hehehe sende benim gibi yap ben adamı arıyorum ne yapayım diye ya boşver diyor yada yumurta diyor bende ohh diyorummm yani kaydirigubbakcemile5ayh yemek sıkıntısı bende öyle ama bana hergün ne yapacam diye fealık geliyor yahu düşünmüyorum artık ne bulursam yapıyom hehekaydirigubbakcemile3
ohh vallahi ballı hatunsun yaniiii :dilcikar:Ben kaynanama gİtcem bugÜn İsytanbuldan gÖrÜmcem geldİ valla dÖktÜrmÜŞtÜr yİne yemeklerİ canım annecİm ohhh
yerim ben onu kazsın o benim kuyumu fark etmez isterse diri diri gömsün yine severim ben çapkın ördeğimi ama dudak versin yeterŞenizcanım benim tekrar çok geçmiş olsun .
canım f5 tuşuna bas arada .
güle güle toprağım .balıklarımıza iii bak en çok ta nohut olana.öpüldün
biz geldik teyzoş.nasılsın Şeniz
sapıklık yapmazmı hiç
nilüş teyzesi ona çapkın ördek diye isim bile buldu.
enammmmmmmm bulmuş kuzu gibi adamı ohhh bizim kız keyif yapıyo.enişteye söyliycekmiş nohut seni.enişte bu karın burda bizle dedikodu yapıyo sana yemek yapmıyo diycekmiş.
yaaa arkadaşım sen daha sev bu nohutu bak o senin arkandan kuyu kazıyo . delikafaduldendelikafadulden
eklendin canikom .bak yeni listeye.
hehehe sende benim gibi yap ben adamı arıyorum ne yapayım diye ya boşver diyor yada yumurta diyor bende ohh diyorummm yani kaydirigubbakcemile5
ohh vallahi ballı hatunsun yaniiii :dilcikar:
mercanayse sanşlısın anam bende kalkim bari neyapam bakam
hehehe sende benim gibi yap ben adamı arıyorum ne yapayım diye ya boşver diyor yada yumurta diyor bende ohh diyorummm yani kaydirigubbakcemile5
ohh vallahi ballı hatunsun yaniiii :dilcikar:
kızzz sus hamileler var aramızda canları çeker vallahi kayınvalden yanar sonraballıyım valla srmalar pilavlar ocak kızartmaları havada uçuşuyodur şimdi:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt kalorim eksik kalmasın kilolar aman erimesin yemem lazım:teytey::dance:
nasılsın canikom .ben burdayım hihoyyyt
ne demek kuşum .hihoyyytBeryalcım saĞol canımm
canım karataş hastanesinde de bir doktor varmış ona da çok iyi diyolar izmir de.canım ben gecen ay adnan özsürücüye gittim ama bu ay bilmiyorum halen kararsızım esasında izmire gitmek istiyorum ya israil aruha gidecem yada ege ünüversitesinde bir dr varmış ona gitmek istiyorum ama çok pahalı bakalım belki bu ayda aydına gelirim bilmiyorum yani
iyiyim canım yapıyorum canım yukarıdada yazdım ama henüz karar veremedim işe başlıyacak gibiyim eger başlarsam bu ay gitmem zor olur sanırım ama hayırlısı artık
anammmmmm gize teyzoşum gelmiş.nasılsın canikom teyzem ösledim seni.gel öpüşelim hasret giderelim ver bakim bir dudak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:amanda aman benim nohutumda burdaymış nasılmış teyzesinin bitanesi bakimŞeniz
inşallah canım üst listeye geçersin en kısa zamanda .:1hug:Beryalcİm Çookk teŞekkÜr ederİmmm İnŞallah 104 ten hemen terfİ ederİm:)))
ara gitsin boşver herzaman mı oluyor arada olur öyleeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beni enişteler duymasın adamların kuyularını kazıyorum vallahiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3he valla öle yapam ararım şimdi oda der boşver bişi yapma bendışardan alır gelirim bişiler.canım ama hergün böle baş olmazki demi neyse ben bu günü böyle kurtarayımda yarına allah kerimcokacimcoook
nasılsın canikom .
ne demek kuşum .hihoyyyt
canım karataş hastanesinde de bir doktor varmış ona da çok iyi diyolar izmir de.
bu arada bu ayda dene ya işi boşver.adetlisin zaten 10 günün var şunun şurasında dene bak üzme bizi teyzoşşş.sonra olmazsa ki inşallah olur ondan sonra bu yaz dinlen yaz sonu aşılma denersin .
anammmmmm gize teyzoşum gelmiş.nasılsın canikom teyzem ösledim seni.gel öpüşelim hasret giderelim ver bakim bir dudak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
inşallah canım üst listeye geçersin en kısa zamanda .:1hug:
ballıyım valla srmalar pilavlar ocak kızartmaları havada uçuşuyodur şimdi:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt kalorim eksik kalmasın kilolar aman erimesin yemem lazım:teytey::dance:
gizecim yap bi makarna çorba tamam:) ben genelde öle yapıyorum çalımak bahanesiylesırnaşık şey
nasılsın canikom .
ne demek kuşum .hihoyyyt
canım karataş hastanesinde de bir doktor varmış ona da çok iyi diyolar izmir de.
bu arada bu ayda dene ya işi boşver.adetlisin zaten 10 günün var şunun şurasında dene bak üzme bizi teyzoşşş.sonra olmazsa ki inşallah olur ondan sonra bu yaz dinlen yaz sonu aşılma denersin .
anammmmmm gize teyzoşum gelmiş.nasılsın canikom teyzem ösledim seni.gel öpüşelim hasret giderelim ver bakim bir dudak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
esasında konuştum dr ile klomene başla dedi 4 günü sonra 5 gün içicem işte ondan sonra 3 gün sonra gel bakalım dedi yumurtam varmı yokmu diye klomeni içicem ondan sonra giderim herhalde duramam bennn yaa çok param olsa hiç uğraşmıyacam gidicem tüp yaptırıp gelecem ama oda yokkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nasılsın canikom .
ne demek kuşum .hihoyyyt
oyy teyze dediğin böyle olur işte ohhh doyasıya öpim seni.al dudak sana ama sende ver çabuk bakim dudak bana :jeyyar::jeyyar::jeyyar:yerim ben onu kazsın o benim kuyumu fark etmez isterse diri diri gömsün yine severim ben çapkın ördeğimi ama dudak versin yeterŞeniz
iyiyim canım ben sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?