tamam cnaım güle güle sende kendine iyi bak kocaman öpüldünnnnnŞenizŞenizŞeniza.s.güzel bayanlar ben çıkıyorum eşim geldi hepinizi öpüyorummm iyi sohbetler sizeee Şeniz
iyi bakın kendinize yarın görüşürükkkkkkkkkkk mucukksssssŞeniz hihoyyyt a.s.
güle güle canım kendine iii bak öpüldün .nohutumda öpüyomuş ama dudaktan hehe :jeyyar:güzel bayanlar ben çıkıyorum eşim geldi hepinizi öpüyorummm iyi sohbetler sizeee Şeniz
senigidi çapkın ördek seni bakıyom yine formundasın başlamışın çapkınlığa tamam al bakalım ŞenizŞeniz ama bak enişten görmesin çok kıskançtır haberin olsun
esasında konuştum dr ile klomene başla dedi 4 günü sonra 5 gün içicem işte ondan sonra 3 gün sonra gel bakalım dedi yumurtam varmı yokmu diye klomeni içicem ondan sonra giderim herhalde duramam bennn yaa çok param olsa hiç uğraşmıyacam gidicem tüp yaptırıp gelecem ama oda yokkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nohut dudak verirde teyzesi vermezmi hemen veririm ŞenizŞenizoyy teyze dediğin böyle olur işte ohhh doyasıya öpim seni.al dudak sana ama sende ver çabuk bakim dudak bana :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ohhh ne tatlıymışsın teyzoş bir kız yap bana onu da öpücem böyle heheeee ŞenizŞenizŞeniz
iyiyiz canım ne olsun öğleden sonra komşuma gittim bebğinin doğum günü vardı .ordaydım.yeni geldim şimdi listeyi güncelledim hemen geçmişi okudum geldim aranıza.
hehe nerden duycak canım öle yaptım gelir birazdan dışardan alcak kaydirigubbakcemile5ara gitsin boşver herzaman mı oluyor arada olur öyleeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beni enişteler duymasın adamların kuyularını kazıyorum vallahiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güzel bayanlar ben çıkıyorum eşim geldi hepinizi öpüyorummm iyi sohbetler sizeee Şeniz
tamam canım eger bu ayda burda olmazsa yaz sonu aşılama yaptırım ama ilk önce kanal filmi cektirecem bu ayda olmazsa sen cektirdinmi canım yaatamam çok güzel başla hemen ilacına .
canım tüp bebek en son aşama o yüzden sen sırayla git bence.önce iğneyi dene bu aya olmazsa.yaz sonu aşılama yaptır.eğer düşünürsen burdaki doktorum da süper .olmazsa bodruma gel benim doktorum yapar aşılamanı.
iyi yaptın kız aferin hehehehekaydirigubbakcemile3hehe nerden duycak canım öle yaptım gelir birazdan dışardan alcak kaydirigubbakcemile5
güle güle canım
evet canım merkezdeyimilter sen kuşadası merkezdemisin cnm
slm hoşgeldin nasılsın canımmmmslm kızlar nasılsınız
slm hoşgeldin nasılsın canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?