Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın yurdumun en güzel anne adayları nasılsınız bugünkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydın güzelim..iyiyiz sağol sen nasılsın..dün gibi bugünde umutla bekliyoruz ve yarında umudumuzu kaybetmeden bekliyeceğiz..ve birgün bizde buradan en güzel haberlerimizi paylaşacağız.

maşallah erkek bebekleri dörtledik yaww bu nee hakçayla ben kaldık 2 kız olarak hadi kızlar kız bebek haberleri bekliyossalkisalkisalkisalkisalkisalkis

slm aranıza yeni katıldım bende bebek istiyom inşallah allahın izniyle isteyen herkezin olsun
canım hoşgeldin aramıza.
günaydın arkadaşlar..iyi sabahlar ben geldim..güzel bir gün dilerim hepinize..nasılsınız bugün..sabah sabah güzel haberler varmı sabah sabah..
günaydın canımmm
beryal günaydın güzelim..iyi sabahlar güzel bir gün dilerim.nasılsın bugün.kaydirigubbakcemile2
tekrar günaydın canikom nasılsın .ben iyiyim nohutumda iyi teyzesi.öpüyo seni.Şeniz
canım bende çok merak ettim seni dün .hiç girmeyince bir sorun olduğunu anladım .hayırlısı olsun tatlım .

canım az zaman kalmış senin .almaya başlıycan artık .biz henüz 5 aylığız teyzesi.bizim daha 2 ayımız var ciclilerimizi almak için.yatak için bende park yatak almayı düşünüyorum bebek arabası içinde chicco ve kraftın ürünleri sağlam .onlardan alıcam bir tane beğendim 600 tl ama içinde ana kucağı gibi puseti de var .baya yüksek ve sağlam .tavsiye ederim.çocuk 4 yaşına kadar kullanabiliyormuş.

canım benim çok geçmiş olsun kocişine şimcik iyi değilmi :teselli:
maşallah kızımıza tepikte atıyormuş annesine kaydirigubbakcemile3vur kızım vur seni bizden mahrum bırakıyon annenkaydirigubbakcemile3
bizde 18 haftanın içindeyiz cnm geçen perşembe gittik kontrole sağlıklı gelişimi var dedi doktorum biraz kiloma dikkat etmem gerektiğini söyledi yine kafamçokkarıştı
bizde yarın beşik bakıcaz oğluşuma odasını hazırlıycaz yavaş yavaş ayyy çok mutluyum cnmdelikafadulden:lepi:

günaydın güzelim..iyiyiz sağol sen nasılsın..dün gibi bugünde umutla bekliyoruz ve yarında umudumuzu kaybetmeden bekliyeceğiz..ve birgün bizde buradan en güzel haberlerimizi paylaşacağız.

günaydın tatlım bizde iyiyiz şükür :Saruboceq:
tabikide umutla bekliycen rabbimden asla umut kesilmez inşallah sizlerde meleğinize yakında kavuşacaksınız cnm:1hug:

sağol canım ii atlattık şükür

vurmayın bana yazıktır yaaa
canım çok sevindim bebişin ii olmasına sende dikkat et kendine ne kadar az kiloyla atlatırsan o kadar ii olur nasıl yapıcan doğumu karar verdin mi??
hadi hayırlısı ben kızımın odasını oyun parkını aldım bi ana kucağı kaldı bide ufak tefek kıyafet falan insan dayanamıyo yaa sırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar dün eşimle yine aynı konu yüzünden tartıştık o bana kızmıyor ama bu düzeni anlamıyor dr ları anlamıyor ama olan yine bana oluyor ben üzülüyorum tekrar düşük yaşamaktan korkuyorum ama zamanda geçiyor şuan hamile değilim bu ay yapıcam inşallah ama hamileliğimde ne yapmalıyım ne yapmamamlıyuım bilmiyorum yatsam 9 ay hiç kalkmasammı acaba ama bana bakabilecek kiömsede yok ve bazen düşünüyorum düşecekse yatsamda düşer diye sizce nasıl geçiriim hamileliğimi kalınca benim için büyük sorun bu konu kararsızlık yani

kocişin iyi olmasına sevindim cnm:teselli:
şimdilik normal doğum diyor dktr tabii son aylarda belli olucak çok kilo alırsam sezeryan yapar herhaldekafamçokkarıştı
ohh hadi hayırlısı sen çeyizi düzmüşün nerdeyse kızınsırnaşık şey
daha ben yeni başlıycam almaya:roflol:
buarada isim ne koyucaktın cnm

ben oda takımını aldım bide oyun parkını aldım yataklı oluyo ya 5-6 ay onda yatırcam snr odasına yatırcam zaten büyüyen beşikli aldım odasını 10 yaşına kadar kullanır
araba bende öle düşünüyorum içinde pusetli olanlar var hemde çok kullanışlı

günaydın arkadaşlar hepinize umut listesinde azalma varmı
günaydın canım .umut listemiz zamanla azalacak ama hamile listemizde artış var bu dahada sevindirici .allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.
günaydın yurdumun en güzel anne adayları nasılsınız bugünkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

günaydın kuzummmmmmmm.
nasılsın .serdarım nasıl benim yakışıklı oğlşum .oyy yerim onu.

selam kıslar ya bu aralar bilgisayarın ve netin azizliğine uğruyorum adam akıllı giremiyorum nete deli oldum he özledim hepinizi nasılsınızzzzzzzz

ee tabi kız annesini olunca hemen çeyiz düzülüyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

isim irem su koycam şekerim

selam kıslar ya bu aralar bilgisayarın ve netin azizliğine uğruyorum adam akıllı giremiyorum nete deli oldum he özledim hepinizi nasılsınızzzzzzzz

selam ya bir önceki sayfada bir derdimi paylaştım kızlar sabahtan beri sizin siteye girmenizi bekliyorum kimse benimle ilgilenmicekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…