günaydın canikom nasılsıngunaydın kıslar gununuz aydın olsun
günaydın canım biz bebişimle iyiyiz sen nasılsınGünaydın arkadaşlar nasılsınız
listeyi güncelledim kuşumberyalcim bende listeyi soracaktım var mı bir değişiklik diye sağol:1hug:
aramıza yeni katılan arkadaşlar hg...umarım umut listesindekiler tez zamanda hamileler listesine terfi ederler...
ewet cnm bende ondan aldım dün sipariş verdik bugün öğleden sonra getircekler gelince resim ekliycem ama dur nette aynısının resmini bulursam ekliyim şimdide bak cnm bizde aynen yaşı dolasıya yanımızda yatıracaz cnmhihoyyyt
canım benim dün öğleden sonra bende yoktum sanırım herşey bıraktığın gibi:1hug:
günaydın nilay hoşgeldinŞeniz
napıyon cnm bittimi temizliğinkaydirigubbakcemile5
hoş geldein canım sanada günaydın nasılsın bu gün temizlik bitmiştir umarım
günaydın canım bizler iyiyiz sen nasılsın
günaydın canım hg
be ne hız kızlar müşteriye bakasıya 2-3 sayfa dolduruyorsunuz hızınıza yetişemiyorum
günaydın yeb nasılsın canım?
ilterçakır, ayla, hakça ve vildan hoşbulduk bi 10 sayfalık geçmiş okuyabilşdim. Aslında pek iyi değilim uykusuzum oğlum ve ben hastaydık dün işede gelemedim. Oğlum ateşlendi tonsilit olmuş bide dün okulda yıl sonu gösterisi vardı yavrum genede güzel yaptı bende 2,5 aydan sonra soğan kürünün son gününde afet oldum ama ne adet parça parça ve sancılı o yüzden bugün keyfim yok sizler iyisinizdir umarım.günaydın yebcim hoşgeldin naberŞeniz
ya takvimi dün yaptım kaybolmuş neyse yenilerim şimdi....bugün 8 haftalık olduk teyzemiz ama doktor bebişimin 3 gün büyük gözüktüğünü söyledi bakalım artık..büyümeye çalışıoz mercimektik fasülye olduk daha 1.5 cm bebişim yani gecen hafta öleydi yarın kontrolümüz var...bebişimi görcem heyecanlandım...senin tatlı bebişin napıo....
görüşürüz canım yine gel kendine iyi bakneyse ben çıkıyorum görüşürüz kızlar
sağolasın canım benim rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah:Saruboceq:ayyy çok güzel yaaaaaa bayıldım serdar buna çok güzelll sanda çok yakışacak
ewet cnm bende bayıldım daha ne güzelleri vardı orda hepsinde gözüm kaldı vallakaydirigubbakcemile3evet süper bu bende buna benzer bir şey almayı düşünüyorum hem cibinliği de var hemde kullanışlı.güle güle kullansın oğluşumuz.
hoşgeldin güle güle oldu cnm nire gidiyon hemenfisfisfisneyse ben çıkıyorum görüşürüz kızlar
ilterçakır, ayla, hakça ve vildan hoşbulduk bi 10 sayfalık geçmiş okuyabilşdim. Aslında pek iyi değilim uykusuzum oğlum ve ben hastaydık dün işede gelemedim. Oğlum ateşlendi tonsilit olmuş bide dün okulda yıl sonu gösterisi vardı yavrum genede güzel yaptı bende 2,5 aydan sonra soğan kürünün son gününde afet oldum ama ne adet parça parça ve sancılı o yüzden bugün keyfim yok sizler iyisinizdir umarım.
ayy geçmiş olsun canım sanada oğlunadailterçakır, ayla, hakça ve vildan hoşbulduk bi 10 sayfalık geçmiş okuyabilşdim. Aslında pek iyi değilim uykusuzum oğlum ve ben hastaydık dün işede gelemedim. Oğlum ateşlendi tonsilit olmuş bide dün okulda yıl sonu gösterisi vardı yavrum genede güzel yaptı bende 2,5 aydan sonra soğan kürünün son gününde afet oldum ama ne adet parça parça ve sancılı o yüzden bugün keyfim yok sizler iyisinizdir umarım.
günaydın canım nasılsın hoş geldin
dinlen canım herşeyi birden yapma zaten yavaş yavaş yap belki birşey vardır sonra üzülürsün
ilterçakır, ayla, hakça ve vildan hoşbulduk bi 10 sayfalık geçmiş okuyabilşdim. Aslında pek iyi değilim uykusuzum oğlum ve ben hastaydık dün işede gelemedim. Oğlum ateşlendi tonsilit olmuş bide dün okulda yıl sonu gösterisi vardı yavrum genede güzel yaptı bende 2,5 aydan sonra soğan kürünün son gününde afet oldum ama ne adet parça parça ve sancılı o yüzden bugün keyfim yok sizler iyisinizdir umarım.
amin canım inşallah isteyen herkese versin yüce rabbimsağolasın canım benim rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah:Saruboceq:
ewet cnm bende bayıldım daha ne güzelleri vardı orda hepsinde gözüm kaldı vallakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin güle güle oldu cnm nire gidiyon hemenfisfisfis
günaydın nilay hoşgeldinŞeniz
napıyon cnm bittimi temizliğinkaydirigubbakcemile5
günaydın canım nasılsın hoş geldin
dinlen canım herşeyi birden yapma zaten yavaş yavaş yap belki birşey vardır sonra üzülürsün
günaydın canikom nasılsın
günaydın canım biz bebişimle iyiyiz sen nasılsın
listeyi güncelledim kuşum
güle güle kullansın oğluşum .:1hug:
sağol hakcam sen aldınmı bebişine bişilerŞenizŞenizcitosum çok güzelmiş bebişinin yatağı. Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...
aminnnn cnm:Saruboceq:amin canım inşallah isteyen herkese versin yüce rabbim
maaşallah maaşallah yesin teyzesi onuŞeniz heyecanlanmaz mısın hiç canım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... bizde iyiyiz canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?