inşallah canım dr ile konuştum zaten şimdi klomene başlıyacam sonra gidicem bakalım ne olacak ama ovitreel muhakkak söyliyecem dr hayırlısı artıköle deme şimdi ilk zamanlar pek birşey yenmiyo sonra bulantıların geçince yersin yavaş yavaş. tavuk et falan fazla yemiyorum zaten ben vejeteryanım .ki ek vitamin alıyorum ben .eşine söyle benim bebişimde tavsiyelerde bulunsun bakimmm:1shok:
iyiyiz teyzesi ne yapalım babamızı işe yolladık biz dorukla hemen geldik yanınıza.bir yandan da kahvaltımızı hazırlıyos da ondan geç yazıyozzz
hayırlısı olsun canım bak az kaldı bu ay inşallah ovitreel vurulursun o hamile kalmanı sağlar inşallah.
adetinin 5 inci günü falan git doktoruna yumurta takibi yaptır tatlım .adetin 12 yada 13 üncü günü vururluyo bu iğne.
günaydın canım sanada&ayla&, alisyha, beryal, citos2903, empty002, iltercakir, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, sinemis84, vildangel
kıslar tekrardan günaydın hepinize.....................
yerim ben onun nasılda güzeldir o cicileri onun yaaaŞenizserdarım çok iyi teyzesi cicileri alındı oğluşum çok mutlu cnm sen nasılsın ŞenizŞeniz
günaydın cnmŞeniz
serdarım çok iyi teyzesi cicileri alındı oğluşum çok mutlu cnm sen nasılsın ŞenizŞeniz
günaydın cnmŞeniz
canım listede sen varsın önceden eklemişim zaten 69 numaradasın bak :1shok:
tamam canım yararlıysa yerim hiç affetmem yerim ben onu söylediğin için sağolgeçenlerde tvde izlemiştik kızlarda seyretmişlerdi yumurta yada havyar içinde kök hücre olduğu için yumurtalıklara iyi geliyormuş onun için dedim canım
birde hayıt tohumunu söylemişlerdi ama onu tedavi esnasında kullanmayın dediler
burdayım bende
hoşbuldummŞeniz
ben çok iyiyim cnm allah bozmasın
şimdide pc mi bozuldu yaff
valla hiç sorma canım hasret kaldım topişime ve size
özledim hepinizle şöyle gırgır şamata sohbet etmeyi
bebiş nasıl annesi bişeye benziyomu hemen isim takalımsüprizzzzz
günaydın canım&ayla&, alisyha, beryal, citos2903, empty002, iltercakir, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, sinemis84, vildangel
kıslar tekrardan günaydın hepinize.....................
evet hiç affetmez benim oğlum uçanı kaçanı hepsini yakalıyo walla.çapkın ördek oldu bu :1shok::1shok:senin kızıdamı aldı kıs doruk
7 karılı pürmüz oldu :roflol::roflol:
günaydın canım nasılsındilnur , nilüşşş, escales,&ayla&, alisyha, beryal, nohut ,doruk, empty002, iltercakir, k.a.y.r.a., ozbek83, sinemis84, günaydın kızlar ve bebişlerhihoyyyt
günaydın canım bebişimiz nasıl neler yapıyosun .günaydın kızlar nasılsınız? dün giremedim ama aklım buradaydı var mı güzel gelişmeler...
hoşgeldin tatlım hemen ekliyorum seni de.merhaba bu sayfayı yeni gördüm hamile olmayı çok istiyorum benide listeye ekle inşallah ugurlu gelir bütün herkes hamile kalır sevgi kala.s.
kızlar en son 16 nisanda adet oldum normalde 27 günde bir adet oluyorum 12 mayısta adet olmam gerekirdi ama korunuyorduk sadece 9 mayıstan beri korunmuyoruz 6 günlük hamile olmam da sanırım mümkün değil dün test yaptım idrar bişey çıkmadı siz ne dersiniz mümkün değil dimi hamiş olmam ve lütfen yorum yazın öpüldünüz
hoşbuldummŞeniz
ben çok iyiyim cnm allah bozmasın
şimdide pc mi bozuldu yaff
valla hiç sorma canım hasret kaldım topişime ve size
özledim hepinizle şöyle gırgır şamata sohbet etmeyi
bebiş nasıl annesi bişeye benziyomu hemen isim takalımsüprizzzzz
gunaydın kıslar gununuz aydın olsun
gunaydın kıslar gununuz aydın olsun
saol canım bende iyiyim burdayım evde hiç bir iş yapmadım adamı gönderdim oturdum pc başına kaydirigubbakcemile3iltercakır canım sağol iyiyiz sen nasılsın:1hug:
günaydın canım
evet hiç affetmez benim oğlum uçanı kaçanı hepsini yakalıyo walla.çapkın ördek oldu bu :1shok::1shok:
günaydın canım nasılsın
günaydın canım bebişimiz nasıl neler yapıyosun .
hoşgeldin tatlım hemen ekliyorum seni de.
canım çok kısa zamanda zaten belli olmaz hemde 9 mayıs tan bugüne olmaz bence.
iyiym canım sen nasılsın bebiş nasılgünaydın aylacım nasılsın?
citosum park yatak mı aldın?
günaydın hg canımgunaydın kıslar gununuz aydın olsun
hoş geldein canım sanada günaydın nasılsın bu gün temizlik bitmiştir umarımgunaydın kıslar gununuz aydın olsun
günaydın canım bizler iyiyiz sen nasılsınGünaydın arkadaşlar nasılsınız
aman bozulmasın şeytan kulağına kurşunsırnaşık şeyvildancım şimdilik iyi pc inşallah birşey olmaz...
vay anısını hepsinimi alcan laaaevet hiç affetmez benim oğlum uçanı kaçanı hepsini yakalıyo walla.çapkın ördek oldu bu :1shok::1shok:
benimki fasulyeye benzio kıssss minik fasülyem benim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?