canım ilk 3 ay toplam 3 kez falan oldu. Allaha şükür iyi geçti. umarım sende sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin.
en güzeli canım geçikme olursa test yaparsınheves yok canım kendi halinde tek derdim adt olcaksam gecikmeli olmak istemiyom hiç öle olmazdım o yusden bide ev işlerinden gunumun geldiğinden haberim bile olmadı yanı çok mesgul kafam bu aralar düşünmüyom hiç yani
teşekkürler canım sağolun ben bugün iyiyim ama oğluşumun ateşi devam ediyor maalesef bırakıp gelmek zorunda kaldım çalışan annenin zorlukları neyseki gözüm arkada değil annem bakıyor
Hoşbulduk canım. Geçmiş olsun dileğin için sağol. Beşik çok ttalı güle güle kullanın.
Hoşgeldin canım bebiş nasıl
günaydın minişim ve güzel annesiiikocaman bir günaydııınnn herkezeee canlarımmma.s.a.s.
ağzından bal damlıyor canım benim inşallah dediğin gibi çıkar tatlı kuşum zaten adam bana yaklaşmıyor bile hatta dün akşam bile dedi öğrenene kadar bir şey omıyacak birde bir şey mişey olur sonra üzülür diye o konuda benim herif çok anlayışlıdır
oy kız ben senin serdar'ın yatağını seveyim kız benim herifte böyle bir şey istiyor bende bu şekilde yatağı oturma odasına düşünüyorum ama çocuk odasınında olmasını istiyorum kaydirigubbakcemile5
slm şekerler valla dolmuşsunuz buraya he süper süper
hoşgeldin canımmŞenizbizde çocuk odasını yaşını doldursun ozaman yapmayı düşünüyoz cnm inşallah bebeşin tez zamanda gelirde sende alırsın cicilerkaydirigubbakcemile5ağzından bal damlıyor canım benim inşallah dediğin gibi çıkar tatlı kuşum zaten adam bana yaklaşmıyor bile hatta dün akşam bile dedi öğrenene kadar bir şey omıyacak birde bir şey mişey olur sonra üzülür diye o konuda benim herif çok anlayışlıdır
oy kız ben senin serdar'ın yatağını seveyim kız benim herifte böyle bir şey istiyor bende bu şekilde yatağı oturma odasına düşünüyorum ama çocuk odasınında olmasını istiyorum kaydirigubbakcemile5
bebişim iyi canım ..acayip uyku yapmaya başladı minnoşum...dün içim uyudu akşam 11 de artık kamyon çarpmış gibiydim herkez yat yat diye baskı yaptı evde yattım bende..yarın görmeye gideceğiz teyzoşşuuu...işallahh kalbini ptır pıtır duyacağız...:lepi:
slm hoşgeldin canım nasılsınslm şekerler valla dolmuşsunuz buraya he süper süper
kocaman bir günaydııınnn herkezeee canlarımmma.s.a.s.
canım benim ewet öle oldu görüşemez olduk :1hug:sağol teyzesi serdarım seni çok öpüyor maviş teyze ne zaman kız doğurcek diye merak ediyor:jeyyar:yokmu henüz gelişme cnm temizlik yapıyon galiba sana kolay gelsin cnm
günaydın escales hg nasılsın?
slm şekerler valla dolmuşsunuz buraya he süper süper
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız ne varne yok sizleri çok özledim hepinizi çoook öpüyorum canlarım benim beni unutmadınız dimi
benimde var şöyle var afedersin çıkarma yok sabah kalktığımda biraz var..gün içinde de karnım acıkınca midem boşalınca başlıo sanki bulantı....acaba bu bebişten mi yani bebiş olunca bulantı daha çok sabah ve mide acıkınca mı başlıo yksa benimki mide rahatsızlığı falanmı gastrit olabilir belkide senin nasıldı....
günaydın minişim ve güzel annesiii
yaklaşmasın benim eşimde öğrendiğimizden beri hamile olduğumu sarılmaya bile korkuyo.yazık adamcağız 35 yaşında sonra baba olacak ilk defa çok tedirgin çok dikkatli.kıyamam eşlerimiz allahtan çok anlayışlılar.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?