evet kızlar yaa neden susuyorsunuz ben çıkıcam şimdi sizde susuyorsunuz
evet herkez cuma namazına gitmiş bende çıkıyım benim adam tlf etti yemeğe geliyormuş görürşüz canlarımeee kimse konuşmuyor cuma namazınamı gittiniz kızlarrr huuu
tamam canım gezdir serdarımızı görürşüzkimse konuşmuyor ben gezintiye çıkıyom oğluşun canı sıkılmış gezdireyim biraz
yaa teyzoşum çok cic bir bebğim ben çok masumum hem şimdi ne güzel öpüşüyoduk nerden çıktı bu sünnet yaaa:1shok::1shok: senağlamasenağlamakıyma kız tabi yazık ona canım benim:ecrin_bebek:
buralardayım canım ya sürünüyorum sırnaşık şey
sen hiç unutulurmusun tatlı şey ben gelip repitoplarını bırakıp gidiyorum görmedinmi süprizzzzz
vildan teyzoşunda çok yoğun ben gibi onlada doğru düzgün görüşemiyoz
sünnet işi rafta ama sen pek uslanmışa benzemiyon gibi geldi bana öylemi yoksa hadi gel özledim seni bebişim ŞenizŞeniz
evet çok haklısın canım annen gibi olmuyo belki ama benimki çok destekçi Allah razı olsun hiç birşeyde hevesim kalmadı halada öyle Allah şaşırtmasın
hoşgeldin tatlımmerhaba kıslaarr ben geldimm hihoyyyt
amin canımgecen gittiğimdede duydum o güzel kalbinin atışını ne güzel bi duygu rabbim herkese versin...senin oğluşun napıo bakalımmm
canım ovitrelle yi tavsiye ederimıalcım bugÜn bıttı adet olmayı beklıyorum Çok heyecanlıyım Çatlatmna ıĞnesı olcam
bugün gelir inşallah tekrar güle güle kullanın tatlım ne kadara aldınız içine yatak ve uyku seti de aldını onlar ne tuttu eğer aldıysan ?beryalim dün gelmedi canımya telf açtı kociş bugün yolluycaz dedilerşutarafagitti
canım daha sizdemi etmediniz kahvaltı doruğum acıkmışmı annesi yerim onun pipisini benkaydirigubbakcemile3
kahvaltımı yaptım geldim ohhh doydum vallaaa.....beryalim dr dediki yumoşlar iyi dedi sıvıda oluşmuş dedi
HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DE DUA ET TATLIMHE HE
ıNŞALLAH OLUR CANIM BENıM ALLAH DıLEĞıNı KABUL EDER
AMıN CANIM BENıM AMıN
TAMAM TATLI KUŞUM SANA KOLAY GELSıN CANIM BENıM
YOK GÖRMEDıM GÜLÜM DAHA
OY BENDE SENı SEVıYORUM KIZ KIZLAR BEN HEPıNıZı ÇOK AMA ÇOK SEVıYORUM
ALLAHA ŞÜKÜR
OH NE GÜZEL KENDıNE BıR UĞRAŞ BULMUŞSUN CANIM BENıM
TAMAM KUŞUM SEN KÜÇÜĞK SERDARI VE KENDıNı DOYUR GEL GÜZELıM BENıMM
HOŞGELDıN CANIM BENıM NASILSIN BAKALIM
ıNŞALLAH CANIM YA ıNŞALLAH KıMYASAL GEBELıK DEĞıLDıRDE YAZILIRIM YA ACAYıP BıR DUYGU SEVıNSEMMı ÜZÜLSEMMı ANLAMADIM GıTTı NE ZOR ŞEYMıŞ VALLA CANIM YA :ecrin_bebek:
DUR TEYZESı KÜSME ÖPÜYO SENı KOCAMANaman iyi olun canım benim ama doruk ben sana küstüm sen beni öpmedin bu günnnn:çok üzgünüm:
kız alayın ben beni kimse sevmiyor belki senin kaynana beni sever anacım
başka bi ilemi gitti kayınvalden yakınsa yemeğe ona gitsin çocuğuna bakılıp sıkıntıya sen niye gireceksin. Ama çocuk küçükse kreşede veremezkayınvalidem yok :çok üzgünüm: kaynanası olmadığınada üzülen bir ben varımdır herhalde kaydirigubbakcemile3
toruna bakmaya gitti canım o gittiğinden beri kayınpeder başıma kaldı birde gelen giden tabi temizliğede başladım alt üst oturunca böyle zor oluyo işte ama o varken çok rahattım ne vardıki verseydiler çocuğu kreşe rahatımı bozdular Çok üzgünüm çoook
