Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Kızlar ya ben bakıyorum bİrİ bİŞey yazar dİye kİmse yazmıyo sayfadan Çıkıyorum tekrar gİrİyorum sayfalar atlamıŞ nasıl gÜncellenİyo burası

sende iyi hepiniz gidin kendine iyi bak canım görüşrüz :a015:

ama gidiyorsunnnnsenağlama

f5 yap canım olmuyorsa 1 sayfa geri git sonra tekrar ileri gel ben öyle yapıyorum 1 dk ara ile

ama bak bende ağlarım şimdi yarın gene gelicem şekerim yarında bol bol görüşürüz :ecrin_bebek::CüvCüv:

SaĞolun canklarımm Öyle yaptım oldu yarın konuŞuruz bol bol herkese ıyı akŞamlarrrr

hayırlısıolsun en azından kafamızı dağıtıyor sevindim cnm senin adına
kusura bakmayın kıslar hastalar önümde birikti bakamadım yoksa burdayımyerimseniben
aman diyeyim sen bir yere kaybolma bari yokse bende kaçıcam şimdi

SaĞolun canklarımm Öyle yaptım oldu yarın konuŞuruz bol bol herkese İyİ akŞamlarrrr
sende mi gidiyorsun iyi bakalım kendine iyi bak toprağım Şeniz

toprağım hoşgeldin nasılsın bakalım doruk nohut nasıl bakalım benim nohutlar valla ortalığı kırıp geçiriyorlar bu arada balık nohutlar tabi senin nohut sapıklık yapmıyo demi şekerim

ben burdayım cnm ama 10dk sonra çıkıcam eşi beni işten almaya gelicek.gerçi giderken haber vermeden assslaaa gitmemm kaydirigubbakcemile2

ben burdayım cnm ama 10dk sonra çıkıcam eşi beni işten almaya gelicek.gerçi giderken haber vermeden assslaaa gitmemm kaydirigubbakcemile2
tamam canım bende yemek yapıcamda sizler olunca boşver ilter diyorum
benim eşim harikadır hiç umruna koymaz yemek varmış yokmuş ben şimdi onu arasam yemek ne yapayım diye boş ver yeriz birşeyşer der ondan alıştım bende umursamıyoru :)

kızlar ya elektirikler gitti bend of yarımsatir gelsin diye dua ediyodum kusura bakmayın olurmu cevap veremedim sizlere

benim herif gibi desene gülüm hadi ben kaçtım kızlar iyi akşamlar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…