hoşbuldum canım nasılsına.s.günaydın canım hoşgeldin:1hug:
selam tatlım nasılsın iyisindir inş:1hug:yaaaaaaaa bana kimse slm vermio niye ağlarım bak ha...........senağlama
hayırlı cumalar cnm nolsun ben kocişle kapıitım soluğu burda aldım adetime 2 var stresliyim 2 gündürde karnım ağrıyo nepcem bilmiyorum
sağol canım bizim içinde dua et hamişlerin duası kabul olurmuş olurmu canım seni ve serdarını öpüyorum a.s.sağol kuzum rabbim sanada versin inşallah bu cuma günün hürmetine burdaki bütün isteyen kullarının dileklerini ver yarabbim aminnnnn
günaydın güzel anne hoşgeldin bakamŞeniz
slm canımcım seninde cuman mübarek olsunŞenizŞeniz
günaydın trakyalı güzel hoşgelmişin:1hug:
bebis02, beryal+, chen+, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir, mavi_qozlu, PinkRose, sevgii:), yeb2004 hepinizi sırayla öpüyorum aşklarım benimmmmm sizi seviyorumm muck muckk
kıslarr ben en iyisi çıkıyom yoksa böle işlerim yarım yamalak kalcak kendinize iyi bakın allaha emanet olun öpüldünüzz özleyin beni anacımm
buraya bakmaktan işlerim aksıyo bakmasam size cvp yazmıyom ölede olmuyo bölede olmuyo çıkmak istemiyom ama napayım çıkmak zorundayımm
günaydın canım iyiyim sen ve bebişinde iyidir umarım :1hug:
hoşbuldum canım nasılsına.s.
selam tatlım nasılsın iyisindir inş:1hug:
sağol canım bizim içinde dua et hamişlerin duası kabul olurmuş olurmu canım seni ve serdarını öpüyorum a.s.
bende seni öpüyorum tatlım vede hepinizi öpüyoruma.s.
yok kıssss ağlama kıyamam....napıon bakalım iyimisin cnm...kıs senin fotolarına baktım maşallah ne cicisin yirim seni.....:1hug:
gayet güzel keyifler canım sen nasılsın sositososito
iyiyim canım sen nasılsın
Özel olmazsa hayırdır canım. Normal işlerse Allah kolaylık versin
Zaten hep öyle oluyor bi duruyoruz sonra patlama yapıyoruz
ağlamıyom tamam kimse ağlamasın ama..sol canım ama o 3 yıl önceki halim su anda biraz kilo aldıımmmm
biz geldik teyzoş gel öpim sabah öpücüğünü verim ama sende ver bi dudak bakim ordan :jeyyar::jeyyar:oyy nohutumunda gemil ver bi dudak bakımm Şeniz
cumanız hayırlı olsun canlarımm
nohutumla biz iyiyiz teyzesi.seni ösledik nerelerdesin sen .vildoş teyzemde merak etti sizi. bizi unutmayın emi.bu arada benim sünnet işini biraz rafa kaldıralımmı bak çok usluyum ben artık kaydirigubbakcemile3Beryalim hoşgeldin canım Şeniz
nohutum sende hoşgeldin bebişim annen iyi bakıyomu sana nasılsılsın :jeyyar:
canım hamileler de artıyo .inşallah allahım isteyen herkesenasip etsin .kızlar şu umut listesinin kabardığının farkındasınız demi çalışmaları hızlandıralım haftaya 200 bulmazsak iyi umarım önümüzdeki ay hepimiz birden hamiş oluruz ve yukarı kata çıkarız zemin katlar beni boğuyo bilmem sizde öylemisinizsenağlama
bu ay alıcaz inişallah hatta bu haftakıslarrrr uzun zamandır hamiş haberi alamıyoruz bilmem farkındamısınızCADIARZU
burdayız şekerimkaydirigubbakcemile3 kıslarrr nerdesiniz yawww
bide olmazsın adet anammmmm hamile kalırsın .ne güzel olur kızzzzzzzhuhuuuuuuuuuuu kıslar 2 günüm var regl olmama
iyiyiz teyzesi .kahvaltı hazırlıyoz kendimize.beryal kuzum nohutum nasılmış bakalım citosum serdarım nasıl bşiğini gördüm bayıldımm bayıldım
günaydın canım hoşgeldin bebiş nasılkıslarrrrrrrrr günaydınnn bis geldikkkkkkkkkk:CüvCüv:
günaydın canımgünaydın kızlar oo kalabalığız ne güzelll
selam kızlar hayırlı günler hayırlı cumalar ALLAHIM dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin inş
biz geldik teyzoş gel öpim sabah öpücüğünü verim ama sende ver bi dudak bakim ordan :jeyyar::jeyyar:
nohutumla biz iyiyiz teyzesi.seni ösledik nerelerdesin sen .vildoş teyzemde merak etti sizi. bizi unutmayın emi.bu arada benim sünnet işini biraz rafa kaldıralımmı bak çok usluyum ben artık kaydirigubbakcemile3
ama sen bana sabah öpücüğü ver de işim rast gelsin şimdi uzat bakim dudaklarını nohutçuk öpsün masumca :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım hamileler de artıyo .inşallah allahım isteyen herkesenasip etsin .
