Demekki onlara daha yeni vermişsin tatlım başka sebebi olmaz bilmiyorum :sm_confused:
sen vermediklerine de ver ki onlarada sıra gelsin yoksa hiç veremezsin a.s
napayım canım ya bende beklemedeyim valla bakalım bu defa ilaçsız adetim gelecekmi yada hamile kalmayı becerebilecekmiyimdilnurcuğum sen neler yaptın nasıl gidiyor
ay canım ya inşallah bu acılarında mükafatı vardır inşallah tutar :teselli:tabi canım haliyle çünkü ağzını açmak zorunda spermleri enjekte ediyor ya yani çok uzun sürmüyor ama acıyor senağlama
tabi canım haliyle çünkü ağzını açmak zorunda spermleri enjekte ediyor ya yani çok uzun sürmüyor ama acıyor senağlama
hayırlı olsun tedavin canım bol şanslarsagol canım ben de iyiyim aşılamanın sonucunu bekliyorum tabi bir yandan da dua ediyorum :Saruboceq:
selam canım nasılsınhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu kimse yokmuuuuuuuuuuu
deliiiii kız ben rep vermek istiyomda izin vermiyorlar daha çok kişiye rep vermeden vildana veremezsin diye yazı çıkıyorkaydirigubbakcemile3bütün repler sana feda olsun güzel kardeşim verebilsem dükkan seninŞeniz
bu arada ne güzel ikiz bebeler geliyor he maşallah bakam biz ne zaman hamiş kalacaz daha bizim tatil bitmeditemmuzu iple çekiyorum bende ikiz doğurcam işte banane :lepi:şaka bir yana allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
evet canım fazla verince de öyle yapıyo işte sınırlı rep verebiliyoruz adaletsizlik olmasın diye böyle yapmışlar sanırım buarada rep içi tşk canım Şeniztamam canım anladım neden oldugunu topikteki atabildigim herkese atıyorum zaten vermediklerimde dahil olmak üzeresimdi uyarı verdi gün içinde cok fazla rep veriyomusum biraz ara vereyim en iyisi saol tatlım ilgilendiğin için
bana ver kız osmanıyecim bende sana veremiyorum..şimdi dağıtıyordum birazdan dinlenmeye alacak sanırsamkaydirigubbakcemile3
napsın kızlar kimse olamyınca gidiyorlar benim gibicanişim yaff hafta başım hafta sonum yok artık kalmadı hep koşuşturmaca içindeyim ben yaaa
şurda çene çalmayı özledim
yaz geldi işler başladı kışın ne güzeldi hehe
neyse her fırsatı değerlendiriyom valla burdan ayrı kalamıyom alkisalkisalkis
özlediysem gel canımcım onuşalım
diloş sende hoşgeldin
ayla ...pink abla.. rozalinde ...gelmiş ateşlerini almış gitmişler sizlede görüşemedik öpücükler sizlerede ŞenizŞenizŞeniz
İnanmıyorum sesizdeniz ikizlermi hamile ayy canım sevindim Ama Allah bol sabır ve güç versin diyorum inşallah yardımcısı annesi falan yakındadırselam beloş ablam hayırlı olsun işinde kolaylıklar diliyom sağaaŞeniz
hamiş yok heralde sessizdenizin ikizleri olacakmış :ecrin_bebek::ecrin_bebek:şimdilik bu var elimizde en taze haber:dance:
eee kızlar bana verin repleri ben size veriyromhoşgeldin ablamcım nasılsın
beloş sen bana rep verme bak ben seni 2 ye katladım 3 le çarptım 5 e böldüm geçtim senisırnaşık şeyalkisalkisalkis
yaa demi valla ben 1. kolay buldumda 2. neler yapıyoruzda olmuyorayyy çok güzelll)))anne olmak kolay değil gerçekten hep öyle pat diye hamiş kalınıyo sanardık valla canımız çıktı hamile kalmak için ...sırnaşık şeysırnaşık şey
bana ver sayıyı bul sonra onlarad veryaaaaaa meraba kızlar ne haber ya rep dagıtmak istiyorum ama uyarı veri bu mesajı degerlendirmrni icin baska kullanıcıları degerlendirmelisiniz diye vildana mavi gözlüye beryale belenay özellikle sizlere veremiyorum yaaaaaaaaaaaa deli olucam
bana verin kızlarrbana ver kız osmanıyecim bende sana veremiyorum..şimdi dağıtıyordum birazdan dinlenmeye alacak sanırsamkaydirigubbakcemile3
allah emeklerinizi boş çıkarmasın hayırlısı olsun inşallahhh:Saruboceq:
teşekkür ederim ablacım sonunda benide gördün ŞenizŞenizdeliiiii kız ben rep vermek istiyomda izin vermiyorlar daha çok kişiye rep vermeden vildana veremezsin diye yazı çıkıyorkaydirigubbakcemile3bütün repler sana feda olsun güzel kardeşim verebilsem dükkan seninŞeniz
bu arada ne güzel ikiz bebeler geliyor he maşallah bakam biz ne zaman hamiş kalacaz daha bizim tatil bitmeditemmuzu iple çekiyorum bende ikiz doğurcam işte banane :lepi:şaka bir yana allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
hayırdır kızlar bir rep çılgınlığı yaşanıyor galiba :sm_cool:
ben hergün öyle veriyom valla canım bugünde hakkımı doldurdum sıra gelmeyenlere yarın devam ederim artıkklava:valla artık kimseye veremiyorum cünkü bana dinlenme verdi bende masallah bol keseden atmısım abarttım galiba önüme gelene verdim :tomato::
hoşbulduk canımanladım dilnurcum rica ederim.pinkrose selam canım hosgeldin yeb2004 hosgeldin
cahilliğimi bağışlayın yeni sayılırım da bu rep nedir ya iyi bişeyse banada verin anacım azıcık laelaelaelaelae
cahilliğimi bağışlayın yeni sayılırım da bu rep nedir ya iyi bişeyse banada verin anacım azıcık laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?