Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

TARİH : 14.05.2009 SAAT : 18:50

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT __________kız
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________ ............. _________erkek
21.benbilirim________________1 NİSAN
22.bitirici ___________________6 NİSAN
23.smhsmh ________________31 MART

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.yosun2003
25.orays
26.butha.
27.ozle_mm.
28.bilgen35.
29.tatl :
30.SivriBiber:
31.NAZ87:
32.melike25:
33.burcinn:
34.hayrun:
35.meryem82.
36.zahidem:
37.triyandafil:
38.Eski_dünya:
39.umutlu16:
40.ekince:
41.ceylanmelek:
42:srncr :
43:daisy24:
44.34nesli:
45.vildan83:
46.bengl :
47.&ayla&:.
48.cesica:
49.mavi_gozlu:
50.ebrar42:
51.osmaniye80:
52.fransiyum:
53.ALARA1983:
54.angel_eda:
55.talyaa:
56.ktg:
57.belenay:
58.datlum:
59.zeyn77:
60.yagmur2009:
61.windy:
62.niran77:
63.yldz:
64.iklimtuana:
65.tekecen:
66.ESCALES:
67.dezy:
68.gize:
69.ozbek83:
70.sedcan:
71.k.a.y.r.a
72.sinemis84:
73.AYSEN74:
74.abyosun:
75.esengülüm:
76.NS72
77.sekerkiz67:
78.himeros:
79.serra84:
80.hummu85:
81.sema785
82.emelistan:
83.iltercakir.
84.FİRUZE:
85.nsb:
86.chen.
87.gulde:
88.nilaykisir.
89.deniz_4444
90._kardelen:
91.tombilibu
92.pufi:
93.yarenb:
94.papatya_1979:
95.sulezehra:
96.empty002:
97.kuskonmaz:
98.bebis02:
99.cisem001:
100.filiziko:
101.duygumehmet2
102.ECE_ESKICI:
103.rengarenk_ :
104.mercanayse:
105.sevimsizim:
106.sekeriim:

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU.İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BİLDİRSİN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE][/QUOTE]

ayh yemek sıkıntısı bende öyle ama bana hergün ne yapacam diye fealık geliyor yahu düşünmüyorum artık ne bulursam yapıyom hehekaydirigubbakcemile3
hehehe sende benim gibi yap ben adamı arıyorum ne yapayım diye ya boşver diyor yada yumurta diyor bende ohh diyorummm yani kaydirigubbakcemile5

Ben kaynanama gİtcem bugÜn İsytanbuldan gÖrÜmcem geldİ valla dÖktÜrmÜŞtÜr yİne yemeklerİ canım annecİm ohhh
ohh vallahi ballı hatunsun yaniiii :dilcikar:

Beryalcım Çookk teŞekkÜr ederımmm ınŞallah 104 ten hemen terfı ederım:)))

yerim ben onu kazsın o benim kuyumu fark etmez isterse diri diri gömsün yine severim ben çapkın ördeğimi ama dudak versin yeterŞeniz

hehehe sende benim gibi yap ben adamı arıyorum ne yapayım diye ya boşver diyor yada yumurta diyor bende ohh diyorummm yani kaydirigubbakcemile5

ballıyım valla srmalar pilavlar ocak kızartmaları havada uçuşuyodur şimdi:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt kalorim eksik kalmasın kilolar aman erimesin yemem lazım:teytey::dance:

he valla öle yapam ararım şimdi oda der boşver bişi yapma bendışardan alır gelirim bişiler.canım ama hergün böle baş olmazki demi neyse ben bu günü böyle kurtarayımda yarına allah kerimcokacimcoook

ben burdayım hihoyyyt
nasılsın canikom .
Beryalcım saĞol canımm
ne demek kuşum .hihoyyyt
canım karataş hastanesinde de bir doktor varmış ona da çok iyi diyolar izmir de.
bu arada bu ayda dene ya işi boşver.adetlisin zaten 10 günün var şunun şurasında dene bak üzme bizi teyzoşşş.sonra olmazsa ki inşallah olur ondan sonra bu yaz dinlen yaz sonu aşılma denersin .
amanda aman benim nohutumda burdaymış nasılmış teyzesinin bitanesi bakimŞeniz
anammmmmm gize teyzoşum gelmiş.nasılsın canikom teyzem ösledim seni.gel öpüşelim hasret giderelim ver bakim bir dudak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Beryalcİm Çookk teŞekkÜr ederİmmm İnŞallah 104 ten hemen terfİ ederİm:)))
inşallah canım üst listeye geçersin en kısa zamanda .:1hug:

kız valla yapar annecim çok tatlıdır hiç korkmaz yedirmekten allah bi torun nasip etsin inşallahhhh

ara gitsin boşver herzaman mı oluyor arada olur öyleeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beni enişteler duymasın adamların kuyularını kazıyorum vallahiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol mercanaysecim ama sen dikkat et bidaha yemek ismi verme canım hamişlerimiz var biliosun ne olur ne olmaz.:)

iyiyim canım ben sen nasılsın

ballıyım valla srmalar pilavlar ocak kızartmaları havada uçuşuyodur şimdi:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt kalorim eksik kalmasın kilolar aman erimesin yemem lazım:teytey::dance:

gizecim yap bi makarna çorba tamam:) ben genelde öle yapıyorum çalımak bahanesiylesırnaşık şey

kızlar hamileler var ama yazık yaaa
canları çeker çşimdi okumasalarda sonra geldiklerinde geçmişi okuyolar yemek lerden söz etmeyelim .daha dikkat lütfen
yoksa nohutum kızar size teyzesi klava:klava:

senigidi çapkın ördek seni bakıyom yine formundasın başlamışın çapkınlığa tamam al bakalım ŞenizŞeniz ama bak enişten görmesin çok kıskançtır haberin olsun

güzel bayanlar ben çıkıyorum eşim geldi hepinizi öpüyorummm iyi sohbetler sizeee Şeniz
iyi bakın kendinize yarın görüşürükkkkkkkkkkk mucukksssssŞeniz hihoyyyt a.s.

esasında konuştum dr ile klomene başla dedi 4 günü sonra 5 gün içicem işte ondan sonra 3 gün sonra gel bakalım dedi yumurtam varmı yokmu diye klomeni içicem ondan sonra giderim herhalde duramam bennn yaa çok param olsa hiç uğraşmıyacam gidicem tüp yaptırıp gelecem ama oda yokkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yerim ben onu kazsın o benim kuyumu fark etmez isterse diri diri gömsün yine severim ben çapkın ördeğimi ama dudak versin yeterŞeniz
oyy teyze dediğin böyle olur işte ohhh doyasıya öpim seni.al dudak sana ama sende ver çabuk bakim dudak bana :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ohhh ne tatlıymışsın teyzoş bir kız yap bana onu da öpücem böyle heheeee ŞenizŞenizŞeniz
iyiyim canım ben sen nasılsın

iyiyiz canım ne olsun öğleden sonra komşuma gittim bebğinin doğum günü vardı .ordaydım.yeni geldim şimdi listeyi güncelledim hemen geçmişi okudum geldim aranıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…