bu arada bu ay 4 tane gelebilir hamile.süpriz bekliyorum 4 kişiden .
bu ay alıcaz inişallah hatta bu hafta
burdayız şekerim
bide olmazsın adet anammmmm hamile kalırsın .ne güzel olur kızzzzzzz
iyiyiz teyzesi .kahvaltı hazırlıyoz kendimize.
günaydın canım hoşgeldin bebiş nasıl
günaydın canım
amin canım hoşgeldin
serdar beyin keyfi iyi cnmgünaydın canım hoşbuldukkk serdar beyler nasıllar söyle yirim onu ben
ver cnm ver senin kızıda alırız bir sürü gelinim oldu topişte seçmekte zorlancek oğluşumkaydirigubbakcemile3günaydın yakışıklı serdarımın annişi....kıs kızım olursa sana vercem haaaaaa
güle güle kayracım:a015:Şenizkızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın beni unutmayın kuşlarım bolbol dua edinŞeniz
sanada güle güle bebişim:a015:Şenizkızlar ben çıkıyorum saat tutun 5 saat sonra yanınızdayım ancak işim biter kolat değil 230 luk evdeyim herkese bye
bizde seni sevdik gülümŞenizŞenizbebis02, beryal+, chen+, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir, mavi_qozlu, PinkRose, sevgii:), yeb2004 hepinizi sırayla öpüyorum aşklarım benimmmmm sizi seviyorumm muck muckk
olsun kıs kiloda yakışır sana aman hepimiz aldık evlendikten sonra hormonlardan falanmı acaba...bende evlendikten sonra aldım napalım artıksırnaşık şey
ben niye yokummmsenağlama
ben onu bile yapamadım 7.günde bıraktım ya yatılı misafiirlerim vardı onların yanında yapamadım tabi kokuyo pis pis sırnaşık şeydilnur soğan kürün bittimi canım benim çarşamba bitti tam bitmeden 1 gün önce adet oldum 2,5 aydan sonra hemde çok yğun yaa gelecek ay devam sen ne yaptın
tşkler iyi canım nasıl olayım iştegayet güzel keyifler canım sen nasılsın sositososito
kayınvalidem yok :çok üzgünüm: kaynanası olmadığınada üzülen bir ben varımdır herhalde kaydirigubbakcemile3
toruna bakmaya gitti canım o gittiğinden beri kayınpeder başıma kaldı birde gelen giden tabi temizliğede başladım alt üst oturunca böyle zor oluyo işte ama o varken çok rahattım ne vardıki verseydiler çocuğu kreşe rahatımı bozdular Çok üzgünüm çoook
serdar beyin keyfi iyi cnmiçimde hoplayıp zıplıyoo bol bol oda seni yanaklarında ısırıyormuş cnm buldu fıstık gibi teyzoşu ısırır tabikaydirigubbakcemile3
ver cnm ver senin kızıda alırız bir sürü gelinim oldu topişte seçmekte zorlancek oğluşumkaydirigubbakcemile3
güle güle kayracım:a015:Şeniz
sanada güle güle bebişim:a015:Şeniz
bizde seni sevdik gülümŞenizŞeniz
kıyma kız tabi yazık ona canım benimsaol teyzesi bugün annesinin midesini çok bulandırıo bu bebiş bi gelsin popişinden dövcem onu:1rolleyes: ayy kıyarmı annesi hiç ona
buralardayım canım ya sürünüyorum sırnaşık şeybiz geldik teyzoş gel öpim sabah öpücüğünü verim ama sende ver bi dudak bakim ordan :jeyyar::jeyyar:
nohutumla biz iyiyiz teyzesi.seni ösledik nerelerdesin sen .vildoş teyzemde merak etti sizi. bizi unutmayın emi.bu arada benim sünnet işini biraz rafa kaldıralımmı bak çok usluyum ben artık kaydirigubbakcemile3
ama sen bana sabah öpücüğü ver de işim rast gelsin şimdi uzat bakim dudaklarını nohutçuk öpsün masumca :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım hamileler de artıyo .inşallah allahım isteyen herkesenasip etsin .
bu arada bu ay 4 tane gelebilir hamile.süpriz bekliyorum 4 kişiden .
bu ay alıcaz inişallah hatta bu hafta
burdayız şekerim
bide olmazsın adet anammmmm hamile kalırsın .ne güzel olur kızzzzzzz
iyiyiz teyzesi .kahvaltı hazırlıyoz kendimize.
günaydın canım hoşgeldin bebiş nasıl
günaydın canım
amin canım hoşgeldin
evet çok haklısın canım annen gibi olmuyo belki ama benimki çok destekçi Allah razı olsun hiç birşeyde hevesim kalmadı halada öyle Allah şaşırtmasıntşkler iyi canım nasıl olayım işte
kız benim kayınvalidem yok vefaat etmiş ben hiç görmedim ama keşke yaşasaydı diyorum hep evlenirken özellikle herşeyim yarım yamalak oldu görümce uğraşmıyor kayınpederde annenin düşündüğünü düşünmez anne başka birşey yaniii bende anne olmak istiyorummmm hatta kaynana olmak istiyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?