günaydın arkadaşlar hepinize umut listesinde azalma varmı[/QUOTE
günaydın bilgen35 ..umut listesinde inşallah azalma olacak hepimiz her günü umutla geçiyiyoruz..
aşılama denemedim canım hiç ama bu ay klomen ve çatlatma iynesi vuruldum olmadı işte dün sonucu aldım hiç birşey yok ama adette olmadımevet canım tanışmadık tşkler iyiyim sen nasılsın 1 yıldır canım sen nekadardır istiyorsun
bende iyiyim canım ben 3,5 sene uğraştım bebişim olsun diye tüp bebek denedim aşılama denedim ikiside tutmadı bende boşverdim olmassa olmasın diye snr kendiliğinden hamiş kaldım canım rabbim bana nasip etti inşallah burdaki herkese nasip etsin tatlım:Saruboceq:
sen hiç aşılama falan denedin mi:uhm:
allah inşallah bebişini sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin
canım bebişin olmamasının bir sebebi varmıydı bende pko varda
cinsiyeti belli mi pekiii
birazdan gideceğim ama çok heyecanlanıyorrum.. ne bileyim belki benim gibi olanlar varsa diye destek bekliyorum...
birazdan gideceğim ama çok heyecanlanıyorrum.. ne bileyim belki benim gibi olanlar varsa diye destek bekliyorum...
hoşgeldiniz güzel serdarımızın güzel annesi nasılsınız bakalım bu güngünaydın yurdumun en güzel anne adayları nasılsınız bugünkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydın canım iyi olmaya calışıyorum ne yapayım benim bu ayda suya düştü senağlamasenağlama
sen nasılsın canım
çitosum hg canım nasılsın oğluşun nasıl??üzmüyo dimi annesini hareketlerini hissetmeye başladın mı şekerim:uhm::uhm:
aşılama denemedim canım hiç ama bu ay klomen ve çatlatma iynesi vuruldum olmadı işte dün sonucu aldım hiç birşey yok ama adette olmadım
allah inşallah bebişini sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin
canım bebişin olmamasının bir sebebi varmıydı bende pko varda
cinsiyeti belli mi pekiii
herşeyin hayırlısı olsun kafana takma yerimsenibenbende çikolata kisti vardı 1 sene önce ameliyat oldum 6 ay snr hamiş kaldım çok sağol canım rabbim sanada nasip etsin inşallah :Saruboceq:
kızım olucak canım 24 haftalık hamileyim
sen de üzülme sakın hiç beklemediğin bi anda oluyo zaten bu topik sanada uğur getirsin canıımmhihoyyythihoyyyt
hoşgeldiniz güzel serdarımızın güzel annesi nasılsınız bakalım bu gün
allah hepinizden razı olsun sizler olmasaydınız eger ben daha çok perişan ederdim kendimi ama sayenizde umudumu yitirmemeyi ögrendim allahım hayırlı ise bana nasip etti ise veriri bir gün diyorum artık. yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasıncanım benim hergün yeni umut demek..bizde son hızla çalışmalara devam ediyoruz..bu ay umut listesinden çıkalım diye..ne umudunu ne azmini yitir..hepimiz bir gün anne olacağız güzelim.:teselli:
canım eşine şimdiden çook geçmiş olsun .inşallah eski sağlığına kavuşur bir an önce.stres yamamaya çalış inşallah hamişsindir ya:))
canım benimde eşim amaliyat oolacak yarın ya da öbür gün
bebiş çalışmalarına bu ay da ara verdik anlayacagın
hayırlısı olsun napalım:sm_confused:
çok sevindim tatlım .allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.SELAM KIZLARRRR güzel bi haberim var onun girdimmm OĞLUM OLUYOMUŞŞŞ xD =))))))))))
canım nasılsın .hadi hayırlısıyla git gel doktora bizi de habersiz bırakma .allah gönlünüze göre versin inşallah.tbrk ederim inş. bende yarın öğrenicem cinsiyetini:ecrin_bebek:
kızlarrrrrrrrrrr
ben geldım dr a gittik keseyı görduk bu baska dr iyi diğerıne göre.ama buda karnıma bir dert attı hanı yara vardı ya bende ilaç kullanmıştım ya hep ya hiç kuralına göre bişey olabailirde olmayabilirde dedı.işte kalp atısalrını görürsek bişey yok demekmiş.ama ben bu ilaçarı hamilelıkten önce kullandım dedım bellı olmaz yumurtlama o ay oluyormus ya aman sıkıldım valla sevınemedım gitti...
neyse keseyı görduk cok şükür gerısı Allah kerimm
allah hepinizden razı olsun sizler olmasaydınız eger ben daha çok perişan ederdim kendimi ama sayenizde umudumu yitirmemeyi ögrendim allahım hayırlı ise bana nasip etti ise veriri bir gün diyorum artık. yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
aaaa gözlerime inanamıyom okyanus gelmiş:1shok::1shok:
kız sen neredesin kaç aydır buralarda ismini sayıklamaktan bi hal olduk hakcayla :çok üzgünüm:
biz oğlışumla çok iyiyiz cnm ewet hareketlerini hissediyom artık sen nasılsın kızın nasıl kocaman olmuştur iyice kızınalkisalkisalkis
nerdeydin kuşum sen süle bakem:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?