Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım ilk 3 ay toplam 3 kez falan oldu. Allaha şükür iyi geçti. umarım sende sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin.

benimde var şöyle var afedersin çıkarma yok sabah kalktığımda biraz var..gün içinde de karnım acıkınca midem boşalınca başlıo sanki bulantı....acaba bu bebişten mi yani bebiş olunca bulantı daha çok sabah ve mide acıkınca mı başlıo yksa benimki mide rahatsızlığı falanmı gastrit olabilir belkide senin nasıldı....

bebişim iyi canım ..acayip uyku yapmaya başladı minnoşum...dün içim uyudu akşam 11 de artık kamyon çarpmış gibiydim herkez yat yat diye baskı yaptı evde yattım bende..yarın görmeye gideceğiz teyzoşşuuu...işallahh kalbini ptır pıtır duyacağız...:lepi:

kocaman bir günaydııınnn herkezeee canlarımmma.s.a.s.
günaydın minişim ve güzel annesiii

yaklaşmasın benim eşimde öğrendiğimizden beri hamile olduğumu sarılmaya bile korkuyo.yazık adamcağız 35 yaşında sonra baba olacak ilk defa çok tedirgin çok dikkatli.kıyamam eşlerimiz allahtan çok anlayışlılar.:1hug:

hoşgeldin canımmŞenizbizde çocuk odasını yaşını doldursun ozaman yapmayı düşünüyoz cnm inşallah bebeşin tez zamanda gelirde sende alırsın cicilerkaydirigubbakcemile5

günaydın kız napıon tatlı bebişin napıo....

kocaman bir günaydııınnn herkezeee canlarımmma.s.a.s.

sanada kocaman gunaydın canım bebişinede canım yerim ben o bebişlerinizi

canım iki gunum var ama belirtileri söle diyim akıntım var beyaz renginde dünle bugun yogun geldi ama öle ped koyacak kadar deil bu aralar evi toptan temizliğe başladım canım bugun ara verdim haftaya salı gunu mevlüt okutcam dualarımı edicem hepinize

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız ne varne yok sizleri çok özledim hepinizi çoook öpüyorum canlarım benim beni unutmadınız dimi

bu resimdede kesenin içinde fasülye gibi görünen miniminnacık beyaz vildan
kalp atışları bu resimde görünmütü

canım bulantıların olması normal. hatta geçenlerde bir doktor bulantının olması sağlıklı hamileliği gösterir diyordu. tabi bu herkese göre değişir. bulantısı olmayanda sağlıksız bir hamiledir diyemeyiz. herkesin bünyesi farklıdır. sabahları yataktan kalkmadan tuzlu kraker ye. inşallah en yakın zamanda bulantıların geçer.

hihihi))))))))benimkide öyle anacım 37 sinden sonra baba olcak pek heyecanlı)))))
durmadan ultrason resmine bakıyo ben bundan bişi anlamadım diyip duruyo)))sabah işe gelirken yine konuştuk hatta bu doktor bize bişi göstermedi acele acele diyor))))bakalım yarını iple çekiyoruz)))

bu resimdeki renkli olanı gazeteden kesmiştim o zaman benimkiyle aynı haftalıktı ...demekki buna benziyomuş
siyah beyaza dikkatle bakarsanız gözü elleri ayakları net görünüyo karınca gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…