Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

he yaa susmuslar bende şindi fark ettim anacım bi yandan işlerimi yapıyom bi yandan kahvaltı hazırlıyom bi yandan sizi takip ediyom anacım hadi ben doluyum siz nie yazmıyosunuzz

Günaydın kızlar nasılsınız.

kayracım her evde böyle şeyler olur ara sıra yanlış anlamalarda olabilir insan bazen başkasının yerine kendini koyamıyor. fazla büyütmeden tepkisi söyle ama tartışmaya meydan vermeden bide çok düşünme düşündükçe daha çok kızarsın iyiliklerini sna yaptığı incelikleri düşün sinirin geçsin

yeb hoşgeldin canım :1hug:
dilnur günaydın canım nerelerdesin sen kaç gündür yoktun

Daha yeni düşük yaptığım için tekrar bebek isteyip istemediğimden emin değilim.Ama eşim çok istiyor.Tekrar bebeğim olurmu bilmem ama hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun ınşAllah....

evet gulum olabilir yoksa yazarlardı demii
aynen öyle canım benim
daha yeni düşük yaptığım için tekrar bebek isteyip istemediğimden emin değilim.ama eşim çok istiyor.tekrar bebeğim olurmu bilmem ama hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşallah....

hoşgeldin canım aramıza ne zaman düşük yaptın bir doktora görünseydin canım belki bir kaç ay korunman gerekebilir derler sana canım

kayracım sen neden kendini bukadar sıkıyorsun yaaaaa
boşver bak dün akşam ben annemlerle baya bir tartıştım eve geldim saatlerce ağladım eşime belli etmemek içinde elimden geleni yaptım ona belli etsem dahada büyüyecek olay
ama onlar bizim herşeyimiz varmı eşinden ailenden başka sana destek olan boşver takma kafana erkekler böyle işte

günaydın kızlarrrrrr
günaydın canım sanada bütün hersede hayırlı cumalar serdarım nasıl onada günaydın Şeniz
günaydın kızlar ben geldimhihoyyyt
günaydın hoş geldin canım
şükür hoş geldin canım benim nasılsın bakalım

hayırlı cumalar canım hoşgeldin güzelim nasılsın küçük serdar nasıl canım benim
iyiyim canım herkese herşeye inat çok iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…