yok canım daha bitmedi temizlik ara verdim bugunluk iki gun sonra adet gunumya biras dinleneyim ağır ağır yapcam gerçi umudum yok bu ay ama ne olur ne olmaz die
evet canım o yusden ara verdim şurda iki gunum kaldı zaten hayırlısı bakalım umudum yok bu ay ama ne olur ne olmaz hayırlısı neyse o olsun hakkımızda canım
iyiyim canım benim düne göre bugun daha iyiyim çapkın ördeğim napıyo annesi dün çok yaramazlık yaptı teyzelerini guldurdu hep inş hep böle olur bebişin sırnaşık şey
sağol hakcam sen aldınmı bebişine bişilerŞenizŞeniz
aminnnn cnm:Saruboceq:
maviş nilayiksir yeb2004 ayla hepiniz hoşgeldiniz kızlar
tşkler canım bende çok iyiyim allahıma şükürler olsun seninde ii olduğuna sevindimgünaydın cnm çok şükür dünden daha iyiyim sen nasılsın
umutsuzluğa kapılma çokta heveslenme kendi haline bırak yani olmazsada üzülme ama inşallah olur canımyok canım daha bitmedi temizlik ara verdim bugunluk iki gun sonra adet gunumya biras dinleneyim ağır ağır yapcam gerçi umudum yok bu ay ama ne olur ne olmaz die
evet canım o yusden ara verdim şurda iki gunum kaldı zaten hayırlısı bakalım umudum yok bu ay ama ne olur ne olmaz hayırlısı neyse o olsun hakkımızda canım
iyiyim canım benim düne göre bugun daha iyiyim çapkın ördeğim napıyo annesi dün çok yaramazlık yaptı teyzelerini guldurdu hep inş hep böle olur bebişin sırnaşık şey
ya canım senin bulantıların oldu mu.....
nilaykisir hg canım nasılsın?
hoşgeldin canım nasılsın günaydınkocaman bir günaydııınnn herkezeee canlarımmma.s.a.s.
canım günaydın bebişin nasıl...cicisi çok tatlı güle güle uyusun o yatakta inş...
kocaman bir günaydııınnn herkezeee canlarımmma.s.a.s.
günaydın canımgünaydın kısllarr hihoyyyt
bizde sizi öpüyoz hatta nohutum kızını daha da çok öpüyo kaydirigubbakcemile3okyanusun eşinede geçmiş olsun canım...
canım kızımda iyi Allaha şükür...bizde öpüyoruz ikinizi
güle güle canım yine gel:a015:neyse ben çıkıyorum görüşürüz kızlar
ilterçakır, ayla, hakça ve vildan hoşbulduk bi 10 sayfalık geçmiş okuyabilşdim. Aslında pek iyi değilim uykusuzum oğlum ve ben hastaydık dün işede gelemedim. Oğlum ateşlendi tonsilit olmuş bide dün okulda yıl sonu gösterisi vardı yavrum genede güzel yaptı bende 2,5 aydan sonra soğan kürünün son gününde afet oldum ama ne adet parça parça ve sancılı o yüzden bugün keyfim yok sizler iyisinizdir umarım.
canım ikinizede çok geçmiş olsun. umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz
teşekkürler canım sağolun ben bugün iyiyim ama oğluşumun ateşi devam ediyor maalesef bırakıp gelmek zorunda kaldım çalışan annenin zorlukları neyseki gözüm arkada değil annem bakıyorayy geçmiş olsun canım sanada oğlunada
Hoşbulduk canım. Geçmiş olsun dileğin için sağol. Beşik çok ttalı güle güle kullanın.geçmiş olsun cnm:teselli:
kocaman bir günaydııınnn herkezeee canlarımmma.s.a.s.
ağzından bal damlıyor canım benim inşallah dediğin gibi çıkar tatlı kuşum zaten adam bana yaklaşmıyor bile hatta dün akşam bile dedi öğrenene kadar bir şey omıyacak birde bir şey mişey olur sonra üzülür diye o konuda benim herif çok anlayışlıdırselam kuşum
ısır beni ye beni teyzoşum .
canım seni ümitlendirmek istemem ama normal şartlarda hamile olman gerekir ama senin doktorun kimyasal falan değince be aklını karıştırmak istemem ama bence sen hamilesin ammaaaaaaaaaaaa dediğimi yap cumartesi sabah erkenden yap testini daha belirgin görmen gerek .eğer daha belirgin görürüsen ikinci çizgiyi o zaman hamilesindir. ama sen kendine dikkat et bu arada .ilşki falan yasak yapmayın bence.klava:
hayırlısı teyzoş çalışın çalışın getirin bana kızları bende öpim onları :jeyyar::jeyyar:
heheeeee çapkınım demi :jeyyar::jeyyar:
canım hamilesin sen .inşallah tabi .ama bence 2 gün sonra yeniden yap testi sabah ilk idrarınla ve aç karnına eğer hamileysen dahada belirgin göreceksin ikinci çizgiyi hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.:lepi:
canım anne olmak çok güzel bir duygu bence korunmayı bırak zaten hemen olmuyo .bence 6 ay kadar oluruna bırak sonra olmazsa doktordan yardım alırsın .kaydirigubbakcemile
oy kız ben senin serdar'ın yatağını seveyim kız benim herifte böyle bir şey istiyor bende bu şekilde yatağı oturma odasına düşünüyorum ama çocuk odasınında olmasını istiyorum kaydirigubbakcemile5
işte bunun aynısı ama rengi sarı lacivert fenerbahçeli olucak oğluşumkaydirigubbakcemile3
günaydın canım
bizde sizi öpüyoz hatta nohutum kızını daha da çok öpüyo kaydirigubbakcemile3
güle güle canım yine gel:a015:
geçmiş olsun canımmmm:teselli:
tşkler canım bende çok iyiyim allahıma şükürler olsun seninde ii olduğuna sevindim
canım benim
umutsuzluğa kapılma çokta heveslenme kendi haline bırak yani olmazsada üzülme ama inşallah olur canım
bende kızımın ultrason resimlerini ekliycen nilüş için
canım benim ewet öle oldu görüşemez olduk :1hug:sağol teyzesi serdarım seni çok öpüyor maviş teyze ne zaman kız doğurcek diye merak ediyor:jeyyar:yokmu henüz gelişme cnm temizlik yapıyon galiba sana kolay gelsin cnmh.b. canım benim kaç gundur görmiyom seni denk gelemedik sen nasılsın serdarcım nasıl annesi yatagını çok begendim gule gule kullansınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?