toprağım yorma kendini bukadar yaaaaaAman allahım çok yoruldum ya işler çok yoğun giremiyorum deli oldum ya
anlıya biliyorum snei bende geçen ay ilk defa çatlatma iynesi vuruldum ama olmadı bende sneingibi heveslendin 2 gün önceden yaptım çok kötü oldum ama sneindaha ço erken bekle yüce rabbim belki verir acele etme yani vermezsede üzülme ok vardır bundada bir hayır insan kalbine söz geçiremiyor yüreği istiyor hemen olsun ama ne yapalım büyük bir sınavdan geçiyoruzhb.canım 3 yıldır ilk defa bi test aldım ....almaz olaydım..
iyiyiz canım sen nasılsınee napıyosunuz iyisiniz demi kızlar
slm canım hoş geldin dün yazdıklarını okudum ne o öyle umutsuz umutsuz yazılar görmiyeyim birdaha kendini üzdüğünüselam kızlar ne haber
özür canım yanlış okudum sanırım yada kafam dalgın kusura bakmacanım görümcem değil kaynım nişanlancak yani cici eltim oluyor
selam kızlar ne haber
evet canım haklısın ..neyse kendimi bi toparlayıp kalkaım ço ağladım başım ağırmaya başladı...dualarınızı eksik etmeyin.toprağım yorma kendini bukadar yaaaaa
anlıya biliyorum snei bende geçen ay ilk defa çatlatma iynesi vuruldum ama olmadı bende sneingibi heveslendin 2 gün önceden yaptım çok kötü oldum ama sneindaha ço erken bekle yüce rabbim belki verir acele etme yani vermezsede üzülme ok vardır bundada bir hayır insan kalbine söz geçiremiyor yüreği istiyor hemen olsun ama ne yapalım büyük bir sınavdan geçiyoruz
lütfen ağlama canım bende geçen gün çok ağladım ama ağlamak birşeyi çözmüyor kendine yaparsın başkasına değil lütfennnn:teselli::teselli:evet canım haklısın ..neyse kendimi bi toparlayıp kalkaım ço ağladım başım ağırmaya başladı...dualarınızı eksik etmeyin.
iyiyiz canım sen nasılsın
slm canım hoş geldin dün yazdıklarını okudum ne o öyle umutsuz umutsuz yazılar görmiyeyim birdaha kendini üzdüğünü
özür canım yanlış okudum sanırım yada kafam dalgın kusura bakma
konuşuyorum yaaa kızz aşk ıolsun ben varım küsme sennn bak bende ağlarımmmsenağlama
hoş geldin cnaım seninde cuman mubarek olsun hepimizin dularını yüce rabbim kabul etsin. bu arada görümcen içinde hayırlı olsun canım
çıkma bazen öyle oluyor herkez geçmişe takılıp kalıyor o yüzdendir canım
evet canım haklısın ..neyse kendimi bi toparlayıp kalkaım ço ağladım başım ağırmaya başladı...dualarınızı eksik etmeyin.
biliyorum canım hepimizde aynı dertten muzdaribiz ama ne yapalım onlar bizimle böyle konuşuyorlarya allah onları görüyor gerçi ben lafımı pek saklamam ya doğruyu söylerim yada sizene derim geçerim ama yinede insanı canı çok sıkılıyor biliyorum ama allah onların yaptıklarınıda söylediklerinide görüyor sen allah inan ve sabret olacak merak etmecanım saol bugün adet günüm kasıklarımda ve belimde ince ince sızılar var.beni moralimi dısardaki insanlar bozuyo artık kimseyle konusmak tel aramak bile istemiyorum >nasılsın iyiymisinden sonra eeee bişe yokmu kız ayy sizde tembel cıktınız>demelerine deli oluyorum sanki biz tavuguz ha diyince cocuk cıkıyo
S.A. Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
hepinize hayırlı cumalar canlarım
biliyorum canım hepimizde aynı dertten muzdaribiz ama ne yapalım onlar bizimle böyle konuşuyorlarya allah onları görüyor gerçi ben lafımı pek saklamam ya doğruyu söylerim yada sizene derim geçerim ama yinede insanı canı çok sıkılıyor biliyorum ama allah onların yaptıklarınıda söylediklerinide görüyor sen allah inan ve sabret olacak merak etme
tamam canım çıkıp biraz uzanıcam...desteğin için teşekkürler.lütfen ağlama canım bende geçen gün çok ağladım ama ağlamak birşeyi çözmüyor kendine yaparsın başkasına değil lütfennnn:teselli::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?