Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

mavi gözlü yorma kendini canım. inşallah senin ve diğer arkadaşlarında en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız:1hug:

günaydın cnm çok şükür dünden daha iyiyim sen nasılsın
tşkler canım bende çok iyiyim allahıma şükürler olsun seninde ii olduğuna sevindim
canım benim
umutsuzluğa kapılma çokta heveslenme kendi haline bırak yani olmazsada üzülme ama inşallah olur canım

günaydın kısllarr hihoyyyt
günaydın canım
okyanusun eşinede geçmiş olsun canım...

canım kızımda iyi Allaha şükür...bizde öpüyoruz ikinizi
bizde sizi öpüyoz hatta nohutum kızını daha da çok öpüyo kaydirigubbakcemile3
neyse ben çıkıyorum görüşürüz kızlar
güle güle canım yine gel:a015:

geçmiş olsun canımmmm:teselli:

citosum daha birşey almadık yavaş yavaş alırız sanırım.ama bayıldık senin oğluşunun yatağına.

canım ikinizede çok geçmiş olsun. umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz

ayy geçmiş olsun canım sanada oğlunada
teşekkürler canım sağolun ben bugün iyiyim ama oğluşumun ateşi devam ediyor maalesef bırakıp gelmek zorunda kaldım çalışan annenin zorlukları neyseki gözüm arkada değil annem bakıyor
maviş nilayiksir yeb2004 ayla hepiniz hoşgeldiniz kızlar

geçmiş olsun cnm:teselli:
Hoşbulduk canım. Geçmiş olsun dileğin için sağol. Beşik çok ttalı güle güle kullanın.
kocaman bir günaydııınnn herkezeee canlarımmma.s.a.s.

Hoşgeldin canım bebiş nasıl

ağzından bal damlıyor canım benim inşallah dediğin gibi çıkar tatlı kuşum zaten adam bana yaklaşmıyor bile hatta dün akşam bile dedi öğrenene kadar bir şey omıyacak birde bir şey mişey olur sonra üzülür diye o konuda benim herif çok anlayışlıdır

işte bunun aynısı ama rengi sarı lacivert fenerbahçeli olucak oğluşumkaydirigubbakcemile3
oy kız ben senin serdar'ın yatağını seveyim kız benim herifte böyle bir şey istiyor bende bu şekilde yatağı oturma odasına düşünüyorum ama çocuk odasınında olmasını istiyorum kaydirigubbakcemile5

günaydın canım

bizde sizi öpüyoz hatta nohutum kızını daha da çok öpüyo kaydirigubbakcemile3

güle güle canım yine gel:a015:

geçmiş olsun canımmmm:teselli:

beryalim nohutun bütün kızları öpüyor benim kız kıskanır yalnız ne yapıcazkaydirigubbakcemile3

heves yok canım kendi halinde tek derdim adt olcaksam gecikmeli olmak istemiyom hiç öle olmazdım o yusden bide ev işlerinden gunumun geldiğinden haberim bile olmadı yanı çok mesgul kafam bu aralar düşünmüyom hiç yani

h.b. canım benim kaç gundur görmiyom seni denk gelemedik sen nasılsın serdarcım nasıl annesi yatagını çok begendim gule gule kullansınn
canım benim ewet öle oldu görüşemez olduk :1hug:sağol teyzesi serdarım seni çok öpüyor maviş teyze ne zaman kız doğurcek diye merak ediyor:jeyyar:yokmu henüz gelişme cnm temizlik yapıyon galiba sana kolay gelsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…