günaydın şikerim ben geçmişte değil gelecekteyim nasılsın adetin oldumu cnm merak ettik seni cnmŞenizbebis02, citos2903+, daisy24, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir+, mavi_qozlu+, tugbamurat hoşgeldiniz geçmiştemisiniz
sana kolay gelsin bacım bayağı işin varmış senin ablan nirden geliyor cnm uzaktamı yaşıyor bu kadar hazırlık yaptığına göre gurbette sanırımfisfisfisgünaydın citos2093 biraz stres var ablam yarın geliyo evi temizlemem gerek sil süpür balkonları yıka toz al wc banyo yıka yemek yap birsürü iş beni bekliyor hani kolay da evim 230 metrekare üstelik ablam sarma dolma istedi kahvaltıyada tepsi böreği tonca iş beni bekliyor ben buraya takılı kalmayı seviyorum
Ama yaaaa bende hamİŞlere gİrmek İstİyorum of ya artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın şikerim ben geçmişte değil gelecekteyim nasılsın adetin oldumu cnm merak ettik seni cnmŞeniz
yok kuzum nerde normalde pazar olmam gerekiyo ama 2 gündürde karnım ağrıyoooosenağlama:Saruboceq::uhm:
S.A. Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
hepinize hayırlı cumalar canlarım
günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar :Saruboceq:
günaydın ben yeni geldim iklimtuana davet etti nasılsınız a.s.
Slm kızlar hayırlı cumalar dİlerİm canlarım benİm
günaydın hanımlar Çok üzgünüm çoook hayırlı cumalar
GÜnaydı kızlar geÇİŞİ okuyordum
günaydın kızlar geçmişe bakıp geliyorum
senağlamabende valla hamişler arasıan girmek istiyorum kendimi orda göremeyince dışlanmış hissediyorum
günaydınlar ve hayırlı cumalar fıstıklarım .nasılsınız.
AMA YA NEDEN KIZIYON :çok üzgünüm::çok üzgünüm:sabır sabır ya sabırklava:
günaydınlar ve hayırlı cumalar fıstıklarım .nasılsınız.
yaaaaaaaa bana kimse slm vermio niye ağlarım bak ha...........senağlama
şutarafagittişutarafagittişutarafagitti DESENE BİR TEK BEN DEĞİLMİŞİM
sağol kuzum rabbim sanada versin inşallah bu cuma günün hürmetine burdaki bütün isteyen kullarının dileklerini ver yarabbim aminnnnnberyal kuzum nohutum nasılmış bakalım citosum serdarım nasıl bşiğini gördüm bayıldımm bayıldım
günaydın güzel anne hoşgeldin bakamŞenizkıslarrrrrrrrr günaydınnn bis geldikkkkkkkkkk:CüvCüv:
slm canımcım seninde cuman mübarek olsunŞenizŞenizselam kızlar hayırlı günler hayırlı cumalar ALLAHIM dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin inş
günaydın trakyalı güzel hoşgelmişin:1hug:günaydın kızlar oo kalabalığız ne güzelll
günaydınlar:sm_cool:
ana kıyamam sen ağlama ben ağlıyayım yerine hoşgeldin canım benim nasılsın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?