üzülmüyorum artık canım sizlerin güzel haberlerini okudukca mutlu oluyorum küçük kızımızıda öpüyorum kocamanherşeyin hayırlısı olsun kafana takma yerimsenibenbende çikolata kisti vardı 1 sene önce ameliyat oldum 6 ay snr hamiş kaldım çok sağol canım rabbim sanada nasip etsin inşallah :Saruboceq:
kızım olucak canım 24 haftalık hamileyim
sen de üzülme sakın hiç beklemediğin bi anda oluyo zaten bu topik sanada uğur getirsin canıımmhihoyyythihoyyyt
canım benim serdarım mıncıkla bitanemhoşbuldum canım benim biz iyiyiz teyzesi sen nasılsın serdarım yanaklarını mıncıklıyo sölüyüm:jeyyar:Şeniz
burda olunca çok iyiyim canım
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah hamişsindir.kızlar ben gidiyorum şimdi kan tahlili yaptıracağım... yarın size hamile olduğum haberini verebilirim inşallah... hayırlısı tabiii... hepimiz için....
günaydın güzelim..iyiyiz sağol sen nasılsın..dün gibi bugünde umutla bekliyoruz ve yarında umudumuzu kaybetmeden bekliyeceğiz..ve birgün bizde buradan en güzel haberlerimizi paylaşacağız.günaydın yurdumun en güzel anne adayları nasılsınız bugünkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım hoşgeldin aramıza.slm aranıza yeni katıldım bende bebek istiyom inşallah allahın izniyle isteyen herkezin olsun
günaydın canımmmgünaydın arkadaşlar..iyi sabahlar ben geldim..güzel bir gün dilerim hepinize..nasılsınız bugün..sabah sabah güzel haberler varmı sabah sabah..
tekrar günaydın canikom nasılsın .ben iyiyim nohutumda iyi teyzesi.öpüyo seni.Şenizberyal günaydın güzelim..iyi sabahlar güzel bir gün dilerim.nasılsın bugün.kaydirigubbakcemile2
canım bende çok merak ettim seni dün .hiç girmeyince bir sorun olduğunu anladım .hayırlısı olsun tatlım .amin canım inşallah hoş geldin aramıza
evet canım tanışmadık tşkler iyiyim sen nasılsın 1 yıldır canım sen nekadardır istiyorsun
günaydın hoş geldin
günaydın beryalcim dün seni çok aradım topiktesenağlamasenağlama
günaaydın hb şekerim çok sağol atlattık şüküryerimseniben bencede erken ama görünce dayanamıyorum yaa bende herşeyi 7.aya girince alırım diyodum odasıyla oyun parkını aldım benim az kaldı zaten 4 hafta snr 7.ayımdayım allahın izniyle bi sürü şey var hastane çıkışı bornoz takımı vs vs hepside çok tatlı off yaaaaaa
canıım benim zaten evdeyken sölemiştim ya eşyaları topluyom diye 2 hafta öncede eşimin bazı değerleri yükseldi acilen istanbula geldik şimdi atlattık çok şükür
kızım büyüdü teysesi bana neler ediyo bi bilsen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sabah akşam gece gündüz demeden boyuna tekmeliyobende kızıma yavaş yavaş alışveriş yapmaya başladım dayanamıyorum ben yaa
sizede maşallahsen şimdi 19 haftalık oldun dimi şekerim:uhm:
benim bu hafta sonu şeker yüklemem var snr tetanoz aşısı vurulcam başka da bişey yok çok şükür:dance::dance:
üzülmüyorum artık canım sizlerin güzel haberlerini okudukca mutlu oluyorum küçük kızımızıda öpüyorum kocaman
canım benim küçük kızımızda seni öpüyo kocaman bakŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydın güzelim..iyiyiz sağol sen nasılsın..dün gibi bugünde umutla bekliyoruz ve yarında umudumuzu kaybetmeden bekliyeceğiz..ve birgün bizde buradan en güzel haberlerimizi paylaşacağız.
canım benim çok geçmiş olsun kocişine şimcik iyi değilmi :teselli:
maşallah kızımıza tepikte atıyormuş annesine kaydirigubbakcemile3vur kızım vur seni bizden mahrum bırakıyon annenkaydirigubbakcemile3
bizde 18 haftanın içindeyiz cnm geçen perşembe gittik kontrole sağlıklı gelişimi var dedi doktorum biraz kiloma dikkat etmem gerektiğini söyledi yine kafamçokkarıştı
bizde yarın beşik bakıcaz oğluşuma odasını hazırlıycaz yavaş yavaş ayyy çok mutluyum cnmdelikafadulden:lepi:
yerim kız ben onuuuu a.s.üzülmüyorum artık canım sizlerin güzel haberlerini okudukca mutlu oluyorum küçük kızımızıda öpüyorum kocaman
canım benim küçük kızımızda seni öpüyo kocaman bakŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
sağol canım ii atlattık şükür
vurmayın bana yazıktır yaaa
canım çok sevindim bebişin ii olmasına sende dikkat et kendine ne kadar az kiloyla atlatırsan o kadar ii olur nasıl yapıcan doğumu karar verdin mi??
hadi hayırlısı ben kızımın odasını oyun parkını aldım bi ana kucağı kaldı bide ufak tefek kıyafet falan insan dayanamıyo yaa sırnaşık şeysırnaşık şey
canım hoşgeldin aramıza.
canım az zaman kalmış senin .almaya başlıycan artık .biz henüz 5 aylığız teyzesi.bizim daha 2 ayımız var ciclilerimizi almak için.yatak için bende park yatak almayı düşünüyorum bebek arabası içinde chicco ve kraftın ürünleri sağlam .onlardan alıcam bir tane beğendim 600 tl ama içinde ana kucağı gibi puseti de var .baya yüksek ve sağlam .tavsiye ederim.çocuk 4 yaşına kadar kullanabiliyormuş.
günaydın canım .umut listemiz zamanla azalacak ama hamile listemizde artış var bu dahada sevindirici .allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.günaydın arkadaşlar hepinize umut listesinde azalma varmı
günaydın yurdumun en güzel anne adayları nasılsınız bugünkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kocişin iyi olmasına sevindim cnm:teselli:
şimdilik normal doğum diyor dktr tabii son aylarda belli olucak çok kilo alırsam sezeryan yapar herhaldekafamçokkarıştı
ohh hadi hayırlısı sen çeyizi düzmüşün nerdeyse kızınsırnaşık şey
daha ben yeni başlıycam almaya:roflol:
buarada isim ne koyucaktın cnm
selam kıslar ya bu aralar bilgisayarın ve netin azizliğine uğruyorum adam akıllı giremiyorum nete deli oldum he özledim hepinizi nasılsınızzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?