evet canım ya çok haklısın o konuda hakkını yiyemem bana yaptırmaz kendi yapar annesiz büyüdüğü için çok anaç bir yapısı var sağolsunbaşka bi ilemi gitti kayınvalden yakınsa yemeğe ona gitsin çocuğuna bakılıp sıkıntıya sen niye gireceksin. Ama çocuk küçükse kreşede veremez
Bence başla ben kızyodum hiç bi işe yaramadı diye ama bence yaradı gibi 14. gün oldu ama yoğun ve çok pıhtılı 10 günlüklere başlıycam
bide olupta yapmasaydı canım o zman daha sinir bozucu olurdu bide onları düşün durumuna şükret en azından yokta yapmadı diyorsun
evet haklısın esasında canım olsa muhakkak başka sorunlar çıkardı böylesi belkide daha iyi[/QUOTE] bencede canım :lepi:başka bi ilemi gitti kayınvalden yakınsa yemeğe ona gitsin çocuğuna bakılıp sıkıntıya sen niye gireceksin. Ama çocuk küçükse kreşede veremez
Bence başla ben kızyodum hiç bi işe yaramadı diye ama bence yaradı gibi 14. gün oldu ama yoğun ve çok pıhtılı 10 günlüklere başlıycam
bide olupta yapmasaydı canım o zman daha sinir bozucu olurdu bide onları düşün durumuna şükret en azından yokta yapmadı diyorsun
niye korktun sen yine kuşum ben sana o daha rafta demedim mi hele bir ananın karnından çık onu sonra düşünürüz sırnaşık şeyyaa teyzoşum çok cic bir bebğim ben çok masumum hem şimdi ne güzel öpüşüyoduk nerden çıktı bu sünnet yaaa:1shok::1shok: senağlamasenağlama
hoşgeldin tatlım
amin canım
benim nohutumda iyi teyzesi ne yapsın mama yedik şimdi .uyur herhalde.:1closedeyes:
canım ovitrelle yi tavsiye ederim
bugün gelir inşallah tekrar güle güle kullanın tatlım ne kadara aldınız içine yatak ve uyku seti de aldını onlar ne tuttu eğer aldıysan ?
evet canım geç kahvaltı ediyos artık çünkü sabah aç karnına bir ilaç içiyoz demir hapı onuiçince 3 saat birşey yemiyos sonra yapıyos kahvaltıyı.
merhaba arkadaşlar bnde arnıza yeni katıldım 6 yıllık evlıyim ama daha bebegim yok allahtan ümitkesilmez bizimde olur işallah
Aramıza hoşgeldin canım inşallah sende en yakın zamanda meleğine kavuşursunmerhaba arkadaşlar bnde arnıza yeni katıldım 6 yıllık evlıyim ama daha bebegim yok allahtan ümitkesilmez bizimde olur işallah
günaydın canım hihoyyytgünaydın herkese
sağol teyzesiafiyet olsun sapığımada sanada
güle güle teyzoşşşneyse ben şimdilik kaçıyım biraz dışarı çıkıyım işlerim var annemede uğruyum öpt sizleri hoşçakalın allaha emanet olun bu selalar okunuyor allahıma yalvarın ben öyle yapıyorum
selam canım senin de cuman mübarek olsunmrb kızlar hayırlı cumalar
he heeee çok tomiksin teyzoş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eee kimse konuşmuyor cuma namazınamı gittiniz kızlarrr huuu
beryal listeyi tazeleye tazeleye yorulmadınmı kuzum ne kadar çok umut listesi yaaaaaaaa
Aramıza hoşgeldin canım inşallah sende en yakın zamanda meleğine kavuşursun
günaydın canım hihoyyyt
tombilibu hoşgeldin cnm kaydirigubbakcemile2
iyiyim canım işte ne olsun takılıyorum böyle sabahtan beri mirmirmirmirgünaydın sanada nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?