günaydın kızlar
günaydın hoş geldin nasılsın canımgünaydın kızlar
günaydın nerelerdesin özlettin kendini yine yaaaaaselam kıslar ya bu aralar bilgisayarın ve netin azizliğine uğruyorum adam akıllı giremiyorum nete deli oldum he özledim hepinizi nasılsınızzzzzzzz
günaydın nasılsın canımGünaydın kızlar oooo ne kalabalık dün kimse yoktu
serdarımda seni öpüyor teyzesi hemde dudaklarındankaydirigubbakcemile3günaydın canım .umut listemiz zamanla azalacak ama hamile listemizde artış var bu dahada sevindirici .allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.
günaydın kuzummmmmmmm.
nasılsın .serdarım nasıl benim yakışıklı oğlşum .oyy yerim onu.
slm cnm hoşgeldin :1hug:selam kıslar ya bu aralar bilgisayarın ve netin azizliğine uğruyorum adam akıllı giremiyorum nete deli oldum he özledim hepinizi nasılsınızzzzzzzz
ismiyle yaşasın cnm çok güzelmişee tabi kız annesini olunca hemen çeyiz düzülüyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
isim irem su koycam şekerim
Günaydın kızlar oooo ne kalabalık dün kimse yoktu
hoşgeldin cnm nasılsın :)) artık geçmişi okumayı bıraktın direk sohbete dalıyon heralde demisırnaşık şeyGünaydın kızlar oooo ne kalabalık dün kimse yoktu
cnm valla ben konuya fransız kaldım geçmişi okumadımselam ya bir önceki sayfada bir derdimi paylaştım kızlar sabahtan beri sizin siteye girmenizi bekliyorum kimse benimle ilgilenmicekmi
günaydın canım hg nasılsın görüşmeyeli??
kızlar dün eşimle yine aynı konu yüzünden tartıştık o bana kızmıyor ama bu düzeni anlamıyor dr ları anlamıyor ama olan yine bana oluyor ben üzülüyorum tekrar düşük yaşamaktan korkuyorum ama zamanda geçiyor şuan hamile değilim bu ay yapıcam inşallah ama hamileliğimde ne yapmalıyım ne yapmamamlıyuım bilmiyorum yatsam 9 ay hiç kalkmasammı acaba ama bana bakabilecek kiömsede yok ve bazen düşünüyorum düşecekse yatsamda düşer diye sizce nasıl geçiriim hamileliğimi kalınca benim için büyük sorun bu konu kararsızlık yani
selam ya bir önceki sayfada bir derdimi paylaştım kızlar sabahtan beri sizin siteye girmenizi bekliyorum kimse benimle ilgilenmicekmi
canım acıkcasını söylemek gerekirse ben nasıl hareket edilir bilmem ama bence dr ne diyorsa onu yapmanda fayda var allah onu kucağına verecekse ellette yatsanda yatmasanda veriri ancak sen tedbirini alki sonra keşke demiyesin derim benkızlar dün eşimle yine aynı konu yüzünden tartıştık o bana kızmıyor ama bu düzeni anlamıyor dr ları anlamıyor ama olan yine bana oluyor ben üzülüyorum tekrar düşük yaşamaktan korkuyorum ama zamanda geçiyor şuan hamile değilim bu ay yapıcam inşallah ama hamileliğimde ne yapmalıyım ne yapmamamlıyuım bilmiyorum yatsam 9 ay hiç kalkmasammı acaba ama bana bakabilecek kiömsede yok ve bazen düşünüyorum düşecekse yatsamda düşer diye sizce nasıl geçiriim hamileliğimi kalınca benim için büyük sorun bu konu kararsızlık yani
hoşgeldin cnm nasılsın :)) artık geçmişi okumayı bıraktın direk sohbete dalıyon heralde demisırnaşık şey
cnm valla ben konuya fransız kaldım geçmişi okumadım
senin derdin bebeğin düşmesimi anlamadım tam olarak
yani dr sana hamile kalırsan 9 ay yatarsınmı dedi cnm
iyiyim cnm sen nasılsın Şeniz
beryal vildan nilüfer 79 escales abyosun bitirici empty002 ilterçakır okyanus84 hepinize günaydınnnnn şekerkız sanada
canım allah korusun her seferinde düşük olcak diye bişey yok olcaksa 9 ay yatsanda olur hayırlısıyla hamile kalırsan herşeyi oluruna bırak düşük olcak falan diye düşünme rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinyerimseniben
selam ya bir önceki sayfada bir derdimi paylaştım kızlar sabahtan beri sizin siteye girmenizi bekliyorum kimse benimle ilgilenmicekmi
sanada günaydın cnm hihoyyyt
kusura bakma falla daha yeni uyandım gözlerim tam açılmadı yarım yamalak görüyom ekranı ...atlamışım bu mesajı cnmsırnaşık şey
valla bu senin gittiğin dr çok kafa yedirici cinsten ben hamile olduğumu öğrendiğim günün sabahında röntgen çektirdim olduğumu öğrendiğimdede ağladımda dr 1 saat dil döktü 4 aya kadar hiç bişey yapmam gör bebeğini ondan sonra bişey olmaz olacaksa egzoz gazındanda olur dedi ama temkinlide davrandı sen canını sıkma bişey olmaz Allkahın izniylekızlarrrrrrrrrrr
ben geldım dr a gittik keseyı görduk bu baska dr iyi diğerıne göre.ama buda karnıma bir dert attı hanı yara vardı ya bende ilaç kullanmıştım ya hep ya hiç kuralına göre bişey olabailirde olmayabilirde dedı.işte kalp atısalrını görürsek bişey yok demekmiş.ama ben bu ilaçarı hamilelıkten önce kullandım dedım bellı olmaz yumurtlama o ay oluyormus ya aman sıkıldım valla sevınemedım gitti...
neyse keseyı görduk cok şükür gerısı Allah kerimm
hoşgeldin cnm nasılsın :)) artık geçmişi okumayı bıraktın direk sohbete dalıyon heralde demisırnaşık şey
Evet valla genede azcık okudum benbilirimne üzüldüm sen nasılsın canım ben halen adet olmadım soğan kürüne rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?