Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende iyim canım ltercim yormamak mümkünmü personel avansları var bugün bütün sanayiye ödeme 15inde yapılıyo çekler var onlarla uğraşıyorum offf offf birine beddua ederseniz muhasebeci ol inaşallah diyinkafamçokkarıştı

violet hoşgeldin hayırlısı canım nşallah hamişsindir benimde geçen ay 2 hafta gecikti sonra ansızın geldi:)) ama üzülme tammmı allahın izniyle hepimiz hamiş olcaz

ya bide kızlar şu adımızn altındaki yeşil ve kırmızı çizgiler ne??? malum yeniyim ya

ya bide kızlar şu adımızn altındaki yeşil ve kırmızı çizgiler ne??? malum yeniyim ya

önce bebek hani derler - sonra kız olur bide erkek derler- erkek olur kız da doğur derler- sonra 2 ye 3 yakışır derler- derlerde derler ama ver bebeği biraz bakalımm sen dinlen demezler- bişey lazımmı sormazlar o yüzden sen boş lafları boş bakışlarla cevapla kendini üzme bende zor bebek sahibi olmuştum şimdi 2 içinde zorlanıyorum ALLAH istediğine istediğini istediği zaman verir önce sabır (zorda olsa) öpüyorum seni üzülme

waayy kıs sana çok demişler herhal
bağada çok diyolar benden tık yok kaydirigubbakcemile3 üsteliyolar habire sanki ben yapmıyom
geçen kadının biri bana doğursana ne duruyon dedi
bende hiç cevap vermedim
aha bizim tuğbanında olmuyo anam dedi
tuğba gelini 2 yaşında da kızı varkafamçokkarıştı peşpeşe olacakmış demekkikaydirigubbakcemile3

az önce kızımın anneler günü için hazırladığı gösteriden geldim çok güzeldi
ayyy çok duygulandım yaaa
hemen bi resim ekliyim sizde bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…