canım senin dr kim az önce sordum ama göremedin sanırım bede aydında bir dr gidiyorumda tesadüfen buldun sen aydındasın bende iyi bilirsin orayıCanım ben eksİĞİm lİstede((( saĞol İltercİm Çoookk saĞoll
hoşgeldin yeniden canım aramıza anam bende çıkamıyorum valla he zamk gibi yapıştım buraya vallakızlar ya elektirikler gitti bend of yarımsatir gelsin diye dua ediyodum kusura bakmayın olurmu cevap veremedim sizlere
kız allah iyiliğini versin senin :roflol::roflol:hepiniz gidiyoruz dediniz psikolojimi bozdunuz anacım ne yapayım koca cemen kapanı verdi dermişim amma kapandı yaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şey
güle güle canım :a015:Şenizbenim herif gibi desene gülüm hadi ben kaçtım kızlar iyi akşamlar :1hug:
sen biryere gitme dahaaaaaben burdayım hihoyyyt
hoşgeldin canım hemen ekliyorumberyal benide hamile kalmak isteyenler listesine eklermisin inşallah bigün hamileler tarafına da geçerim tabi benimle birlikte ümit eden arkadaşlarda geçer
ekledim bile hayırlı olsunUmut lİstesİne benİde ekleyİn:))))
canım 13 üncü günden önce yapma sakın testi.bekle bekle zaman gecmıyor ıyıkı varsınız:)
Bendede hafıf hafıf kasık agrıları var bugun 8.gunum salı gunu test ınsallah ılkındekı gıbı pat dıye negatıf demezler ınsallahbenımde hafıf bas donmelerım var ama bebek tutuyo ondan mı yoksa panık atagımla alakalı bı durummu anlıyamadım.Umut dunyası ıste herseyı bebege yormaya baslıyor ınsan.Hele esımın her aksam 'var mı bısey' dıye sorması... Ilkındede kanamam olmamıstı ama tutmamıstı da bence kanama olması ve ya olmaması kesın bır sonuc degıl..
bekle şekerim .en doğru sonuç için az daha bekle.kızlar benim buğün 12 günüm test yapsam çıkarmı ...yoksa pazartesiyi bekliyyimmi
eklendin bile şekerimarkadaslar o listeye benide kaydedin
hoşgeldin canım .eşine geçmiş olsun şimdi nasıl durumuselam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
burdayız toprağım nasılsın .Kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesİnİz bakalım gene susmmuŞsunuz
hoşgeldin aramıza.mrb kızlar ben yenıyımm...yerimseniben bebek sahıbı olmak ıstıyorum ama ne yazıkkı daha nasıp olmadıı:a015:
hoşgeldin kuşum nasılsın .nohutum la ben çok ösledik seni.Şenizslm kızlar bende geldim ama gidiyom kociş erken geliyomuş
yaaaaaa niye öle diyon tatlım .kesin görmemişlerdir .yoksa sayfalar geçtikçe yazarlar sana merak etme .hoşgeldin aramıza.hoş geldinnnn bende kendi çapımda takılıyorum:))) kimse beni tanımıyo yaaa((senağlama
merhaba kızlar nasılsınız geçmişi yarıda bıraktık okuyamadım döktürmüşsünüz yine baktık kalabakıl olmuş yazayım hemen dedim
tamam canım bende yemek yapıcamda sizler olunca boşver ilter diyorum
benim eşim harikadır hiç umruna koymaz yemek varmış yokmuş ben şimdi onu arasam yemek ne yapayım diye boş ver yeriz birşeyşer der ondan alıştım bende umursamıyoru :)
[/QUOTE]TARİH : 14.05.2009 SAAT : 18:35
HAMİLE LİSTESİ
İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___
1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT __________kız
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________ ............. _________erkek
21.benbilirim________________1 NİSAN
22.bitirici ___________________6 NİSAN
23.smhsmh ________________31 MART
UMUT LİSTESİ
1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.yosun2003
25.orays
26.butha.
27.ozle_mm.
28.bilgen35.
29.tatl :
30.SivriBiber:
31.NAZ87:
32.melike25:
33.burcinn:
34.hayrun:
35.meryem82.
36.zahidem:
37.triyandafil:
38.Eski_dünya:
39.umutlu16:
40.ekince:
41.ceylanmelek:
42:srncr :
43:daisy24:
44.34nesli:
45.vildan83:
46.bengl :
47.&ayla&:.
48.cesica:
49.mavi_gozlu:
50.ebrar42:
51.osmaniye80:
52.fransiyum:
53.ALARA1983:
54.angel_eda:
55.talyaa:
56.ktg:
57.belenay:
58.datlum:
59.zeyn77:
60.yagmur2009:
61.windy:
62.niran77:
63.yldz:
64.iklimtuana:
65.tekecen:
66.ESCALES:
67.dezy:
68.gize:
69.ozbek83:
70.sedcan:
71.k.a.y.r.a
72.sinemis84:
73.AYSEN74:
74.abyosun:
75.esengülüm:
76.NS72
77.sekerkiz67:
78.himeros:
79.serra84:
80.hummu85:
81.sema785
82.emelistan:
83.iltercakir.
84.FİRUZE:
85.nsb:
86.chen.
87.gulde:
88.nilaykisir.
