geçmişteler heralde anacımhe yaa susmuslar bende şindi fark ettim anacım bi yandan işlerimi yapıyom bi yandan kahvaltı hazırlıyom bi yandan sizi takip ediyom anacım hadi ben doluyum siz nie yazmıyosunuzz
geçmişteler heralde anacım
üüüffffffffffffffffffffff aman napim kendime kızıyorum ya dilim tutulsaydıda çıkalım demeseydim akşama kadar dışarıdalar okeyde kendi canları isiteyince yapıyolar ama çok kırıldım ona özür dileyene kadarda konuşmam
dilnur günaydın canım nerelerdesin sen kaç gündür yoktunyeb hoşgeldin canım :1hug:
Günaydın kızlar nasılsınız.
kayracım her evde böyle şeyler olur ara sıra yanlış anlamalarda olabilir insan bazen başkasının yerine kendini koyamıyor. fazla büyütmeden tepkisi söyle ama tartışmaya meydan vermeden bide çok düşünme düşündükçe daha çok kızarsın iyiliklerini sna yaptığı incelikleri düşün sinirin geçsin
aynen öyle canım benimevet gulum olabilir yoksa yazarlardı demii
daha yeni düşük yaptığım için tekrar bebek isteyip istemediğimden emin değilim.ama eşim çok istiyor.tekrar bebeğim olurmu bilmem ama hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşallah....
günaydın buaralar yoğunum canım ya işim başımdan aştı valladilnur günaydın canım nerelerdesin sen kaç gündür yoktun
şükür hoş geldin canım benim nasılsın bakalımhaleşükür bitirebildim sayfalar bitmek bilmiyor yaaaaaa
[ımg]http://img20.imageshack.us/img20/7743/cumanbw9.gif[/ımg]
günaydın kızlarrrrrr
seninde cuman mübarek olsun canım
günaydın kızlarrrrrr
günaydın canım sanada bütün hersede hayırlı cumalar serdarım nasıl onada günaydın Şeniz
günaydın kızlarrrrrr
günaydın hoş geldin canımgünaydın kızlar ben geldimhihoyyyt
iyiyim canım herkese herşeye inat çok iyiyimşükür hoş geldin canım benim nasılsın bakalım
hayırlı cumalar canım hoşgeldin güzelim nasılsın küçük serdar nasıl canım benim
hoşbuldum cnm iyiyim güzellik serdarda iyi teyzesişükür hoş geldin canım benim nasılsın bakalım
hayırlı cumalar canım hoşgeldin güzelim nasılsın küçük serdar nasıl canım benim
sağol canımyerimsenibenseninde cuman mübarek olsun canım
günaydın kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?