Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bana rep verenlere tşk bi onlara borcumu ödeyip geleyim bide geçmişi azıcık okuayayım yada siz bana özetleyin önemli bişey varsa

beryal vildan nilüfer 79 escales abyosun bitirici citos2903 empty002 ilterçakır okyanus84 hepinize günaydınnnnn şekerkız sanada

serdarımda seni öpüyor teyzesi hemde dudaklarındankaydirigubbakcemile3

selam kıslar ya bu aralar bilgisayarın ve netin azizliğine uğruyorum adam akıllı giremiyorum nete deli oldum he özledim hepinizi nasılsınızzzzzzzz
slm cnm hoşgeldin :1hug:

ee tabi kız annesini olunca hemen çeyiz düzülüyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

isim irem su koycam şekerim
ismiyle yaşasın cnm çok güzelmişŞeniz

Günaydın kızlar oooo ne kalabalık dün kimse yoktu

günaydın yebcim hoşgeldina.s.

Günaydın kızlar oooo ne kalabalık dün kimse yoktu
hoşgeldin cnm nasılsın :)) artık geçmişi okumayı bıraktın direk sohbete dalıyon heralde demisırnaşık şey
selam ya bir önceki sayfada bir derdimi paylaştım kızlar sabahtan beri sizin siteye girmenizi bekliyorum kimse benimle ilgilenmicekmi
cnm valla ben konuya fransız kaldım geçmişi okumadım
senin derdin bebeğin düşmesimi anlamadım tam olarak
yani dr sana hamile kalırsan 9 ay yatarsınmı dedi cnm
günaydın canım hg nasılsın görüşmeyeli??

iyiyim cnm sen nasılsın Şeniz

canım allah korusun her seferinde düşük olcak diye bişey yok olcaksa 9 ay yatsanda olur hayırlısıyla hamile kalırsan herşeyi oluruna bırak düşük olcak falan diye düşünme rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinyerimseniben

selam ya bir önceki sayfada bir derdimi paylaştım kızlar sabahtan beri sizin siteye girmenizi bekliyorum kimse benimle ilgilenmicekmi

canımcı tabiki dikkattli olacaksın doktır riskli bişey görmezse ona göre davranırsın yemene içmene uykuna dikkat edersin biter bukadar stres yapma şekerim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :)alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım acıkcasını söylemek gerekirse ben nasıl hareket edilir bilmem ama bence dr ne diyorsa onu yapmanda fayda var allah onu kucağına verecekse ellette yatsanda yatmasanda veriri ancak sen tedbirini alki sonra keşke demiyesin derim ben

kızlar ben şimdilik çıkıyorum öğleden snr yokum yarında yokum perşembe gelirim anca hepinizi öpüyom ŞenizŞeniz

vildanım çok iyiyim tatlım gelince görüşürüzŞenizŞeniz

yok dr daha bişey demedi dr a 2 ay sonra gidicez sonuçlarlla düşüklerden dolayı araştırılıyorum 1 senedir ama daha fazla beklemicem bu ay korunmicam yalnız hamileliğimi yatarakmı geçirmeliyim yoksa normal yaşayiim hayatımı düşerse yapacak bişey yokmu diyiim bilemiyorum

beryal vildan nilüfer 79 escales abyosun bitirici empty002 ilterçakır okyanus84 hepinize günaydınnnnn şekerkız sanada

sanada günaydın cnm hihoyyyt
kusura bakma falla daha yeni uyandım gözlerim tam açılmadı yarım yamalak görüyom ekranı ...atlamışım bu mesajı cnmsırnaşık şey

canım hiç aklımdan çıkmıyor düşmezse mucize benim için ama yatmadan geçir hamileliğini hayırlısı olsun mu diyorsun

sanada günaydın cnm hihoyyyt
kusura bakma falla daha yeni uyandım gözlerim tam açılmadı yarım yamalak görüyom ekranı ...atlamışım bu mesajı cnmsırnaşık şey

önemli deil nedemek nasılsın bakimmmmm uzun zamandır gel,işmelerden bi haberim geçmişe gidersem iki gün gelemem :)))) varmı gelişme canım :CüvCüv:hihoyyyt

valla bu senin gittiğin dr çok kafa yedirici cinsten ben hamile olduğumu öğrendiğim günün sabahında röntgen çektirdim olduğumu öğrendiğimdede ağladımda dr 1 saat dil döktü 4 aya kadar hiç bişey yapmam gör bebeğini ondan sonra bişey olmaz olacaksa egzoz gazındanda olur dedi ama temkinlide davrandı sen canını sıkma bişey olmaz Allkahın izniyle

günaydın yebcim hoşgeldina.s.[/QUOTE]
Hoşbulduk nasılsın

tamam kızlar anlaşılan yatsamda yatmasamda düşecekse düşer yaşayacaksa yaşar diyorsunuz işim Allah a kaldı rabbim hayırlısını versin ne diyiim ki yinede yazdıklarınız için hepinize teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…