günaydınlar:sm_cool:
ağlama güzelim sanada günaydın
sağol kuzum rabbim sanada versin inşallah bu cuma günün hürmetine burdaki bütün isteyen kullarının dileklerini ver yarabbim aminnnnn
günaydın güzel anne hoşgeldin bakamŞeniz
slm canımcım seninde cuman mübarek olsunŞenizŞeniz
günaydın trakyalı güzel hoşgelmişin:1hug:
sağol kuzum rabbim sanada versin inşallah bu cuma günün hürmetine burdaki bütün isteyen kullarının dileklerini ver yarabbim aminnnnn
günaydın güzel anne hoşgeldin bakamŞeniz
slm canımcım seninde cuman mübarek olsunŞenizŞeniz
günaydın trakyalı güzel hoşgelmişin:1hug:
rica ederim canım ayrıca bunu bende denicem saça çok faydalıymış canım hihoyyythihoyyytŞenizay çok teşekkürler zahmet oldu yarın lavanta ve ısırgan otu almaya çıkayım:jeyyar:
yok canım ben bi gidyom bi geliyom kaydirigubbakcemile3bebis02, citos2903+, daisy24, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir+, mavi_qozlu+, tugbamurat hoşgeldiniz geçmiştemisiniz
hoşgeldiniz günaydınlarrr alkisalkisalkiskıslarrrrrrrrr günaydınnn bis geldikkkkkkkkkk:CüvCüv:
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar :1hug:selam kızlar hayırlı günler hayırlı cumalar ALLAHIM dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin inş
günaydın canım hoşgeldin a.s.günaydın kızlar oo kalabalığız ne güzelll
amin canım sağolasınberyal, dil_nur, iklimtuana, iltercakir, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, PinkRose, sevgii:)
cümleten hoşgeldiniz hayırlı cumalar hayırlı bebişler sancısız doğumlar inşallah
iyiyiz tatlım sen nasılsın Şenizgünaydınlar ve hayırlı cumalar fıstıklarım .nasılsınız.
birlikte ağlayalım canım ühühühühühühü
rica ederim canım ayrıca bunu bende denicem saça çok faydalıymış canım hihoyyyt
yok canım ben bi gidyom bi geliyom kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiniz günaydınlarrr alkisalkisalkis
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar :1hug:
günaydın canım hoşgeldin a.s.
amin canım sağolasın
iyiyiz tatlım sen nasılsın Şeniz
günaydın kızlarrrrrr
günaydın kızlar ben geldimhihoyyyt
hoşbulduk gelinciklerim cumanız mübarek olsun
, beryal, citos2903, daisy24, dil_nur, ESCALES mavi_qozlu, megryann
günaydın bebıs hoşbulduk.... :)
umut listesinde benim adım yok beryalcim...
rica ederim canım ayrıca bunu bende denicem saça çok faydalıymış canım hihoyyyt
yok canım ben bi gidyom bi geliyom kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiniz günaydınlarrr alkisalkisalkis
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar :1hug:
günaydın canım hoşgeldin a.s.
amin canım sağolasın
iyiyiz tatlım sen nasılsın Şeniz
iyiyim canım sen nasılsınyeb h.g. canım nasssınn
Özel olmazsa hayırdır canım. Normal işlerse Allah kolaylık versingünaydın buaralar yoğunum canım ya işim başımdan aştı valla
ama yinede ara ara geliyorumcanım naber ya özlemişim valla Şeniz
Zaten hep öyle oluyor bi duruyoruz sonra patlama yapıyoruzkıslarrrr uzun zamandır hamiş haberi alamıyoruz bilmem farkındamısınızCADIARZU
günaydın canım iyiyim sen ve bebişinde iyidir umarım :1hug:günaydın canımcım nasılsın bakalım....alkisalkisalkis
bizde snei seviyoruz canımmmmŞenizŞenizbebis02, beryal+, chen+, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir, mavi_qozlu, PinkRose, sevgii:), yeb2004 hepinizi sırayla öpüyorum aşklarım benimmmmm sizi seviyorumm muck muckk
bebis02, beryal+, chen+, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir, mavi_qozlu, PinkRose, sevgii:), yeb2004 hepinizi sırayla öpüyorum aşklarım benimmmmm sizi seviyorumm muck muckk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?