil en azından 20 içinde

cahilliğimi bağışlayın yeni sayılırım da bu rep nedir ya iyi bişeyse banada verin anacım azıcık laelaelaelaelae

canım sağ üst köşede terazi var ya orayı tıklayıp herkese puan veriyorsun bende dene bakalım hemen anlayacaksın kime vermek istiyosan onun adının olduğu bölüme git ve teraziyi tıkla ok le

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…