merhaba hoş geldin canımmmm nasılsınnn bu günmerhaba kıslaarr ben geldimm hihoyyyt
hoşgeldin canımmerhaba kıslaarr ben geldimm hihoyyyt
afiyet olsun canımmm aman diyeyim serdarımızı aç bırakmateyzoşlay benim kaynım acıktı ben mamaı yiyip geleyim biyeye kayboymayın heee
amin canım sana da hayırlı cumalar.beryal, dil_nur, iklimtuana, iltercakir, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, PinkRose, sevgii:)
cümleten hoşgeldiniz hayırlı cumalar hayırlı bebişler sancısız doğumlar inşallah
güle güle teyzoş kolay gelsin .ben iş yapıyomm beni mazur görün kıslarr lütfennn okiş tatlılarımm
sabret bak az kaldı inşallah yazacm seni de oraya bu hafta.Ama yaaaa bende hamıŞlere gırmek ıstıyorum of ya artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kıyamam seninde az zaman kaldı inşallah adet olmazsında hamilesindir.senağlamabende valla hamişler arasıan girmek istiyorum kendimi orda göremeyince dışlanmış hissediyorum
ağlama ben sana yazdım ya kuşum .yaaaaaaaa bana kimse slm vermio niye ağlarım bak ha...........senağlama
allahtan haırlısını dile canım benim .hayırlı cumalar cnm nolsun ben kocişle kapıitım soluğu burda aldım adetime 2 var stresliyim 2 gündürde karnım ağrıyo nepcem bilmiyorum
günaydın kuşum çok az kaldı .inşallah hayırlı haberleri yarın verirsin bize.:1hug:AMA YA NEDEN KIZIYON :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
GÜNAYDIN TOPRAĞIM HAYIRLI CUMALAR CANIM BENıM
canımbende kullanmıştım öyle bir ilaç belki ilacın etki ettiyse bu ay bile kalabilirsin .bu ay olmasada bir dahaki ay olur merak etme.ilacını hergün içmeyi unutma sakın .kızlar doktorum rahim duvarın ince yumurtayı tutmuyor dedi ve kalınlaşması için ilaç verdi sizce bu ay tutarmı ya bana dua ederken özel bir isteğim ovar ikiz isteyin benim için ay ne güzel olur 2 biberon sallarımkaydirigubbakcemile3
canım hayırlısıyla gi gel .inşallah kalp sesini de duyarsınız.oyyy yerim onu.yok kıs sende ağlama kıyamam....beni unuttunuz mu bak bebişimde ağlar ha....napıon kısss bebişim ii teyzesi bugün annesine kendini göstercek inş kontrolümüz varda allahım sanada nasip etsin kısssssss:Saruboceq:
beryalim tombul kuşum doruğumun annesi sende hoşgeldin cnmŞeniz
merhaba hoş geldin canımmmm nasılsınnn bu gün
amin canım sana da hayırlı cumalar.
güle güle teyzoş kolay gelsin .
sabret bak az kaldı inşallah yazacm seni de oraya bu hafta.
kıyamam seninde az zaman kaldı inşallah adet olmazsında hamilesindir.
ağlama ben sana yazdım ya kuşum .
allahtan haırlısını dile canım benim .
günaydın kuşum çok az kaldı .inşallah hayırlı haberleri yarın verirsin bize.:1hug:
canımbende kullanmıştım öyle bir ilaç belki ilacın etki ettiyse bu ay bile kalabilirsin .bu ay olmasada bir dahaki ay olur merak etme.ilacını hergün içmeyi unutma sakın .
canım hayırlısıyla gi gel .inşallah kalp sesini de duyarsınız.oyyy yerim onu.
günaydın canım nasılsın .ben ve doruk çok iyiyiz teyzesi.şimdi kahvaltı yapıcaz.kan hapı içiyoruzya geç yapıyos kahvaltımızı.
sen nasılsın serdarım nasıl öpüyorum onu.beşiği geldimi.