89.deniz_4444
90._kardelen:
91.tombilibu
92.pufi:
93.yarenb:
94.papatya_1979:
95.sulezehra:
96.empty002:
97.kuskonmaz:
98.bebis02:
99.cisem001:
100.filiziko:
101.duygumehmet2
102.ECE_ESKICI:
KIZLAR EN YENİ LİSTE BU.İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BİLDİRSİN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canım ben gecen ay adnan özsürücüye gittim ama bu ay bilmiyorum halen kararsızım esasında izmire gitmek istiyorum ya israil aruha gidecem yada ege ünüversitesinde bir dr varmış ona gitmek istiyorum ama çok pahalı bakalım belki bu ayda aydına gelirim bilmiyorum yaniCnm benİm dr yalÇın yarar Çok ÖvÜolar aydındakİ naysa doĞum hastanesİnİn sahİbİ naysa doĞum yaz googleye Çıkıyo orda
iyiyim canım yapıyorum canım yukarıdada yazdım ama henüz karar veremedim işe başlıyacak gibiyim eger başlarsam bu ay gitmem zor olur sanırım ama hayırlısı artıkhoşgeldin canım hemen ekliyorum
ekledim bile hayırlı olsun
canım 13 üncü günden önce yapma sakın testi.
bekle şekerim .en doğru sonuç için az daha bekle.
eklendin bile şekerim
hoşgeldin canım .eşine geçmiş olsun şimdi nasıl durumu
burdayız toprağım nasılsın .
bu arada testi tekrar yaptınmı sn durum ne yaaaa çatladım kızzzz:1shok::1shok:
hoşgeldin aramıza.
hoşgeldin kuşum nasılsın .nohutum la ben çok ösledik seni.Şeniz
yaaaaaa niye öle diyon tatlım .kesin görmemişlerdir .yoksa sayfalar geçtikçe yazarlar sana merak etme .hoşgeldin aramıza.
selam canım nasılsın .araştırma yaptınmı yada doktora gittinmi .ne yapacaksın .
ama bence bu ayda dene tamammı .
evet canım kalplerimiz bir olsunaynen valla benimki de hiç umursamazz zaten işten geç çıkıyorum.bazen sabahları bişeyler yapıyorum.olsun kalplerimiz bir olsunn hihoyyyt
vallahi bu benim 2 doktorum 2 side beni çok fazla memnun edemedi daha önce selçukta bir dr gittim ben 5 ay oyaladı sonra kuşadasında bir dr gittim o çok iyi idi oda askeri gitti tm benim tedavim başlıyacağı ay bende acele ile adnan beyi buldum ama malesef çok tatmin edemedi şimdi gitsem mi gitmesemi kararsız kaldım iş başlarsam gitmiyecem zaten çok zor olur gitmek birazdaha bekleyip sezon sonu izmire mi gitsem diyorum bakalım artıkIltercim adnn özkutucumuydu dr onu övmüyolar pek bide ilker ali çerçi var ben memnun kalmadım ama çok memnun çoğu insan benim dr hastanesi olduğundan çok rahat hem çok uygun 20 tl muayene ücreti var özel hastanede bakıyo sadece muayenhanesi yok ama testeri ssk karşılamıyo hemen sonuç alınıyo memnunum yani bide izmirde kemal uğurbili çokkkk metediyolar haberin olsun
canım benim tekrar çok geçmiş olsun .oldu canım dün ögle saatlerinde oldu
çok şükür iyi şimdi
2 yıl önce fıtıktan ameliyat olmuştu eşim karın zarında yırtık vardı parça koydular
o parçada büyük gelmiş sürekli agrı yapıyodu
şimdi parçayı küçülttüler çok ciddi birşey degildi ama
ameliyat sonuçta neyseki atlattık çok şükür:Saruboceq:
canım f5 tuşuna bas arada .HOŞ BULDUK BİŞİ SORCAM BU SAYFA KENDİLİĞİNDEN GÜNCELLENMİYOMU BEKLİYORUM BİŞİ YOK DİYE BAŞKA BÖLÜME BAKIYORUM Bİ DÖNÜYORUM 3 SAYFA ATLAMIŞ kafamçokkarıştı ANLAMADIM YAAA
güle güle toprağım .balıklarımıza iii bak en çok ta nohut olana.öpüldüncanlarım ben bir kaç dakika sonra çıkarım hepinize iyi akşamlar bol bebişli günler diyeyim
biz geldik teyzoş.nasılsın Şenizallah beryal gelmişşşş doruk gelmişşşş hoş gelmişlerrrr nasılarmış bakalımmm
sapıklık yapmazmı hiçtoprağım hoşgeldin nasılsın bakalım doruk nohut nasıl bakalım benim nohutlar valla ortalığı kırıp geçiriyorlar bu arada balık nohutlar tabi senin nohut sapıklık yapmıyo demi şekerim
enammmmmmmm bulmuş kuzu gibi adamı ohhh bizim kız keyif yapıyo.enişteye söyliycekmiş nohut seni.enişte bu karın burda bizle dedikodu yapıyo sana yemek yapmıyo diycekmiş.tamam canım bende yemek yapıcamda sizler olunca boşver ilter diyorum
benim eşim harikadır hiç umruna koymaz yemek varmış yokmuş ben şimdi onu arasam yemek ne yapayım diye boş ver yeriz birşeyşer der ondan alıştım bende umursamıyoru :)
Canım ben eksİĞİm lİstede((( saĞol İltercİm Çoookk saĞoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?