Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cnm en azından ilk üç ay bütün bebeklerin düşme tehlikesi var...o zaman geçene kadar illaki dikkat etmelisin
sen hele bi hayırlısıyla hamile kal...yiyecek ekmeği varsa bu dünyada hiçbişey olmaz...gerekirse yatarsın cnm 9 ay
Şeniz

hayırlısı olsun artık yaa neyse vcanım çok sağol

Beta hcg 9,73 Çıktı ama Çok dÜŞÜkmÜŞ kımyasal gebelık olma ıhtımalı varmıŞ ultrasonda baktı bana rahım kalın bu ıyı dedı neden Öyle bır Şey dedı bılmıyorum ama bır Şey gÖrÜnmÜyor rahımde bende baktım testte normalden bıraz yÜksek Çıktı 10 gÜn sonra bır daha gel dedı bır daha test yapalım dedı eĞer adet olursamda gel dedı hormon testını yapalım Öyle ılaÇ yazayım dedı

üzülme tatlım hayırlısı olsun ama dr ihmöal etme

hımmmm hayırlısıı canım hiç sıkıntyı yapma kendine hayırlısı ne ise o olur inşallah :1hug:

bence hamişlesin canım değerlerin bir kaç güne kadar yükselecek görürsün bak
ben sana demiştim sen hamilesin diye :)
ilter canım nasılsın alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tşk ederim canım iyiyim sizlerle daha iyi oluyorum

önemli deil nedemek nasılsın bakimmmmm uzun zamandır gel,işmelerden bi haberim geçmişe gidersem iki gün gelemem :)))) varmı gelişme canım :CüvCüv:hihoyyyt
ben geçen hafta yumurtladım...bu hafta kuluçkaya yattım :roflol:....ayın 23-25 inde belli olur cnm civcik çıkarabilirsek yumurtamdan:roflol::roflol: ama bende hiç olacakmış gibi bi his yok-tatlicadiarzu-
günaydın kızlar merhabalar özlemişim sizi yaaaaaaaaa
günaydın hoşgeldin cnm nasılsın Şeniz
Hoşbulduk nasılsın
yafff çok sıkıldım ben geçmiş okumaktan bu aralar giremedim işlerimin yoğunluğundan sayfalar almış başını gitmiş-tatlicadiarzu-
aha bugün gene yokum ağşama gelirim bakarım en az 30 sayfa ülee oku oku bitmez nasıl okuyum hepsini,sırnaşık şey
Slm kızlar ben geldİm dÜn doktora gİttİm sonuÇları aldım
hayırlı haberler ver cnm :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın escalesim hoşgeldin şimcik sen hamilemisin değilmisin bende bişi anlamadım bu tahlilden benneyaptımki

kızlar bu ayın ondokuzu yıldönümümüz bizim ilk yılımız 18 de ovulasyon zamanım benim düşünsenize bide tutarmış nasıl bir yıl dönümü hediyesi olur ama allaaahhhhhhhhh kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…