hoşgeldin canım
ama ben gidiyorum şimdilik hepinize iyi muhabbetler kapı çaliyyy kafamçokkarıştı
gülr güle canımkızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın beni unutmayın kuşlarım bolbol dua edinŞeniz
kolay gelsin sana şekerimkızlar ben çıkıyorum saat tutun 5 saat sonra yanınızdayım ancak işim biter kolat değil 230 luk evdeyim herkese bye
bizde seni seviyos teyzoşşşŞenizbebis02, beryal+, chen+, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir, mavi_qozlu, PinkRose, sevgii:), yeb2004 hepinizi sırayla öpüyorum aşklarım benimmmmm sizi seviyorumm muck muckk
herkes iyiy sanırım .bizde iyiyiz teyzoş.
beryalim naber sapık doruk nası bakalım öp onu... bişye sormak istiyorum bilenler varsa yazsın lütfen yumurtlama dönemimdeyim ya ben dr gittim sıvı birikmiş cumartesiye kadar iyi çalış dediii sıvı birikmiş derken bu normal dimi
slm cnm hoşgeldinmerhaba kıslaarr ben geldimm hihoyyyt
sağol oğlumun teyzoşuuŞenizŞenizŞenizafiyet olsun canımmm aman diyeyim serdarımızı aç bırakma
güle güle canım kendine iyi bak ŞenizŞeniz:a015:bende gidiyorum kızlar kendinize iyi bakın acık işim var sonra kursa gidicem hoşçakalın
canım bazen yumurtamı büyüdü yoksa sıvımı anlaşılmıyo bekli doktor yumurtalıklarında bahsetti sen çalış dersine kaydirigubbakcemile3beryalim naber sapık doruk nası bakalım öp onu... bişye sormak istiyorum bilenler varsa yazsın lütfen yumurtlama dönemimdeyim ya ben dr gittim sıvı birikmiş cumartesiye kadar iyi çalış dediii sıvı birikmiş derken bu normal dimi
kıyamam sana ,işlk zamanlar oluyo ama zamanla geçicek canım .sabahları yanıan tuzlu kraker koy yataktan kalkamadan onları ye öle kalkberyalim bugün midem çok bulanıo yaaaaa
ben göndereyim kaynanamı sana sen merak etme hiç aramazsın kendi kaynananı .tam bir kaynana benimki verim sana al walla .tşkler iyi canım nasıl olayım işte
kız benim kayınvalidem yok vefaat etmiş ben hiç görmedim ama keşke yaşasaydı diyorum hep evlenirken özellikle herşeyim yarım yamalak oldu görümce uğraşmıyor kayınpederde annenin düşündüğünü düşünmez anne başka birşey yaniii bende anne olmak istiyorummmm hatta kaynana olmak istiyorummmmmm
teyzoşlay benim kaynım acıktı ben mamaı yiyip geleyim biyeye kayboymayın heee
ohh eylendin yani olsun arada olur öyle uykusuzluklar eve gidince erken yatarın bugün sana zamanda geçmez bende iyiyim herşeye inat iyiyim pazartesi işe başlıyacam iştehoşbulduk canım çok şükür iyiyim ama çok uykusuzumm dün akşam arkadaşımızın doğumgünü vardı geç geldik eve yorgunum.Ama onun dışında iyiyim. sen nasılsın bakalım neler yaptınız
güle güle canım kendine iyi bakbende gidiyorum kızlar kendinize iyi bakın acık işim var sonra kursa gidicem hoşçakalın
hoş geldin nasılsın bakalımSlm canlar bugün ayın 15i çok yoğunum fırsat bulunca girrerim öptümmmmmmmmmmmmmmmmm
kahvaltımı yaptım geldim ohhh doydum vallaaa.....beryalim dr dediki yumoşlar iyi dedi sıvıda oluşmuş dedi
HE HEyok gülüm yok yalnız değilsin
İNŞALLAH OLUR CANIM BENİM ALLAH DİLEĞİNİ KABUL EDERkızlar doktorum rahim duvarın ince yumurtayı tutmuyor dedi ve kalınlaşması için ilaç verdi sizce bu ay tutarmı ya bana dua ederken özel bir isteğim ovar ikiz isteyin benim için ay ne güzel olur 2 biberon sallarımkaydirigubbakcemile3
