günaydın kızlar evet ya bu aralar erkek bebek patlaması var çevremdende duyuyorum ne olucak böle :)
yok dr daha bişey demedi dr a 2 ay sonra gidicez sonuçlarlla düşüklerden dolayı araştırılıyorum 1 senedir ama daha fazla beklemicem bu ay korunmicam yalnız hamileliğimi yatarakmı geçirmeliyim yoksa normal yaşayiim hayatımı düşerse yapacak bişey yokmu diyiim bilemiyorum
günaydın güzelim..iyi sabhalar...evet haklısın benimde hamile olan arkadaşlarımımdan 3/4 ü erkek bebek bekliyor.
hamilesin demiiiiSlm kızlar ben geldİm dÜn doktora gİttİm sonuÇları aldım
Slm kızlar ben geldİm dÜn doktora gİttİm sonuÇları aldım
cnm en azından ilk üç ay bütün bebeklerin düşme tehlikesi var...o zaman geçene kadar illaki dikkat etmelisin
sen hele bi hayırlısıyla hamile kal...yiyecek ekmeği varsa bu dünyada hiçbişey olmaz...gerekirse yatarsın cnm 9 ay
Şeniz
kızlar ben şimdilik çıkıyorum öğleden snr yokum yarında yokum perşembe gelirim anca hepinizi öpüyom ŞenizŞeniz
vildanım çok iyiyim tatlım gelince görüşürüzŞenizŞeniz
günaydın güzelim..hoş geldin.. sonuçlar nasıl çıktı ..güzel haberler vardır inşallahkaydirigubbakcemile2Slm kızlar ben geldİm dÜn doktora gİttİm sonuÇları aldım
hamilesin demiiii
BİR BİLSEM benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkihamilesin demiiii
eee sonuçlar nedir canım anlatsana alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Beta hcg 9,73 Çıktı ama Çok dÜŞÜkmÜŞ kİmyasal gebelİk olma İhtİmalİ varmıŞ ultrasonda baktı bana rahİm kalın bu İyİ dedİ neden Öyle bİr Şey dedİ bİlmİyorum ama bİr Şey gÖrÜnmÜyor rahİmde bende baktım testte normalden bİraz yÜksek Çıktı 10 gÜn sonra bİr daha gel dedİ bİr daha test yapalım dedİ eĞer adet olursamda gel dedİ hormon testİnİ yapalım Öyle İlaÇ yazayım dedİ
Beta hcg 9,73 Çıktı ama Çok dÜŞÜkmÜŞ kİmyasal gebelİk olma İhtİmalİ varmıŞ ultrasonda baktı bana rahİm kalın bu İyİ dedİ neden Öyle bİr Şey dedİ bİlmİyorum ama bİr Şey gÖrÜnmÜyor rahİmde bende baktım testte normalden bİraz yÜksek Çıktı 10 gÜn sonra bİr daha gel dedİ bİr daha test yapalım dedİ eĞer adet olursamda gel dedİ hormon testİnİ yapalım Öyle İlaÇ yazayım dedİ
günaydın kızlar merhabalar özlemişim sizi yaaaaaaaaa
benneyaptımkibenneyaptımkigünaydın güzelim..hoş geldin.. sonuçlar nasıl çıktı ..güzel haberler vardır inşallahkaydirigubbakcemile2
bence hamişlesin canım değerlerin bir kaç güne kadar yükselecek görürsün bakBeta hcg 9,73 Çıktı ama Çok dÜŞÜkmÜŞ kİmyasal gebelİk olma İhtİmalİ varmıŞ ultrasonda baktı bana rahİm kalın bu İyİ dedİ neden Öyle bİr Şey dedİ bİlmİyorum ama bİr Şey gÖrÜnmÜyor rahİmde bende baktım testte normalden bİraz yÜksek Çıktı 10 gÜn sonra bİr daha gel dedİ bİr daha test yapalım dedİ eĞer adet olursamda gel dedİ hormon testİnİ yapalım Öyle İlaÇ yazayım dedİ
tşk ederim canım iyiyim sizlerle daha iyi oluyorumilter canım nasılsın alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben geçen hafta yumurtladım...bu hafta kuluçkaya yattım :roflol:....ayın 23-25 inde belli olur cnm civcik çıkarabilirsek yumurtamdan:roflol::roflol: ama bende hiç olacakmış gibi bi his yok-tatlicadiarzu-önemli deil nedemek nasılsın bakimmmmm uzun zamandır gel,işmelerden bi haberim geçmişe gidersem iki gün gelemem :)))) varmı gelişme canım :CüvCüv:hihoyyyt
günaydın hoşgeldin cnm nasılsın Şenizgünaydın kızlar merhabalar özlemişim sizi yaaaaaaaaa
Hoşbulduk nasılsınvalla bu senin gittiğin dr çok kafa yedirici cinsten ben hamile olduğumu öğrendiğim günün sabahında röntgen çektirdim olduğumu öğrendiğimdede ağladımda dr 1 saat dil döktü 4 aya kadar hiç bişey yapmam gör bebeğini ondan sonra bişey olmaz olacaksa egzoz gazındanda olur dedi ama temkinlide davrandı sen canını sıkma bişey olmaz Allkahın izniyle
günaydın yebcim hoşgeldina.s.
yafff çok sıkıldım ben geçmiş okumaktanhoşgeldin cnm nasılsın :)) artık geçmişi okumayı bıraktın direk sohbete dalıyon heralde demisırnaşık şey
Evet valla genede azcık okudum benbilirimne üzüldüm sen nasılsın canım ben halen adet olmadım soğan kürüne rağmen
hayırlı haberler ver cnm :Saruboceq::Saruboceq:Slm kızlar ben geldİm dÜn doktora gİttİm sonuÇları aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?