günaydın teyzoş ben çok iyiyim :ecrin_bebek:Şenizgünaydın canım sanada bütün hersede hayırlı cumalar serdarım nasıl onada günaydın Şeniz
günaydın hoş geldin canım
iyiyim canım herkese herşeye inat çok iyiyim
sanada günaydın maviş teyzoş :ecrin_bebek:bugün yine çok şıksınız teyzoşlar hanginizi öpsem acaba:jeyyar:gunaydın canım serdarım gunaydın tatlışım sizinde cumanız hayırlı olsun güzel dilekleriniz için teşekkürler :1hug:
seninde cuman mübarek olsun canımhoşbulduk gelinciklerim cumanız mübarek olsun
bu sorun içinde ibrahim saraçoğlunun bitkisel bir kürü var canım lavanta ile oluyo sanırım suyuyla saçlarını duruluyordun a.skızlar saçlarım dökülüyo ne yapmalıyımCADIARZU
günaydın teyzoş ben çok iyiyim :ecrin_bebek:Şeniz
sanada günaydın maviş teyzoş :ecrin_bebek:bugün yine çok şıksınız teyzoşlar hanginizi öpsem acaba:jeyyar:
seninde cuman mübarek olsun canım
bu sorun içinde ibrahim saraçoğlunun bitkisel bir kürü var canım lavanta ile oluyo sanırım suyuyla saçlarını duruluyordun a.s
kızma canım bak senin için buldum kürüklava:günaydın dedim
kayracım sen neden kendini bukadar sıkıyorsun yaaaaa
boşver bak dün akşam ben annemlerle baya bir tartıştım eve geldim saatlerce ağladım eşime belli etmemek içinde elimden geleni yaptım ona belli etsem dahada büyüyecek olay
ama onlar bizim herşeyimiz varmı eşinden ailenden başka sana destek olan boşver takma kafana erkekler böyle işte
kızma canım bak senin için buldum kürü
SAÇ DÖKÜLMASİNE KARŞI LAVANTA KÜRÜ
Bir tutam (yaklaşık 5g) lavantayı 750 ml kaynamakta olan suya ilave ediniz. Yaklaşık 5 dakika yüksek sıcaklıkta (kaynama noktasına yakın) demleyiniz. Demleme tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz ve ılıkken süzünüz. Eğer, saçlarınız temiz ise demlediğiniz lavanta suyu ile saçlarınızı yıkayınız ve yarım saat etki ettiriniz.
Yarım saat etki ettirdikten sonra sadece suyla durulayınız. Eğer, saçlarınız kirli ve çok yağlanmış ise, önce sabun (tabii yeşil sabun) veya şampuanla yıkayınız. Sonra demlenmiş lavanta suyu ile yıkayarak, yarım saat etki ettiriniz. Daha sonra sadece su ile durulayınız. Saç dökülmesi durana kadar haftada bir-iki defa uygulanır. Saç dökülmesi durduktan sonra önleyici amaçlı olarak zaman zaman uygulanır. Eğer, saçlarınızda kepek var ise veya saçlarınıza parlaklık ve canlılık kazandırmak istiyorsanız, bunun için çözüm ısırgandır.
günaydın şekerim çok sinirlisin kııı anca gördük :roflol:klava:günaydın dedim
beni öp benii serdarım ilk ben istiyom öpücümüüü
kıslarrrr uzun zamandır hamiş haberi alamıyoruz bilmem farkındamısınızCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?