Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bebis02, citos2903+, daisy24, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir+, mavi_qozlu+, tugbamurat hoşgeldiniz geçmiştemisiniz
günaydın şikerim ben geçmişte değil gelecekteyim nasılsın adetin oldumu cnm merak ettik seni cnmŞeniz

sana kolay gelsin bacım bayağı işin varmış senin ablan nirden geliyor cnm uzaktamı yaşıyor bu kadar hazırlık yaptığına göre gurbette sanırımfisfisfis

senağlamabende valla hamişler arasıan girmek istiyorum kendimi orda göremeyince dışlanmış hissediyorum

günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar :Saruboceq:

günaydın ben yeni geldim iklimtuana davet etti nasılsınız a.s.

Slm kızlar hayırlı cumalar dİlerİm canlarım benİm

günaydın hanımlar Çok üzgünüm çoook hayırlı cumalar

GÜnaydı kızlar geÇİŞİ okuyordum

günaydın kızlar geçmişe bakıp geliyorum

günaydınlar ve hayırlı cumalar fıstıklarım .nasılsınız.

beryal kuzum nohutum nasılmış bakalım citosum serdarım nasıl bşiğini gördüm bayıldımm bayıldım
sağol kuzum rabbim sanada versin inşallah bu cuma günün hürmetine burdaki bütün isteyen kullarının dileklerini ver yarabbim aminnnnn

kıslarrrrrrrrr günaydınnn bis geldikkkkkkkkkk:CüvCüv:
günaydın güzel anne hoşgeldin bakamŞeniz

selam kızlar hayırlı günler hayırlı cumalar ALLAHIM dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin inş
slm canımcım seninde cuman mübarek olsunŞenizŞeniz

günaydın kızlar oo kalabalığız ne güzelll
günaydın trakyalı güzel hoşgelmişin:1hug:

kızlar doktorum rahim duvarın ince yumurtayı tutmuyor dedi ve kalınlaşması için ilaç verdi sizce bu ay tutarmı ya bana dua ederken özel bir isteğim ovar ikiz isteyin benim için ay ne güzel olur 2 biberon sallarımkaydirigubbakcemile3

ana kıyamam sen ağlama ben ağlıyayım yerine hoşgeldin canım benim nasılsın bebiş nasıl

yok kıs sende ağlama kıyamam....beni unuttunuz mu bak bebişimde ağlar ha....napıon kısss bebişim ii teyzesi bugün annesine kendini göstercek inş kontrolümüz varda allahım sanada nasip etsin kısssssss:Saruboceq:

kıslarr ben en iyisi çıkıyom yoksa böle işlerim yarım yamalak kalcak kendinize iyi bakın allaha emanet olun öpüldünüzz özleyin beni anacımm
buraya bakmaktan işlerim aksıyo bakmasam size cvp yazmıyom ölede olmuyo bölede olmuyo çıkmak istemiyom ama napayım çıkmak zorundayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…