bebis02, citos2903+, daisy24, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir+, mavi_qozlu+, tugbamurat hoşgeldiniz geçmiştemisiniz
günaydın ben yeni geldim iklimtuana davet etti nasılsınız a.s.
hayır canım ne geçmiş ne gelecek hala yerimizde sayıyoruz hamiş değiliz baksana listeye 100 küsür olduk senağlama
huhuuuuuuuuuuu kıslar 2 günüm var regl olmama
kız benim nohutumda 3 dil bilecek yaaaakaydirigubbakcemile3güle güle canım xD hahayt sen benim oğluma beceriksizmi diyosun yani o hem japonca hem türkçe biliyo diliyle ezer seninkini xD
ekliyorum canım hoşgeldin aramıza.kıslar benide ekleyin canım
24 aydır anne olmaya çalışıyorum
eşimde sorun var azosperm
3 senedir evliyim
22 yaşındayım
1.tüp bebek denemem başarısız
2. denicem bi daki aya
canım umutsuz olma belki olmazsın adet bekle biraz daha.:teselli:kızlarrrrr yarın adet günüm ve benim moralim cok bozuk içimden aglamak geliyo
eşimin bana belli etmeden üzülmesini beni bebek özlemimi aklıma geldikce aglıyorum
sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo offffffffffffffffff
sinirlerim bozuldu yaa mutsuzumsenağlamasenağlamasenağlama
selam canım nerelerdesinselam kızlar
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.ama bence sende escales te hamilesiniz .inşallah hayırlısıyla olsun .yarın ikiniz içinde büyük gün . :lepi:yarın tekrar idrarda test yapcam canım inş rufeydecim.korkuoyorum test yapmaya.umut etmek çok güzel.aslında benim 28.gün mutlaka olurdu.çatlatma iğnesi yaptırdığım ay bile 28.gün olmuştum.ilk defa 5 gün geçti.
canım şansınız artsın .bencede en iyisi böyle yapmak .biz 5 gün yaptık walla :1shok:kız acıma bak bana doktor 2gün ilişki demişti sonra gün aşırı demişti ama ben beryalin dediği gibi yapıyom 5gün yani bugün 4.günümüz olacak yarında5 sonra gün aşırı kaydirigubbakcemile3 inat ettim kız benim sıpa gelene kadar bende böyle olcam he he he
gunaydın kıslarr ilk gunaydın benden olsunn kaydirigubbakcemile3
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIMgünaydın kızlar ben geldimhihoyyyt
AMAN İYİ OL CANIM BENİMgünaydın canım sanada bütün hersede hayırlı cumalar serdarım nasıl onada günaydın Şeniz
günaydın hoş geldin canım
iyiyim canım herkese herşeye inat çok iyiyim
BENDE ŞÜKÜR İYİYİM CANIM BENİMhoşbuldum cnm iyiyim güzellik serdarda iyi teyzesisen nasılsın bakalımŞeniz
sağol canımyerimseniben
MEVSİMDENDİR BELKİDE CANIM BENİMDE MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİ OLDUĞUNDA DÖKÜLÜYORDUkızlar saçlarım dökülüyo ne yapmalıyımCADIARZU
KIZ BURDAYIM GELDİM, beryal, citos2903, daisy24, dil_nur, ESCALES mavi_qozlu, megryann
GÜNAYDIN GEL KIZ ÖPEM SENİ ŞenizŞenizklava:günaydın dedim
escales geçen ay oldu düşüğüm.Doktor kontrolünden 2 kere geçtim ilk reglimi olmadım henüz ama her şey normal dedi doktorlar hatta rahmi görünce düşük yaptığıma bile inanmadılar.Çok çabuk atmış üzerimden diye şaşırdılar biraz.3 ay korunmamı tavsiye ettiler.Yakınlarım ise bebek yapma hevesim kaçar diye ilk reglinden sonra tekrar deneyebilrsin dediler.Eşim bebek konusunda çok istekli.Ben biraz dinleneyim istiyorum bakalım hayırlısı....
selam kızlar hayırlı günler hayırlı cumalar ALLAHIM dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin inş
canım umarım 9 ay boyunca regl olmazsın 10. ayda bebek sesinden uyuyamayasın 1 sene ömrün emzirmekle geçsin dilinden pış pış ninisi eksilmesin inşallahkaydirigubbakcemile3
bebis02, citos2903+, daisy24, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir+, mavi_qozlu+, tugbamurat hoşgeldiniz geçmiştemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?