Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cahilliğimi bağışlayın yeni sayılırım da bu rep nedir ya iyi bişeyse banada verin anacım azıcık laelaelaelaelae
rep demek puan demek canım ne kadar puan o kadar itibar demek sırnaşık şey
sağdaki yeşil kutucuklar varya puanın altında mauseyle üstüne gelirsen sitenin o kullanıcı hakkındaki yorumu çıkar ve nekadar sevilen bir üye olduğunu anlamana yardımcı olur
herkesin puanlarının olduğu kısımda sağ tarafta terazi resmi vardır ona tıkla yorumunla birlikte puan yolla kiminmesajını beğendiıysen onun terazisine tıkla
ilk denemeyi bende yap mesela :jeyyar::jeyyar:

cahilliğimi bağışlayın yeni sayılırım da bu rep nedir ya iyi bişeyse banada verin anacım azıcık laelaelaelaelae
canım estafirullah bak isimlerin sağ yukarda terazi var ya oradan istediğin kişiye puan veriyon rep o demeka.s.

ben hergün öyle veriyom valla canım bugünde hakkımı doldurdum sıra gelmeyenlere yarın devam ederim artık
sende kalmasın dağıt gitsin alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım bugün bende limiti doldurdum heralde biraz zaman gecsin bende 1 ve 2 gün sonra tekrar ederima.s.

Şimdi anladım.bende bana rep veren arkadaşlara rep vermeye çalışıyorum olmuyor.Tamam kızlar.Anlaşıldı.yerimseniben

:roflol::roflol::roflol:kız cok fenasın heeeeeeee Şeniz

Ya bu aşılama işi beni korkuttu.ınşallah gerek kalmaz.Doğal yoldan 8-9 aydır olmadı.Offf korkutum şimdi ben.

ama işte ne işe yarıyor verince ne oluyor onu anlamadım bide nasıl veriiliyor yazarmısınız bana kıslar

bak anlatım canım sayfada isimlerin oldugu hizada bi terazi resmi var oraya tıkla orada degerlendir diye bisey cıkıyo oraya evet diyosun.sonra verdiğin kişinin topikteki itibarı artıyo

Ya bu aşılama işi beni korkuttu.İnşallah gerek kalmaz.Doğal yoldan 8-9 aydır olmadı.Offf korkutum şimdi ben.

insallah gerek kalmaz canım yaa korkma herseyin hayırlısı bi bakarsın hamilesin hiç bişeye gerek kalmaz bi sürü bebelerin olmuş ayyyyyyyyyyyy ben heyecanlandım simdi kızzzzz ay benim de 15 adet günüm insallah bebiş vardır bi daha kırmızı görmem:dance:

teşekkür ederim canım yarın faziziyle bende öderim bugün kota doldu alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sağol tatlım karşılık beklediğimden yapmadım hoşuma gitti bolcana dağıtırım artıkın neyse bugün birşey daha öğrenmiş oldum sizi seviyorum kızlar ama artık dilek kaçar yemek yapmam gerek öpüldünüz

kız hemso bende adanalıyım he

olsun canım karşılıklı olunca başka oluyo canım sırnaşık şey
bak yukarıdan kullanıcı paneline girersen orda sana kimler rep vermiş onuda görebilirsin ok canım kaydirigubbakcemile5

hadi sana kolay gelsin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…