AMİN CANIM BENİM AMİNyok kıs sende ağlama kıyamam....beni unuttunuz mu bak bebişimde ağlar ha....napıon kısss bebişim ii teyzesi bugün annesine kendini göstercek inş kontrolümüz varda allahım sanada nasip etsin kısssssss:Saruboceq:
TAMAM TATLI KUŞUM SANA KOLAY GELSİN CANIM BENİMkıslarr ben en iyisi çıkıyom yoksa böle işlerim yarım yamalak kalcak kendinize iyi bakın allaha emanet olun öpüldünüzz özleyin beni anacımm
buraya bakmaktan işlerim aksıyo bakmasam size cvp yazmıyom ölede olmuyo bölede olmuyo çıkmak istemiyom ama napayım çıkmak zorundayımm
YOK GÖRMEDİM GÜLÜM DAHAkızlar hakca bugün gelmemiş sanırım umarım iyidirfisfisfis
OY BENDE SENİ SEVİYORUM KIZ KIZLAR BEN HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUMbebis02, beryal+, chen+, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir, mavi_qozlu, PinkRose, sevgii:), yeb2004 hepinizi sırayla öpüyorum aşklarım benimmmmm sizi seviyorumm muck muckk
ALLAHA ŞÜKÜR
OH NE GÜZEL KENDİNE BİR UĞRAŞ BULMUŞSUN CANIM BENİMben iyiyim canlarım yaa..
kursa gidip geliyorum stresimi resim yaparak yok ediyorum hayırlısıyla bebişlerimin geleceğini umut ederek
TAMAM KUŞUM SEN KÜÇÜĞK SERDARI VE KENDİNİ DOYUR GEL GÜZELİM BENİMMteyzoşlay benim kaynım acıktı ben mamaı yiyip geleyim biyeye kayboymayın heee
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIMmerhaba kıslaarr ben geldimm hihoyyyt
amin canım sana da hayırlı cumalar.
güle güle teyzoş kolay gelsin .
sabret bak az kaldı inşallah yazacm seni de oraya bu hafta.
kıyamam seninde az zaman kaldı inşallah adet olmazsında hamilesindir.
ağlama ben sana yazdım ya kuşum .
allahtan haırlısını dile canım benim .
günaydın kuşum çok az kaldı .inşallah hayırlı haberleri yarın verirsin bize.:1hug:
canımbende kullanmıştım öyle bir ilaç belki ilacın etki ettiyse bu ay bile kalabilirsin .bu ay olmasada bir dahaki ay olur merak etme.ilacını hergün içmeyi unutma sakın .
canım hayırlısıyla gi gel .inşallah kalp sesini de duyarsınız.oyyy yerim onu.
günaydın canım nasılsın .ben ve doruk çok iyiyiz teyzesi.şimdi kahvaltı yapıcaz.kan hapı içiyoruzya geç yapıyos kahvaltımızı.
sen nasılsın serdarım nasıl öpüyorum onu.beşiği geldimi.
aman iyi olun canım benim ama doruk ben sana küstüm sen beni öpmedin bu günnnn:çok üzgünüm:gülr güle canım
kolay gelsin sana şekerim
bizde seni seviyos teyzoşşşŞeniz
herkes iyiy sanırım .bizde iyiyiz teyzoş.
iyiy teyzesi l-şimdi kahvaltıya gidiyos mama yiycek bebişim .acıktı .
gitmeden öpmek istiyo seni.ver bi dudak teyzesi:jeyyar::jeyyar:
kız alayın ben beni kimse sevmiyor belki senin kaynana beni sever anacımcanım bazen yumurtamı büyüdü yoksa sıvımı anlaşılmıyo bekli doktor yumurtalıklarında bahsetti sen çalış dersine kaydirigubbakcemile3
kıyamam sana ,işlk zamanlar oluyo ama zamanla geçicek canım .sabahları yanıan tuzlu kraker koy yataktan kalkamadan onları ye öle kalk
ben göndereyim kaynanamı sana sen merak etme hiç aramazsın kendi kaynananı .tam bir kaynana benimki verim sana al walla .
tamam canım bende bir şeyler yiyeyim burdayız sonra yine .çabuk ye gel.
kahvaltımı yaptım geldim ohhh doydum vallaaa.....beryalim dr dediki yumoşlar iyi dedi sıvıda oluşmuş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?