Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ewet cnm bende ondan aldım dün sipariş verdik bugün öğleden sonra getircekler gelince resim ekliycem ama dur nette aynısının resmini bulursam ekliyim şimdide bak cnm bizde aynen yaşı dolasıya yanımızda yatıracaz cnmhihoyyyt

citosum sağol canım benim:1hug: giremedim dün ama aklım buradaydı var mı güzel gelişmeler?
canım benim dün öğleden sonra bende yoktum sanırım herşey bıraktığın gibi:1hug:

beryalcim bende listeyi soracaktım var mı bir değişiklik diye sağol:1hug:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hg...umarım umut listesindekiler tez zamanda hamileler listesine terfi ederler...

kıssssss bekledim slm vercen mi diye vermedin aşkolsun hemen unuttun beni ve fasülyemi küstük sana ama bebişine küsmedik onu sevioz:1hug:

işte bunun aynısı ama rengi sarı lacivert fenerbahçeli olucak oğluşumkaydirigubbakcemile3

anladım şekerim eşimin dediğine göre bebişi en iyi geliştiren şeylerin başı yoğurt hergün mutlaka bi kase ye bide elma ye, ayva ye kız helede çekirdeklerini mutlaka ye bebişi güzel yapıomuş
TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZESİ YİYELİM BİZDE.
tamam alıcaz kızları benim nohut bir doğsun hepsini sıraya dizip öpecek hangii tatlıysa onu alacak..
kayracım sen ne yaptın test yaptın mı?

escales nerelerde?

okyanusta yok uzun zamandır?
canım okyanusun eşi rahatsızmış ya o yüzden girememiş ama dedi o perşebme cuma falan işim var dedi.gelir bir kaç güne kadar.artık gelicem yazmıştı geçen gün .
beryalcim günaydın nasılsın doruğumuz nasıl Şeniz.kimin kızını alacaksın

canım benim iyiyiz biz sen nasılsın .şeker kızın nasıl? yer benim oğlum senin kızını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın maviş hoşgeldin cnmŞeniz

hoşbuldum canım benim

günaydın mavi gözlü nasılsın canım?

iyiyim canım benim sen nasılsın kızımız nasıl

iyiym canım sen nasılsın bebiş nasıl

günaydın hg canım

bu arada hepinizin replerini verdi şimdi sıra sizde vermediğim varsa söylesin hemen vereyim

h.b. canım

hoş geldein canım sanada günaydın nasılsın bu gün temizlik bitmiştir umarım

günaydın canım bizler iyiyiz sen nasılsın

h.b. canım temizliğim bitmedi az bişi var onuda yarından sonra pazara kadar bitirmiş olurum bugun misafirliğe gideceğim azcık dinleneyim

günaydın kısllarr hihoyyyt
günaydın canım nasılsın hoş geldin

dinlen canım herşeyi birden yapma zaten yavaş yavaş yap belki birşey vardır sonra üzülürsün

canım şimdi yazıyordum unutur muyum hiç aşkolsun? kaç haftalık oldunuz?

ya takvimi dün yaptım kaybolmuş neyse yenilerim şimdi....bugün 8 haftalık olduk teyzemiz ama doktor bebişimin 3 gün büyük gözüktüğünü söyledi bakalım artık..büyümeye çalışıoz mercimektik fasülye olduk daha 1.5 cm bebişim yani gecen hafta öleydi yarın kontrolümüz var...bebişimi görcem heyecanlandım...senin tatlı bebişin napıo....

okyanusun eşinede geçmiş olsun canım...

canım kızımda iyi Allaha şükür...bizde öpüyoruz ikinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…