çok şükür :Saruboceq:ya vildancım kurtulduk desek yeri var
maşallah kocamanmış kızın
çarşamba gitcem canım 10 gün sonra gel dedi geçenlerdede gebelik testi yaptım oda silik çizgi çıktı kimysala gebelik olma riski yüksek olduğundan kalırmı bebişim benden ayrılırmı onu bilmiyorumhmm cahil insanla yola gitmesi çok zor neyse kurtarmışsın yanından kaydirigubbakcemile3
merhaba cnm bizde tam senden bahsediyodukşeniz
değerlerin ne zaman yükselir cnm dr ne kadar zaman sonra test yap dedi sana
daha bir şey yok canım benim regli falan olmaı,dımbiz iyi olmaya çalışıyozda sen de ne oldu
aynen öyle canım bu sefer 504 hatası verip duruyoraynı şekilde canım bi anormallik var bugün sitede
[ımg]http://img193.imageshack.us/img193/124/1005269.jpg[/ımg]
buda kızımın bugünkü gösterisinden bir sahne
gözlüklü oğlanın yanındaki tombiş benim kızım
amiiin cnm inşallah:Saruboceq:darısı bizlere benimde kızım okadar olsun inş o günleri görürüm
güle güle cnm görüşürüzŞenizben çıkıyom kızlar
vildan maşallah boyun kadar kızın var :)
ayyy inşallah hadi normale dönsün nolur allahım senide sevindirsin cnm yaa:Saruboceq::Saruboceq:çarşamba gitcem canım 10 gün sonra gel dedi geçenlerdede gebelik testi yaptım oda silik çizgi çıktı kimysala gebelik olma riski yüksek olduğundan kalırmı bebişim benden ayrılırmı onu bilmiyorum
canım çok tatlı allah bağışlasın allahtan dileğiim ikincisinide nasip eder yaradanım.
herkese iyi sohbetler sonra görüşürüz canım hepinizi kocaman kokulu kokulu öptümmmmmmmmmmmm
çarşamba gitcem canım 10 gün sonra gel dedi geçenlerdede gebelik testi yaptım oda silik çizgi çıktı kimysala gebelik olma riski yüksek olduğundan kalırmı bebişim benden ayrılırmı onu bilmiyorum
daha bir şey yok canım benim regli falan olmaı,dım
aynen öyle canım bu sefer 504 hatası verip duruyor
canım çok tatlı allah bağışlasın allahtan dileğiim ikincisinide nasip eder yaradanım.
vildooşşuum replemeye geldiydim ama kızını gördüm kız maşallaahhh çok tatlıı allaah bağışlasınn
rabbim isteyen herkeşe versiinnn aminn inşallaahh
ayrıca borcum olsun kız sana veremiyorum şimdilikkk
bizde öptük canım benimherkese iyi sohbetler sonra görüşürüz canım hepinizi kocaman kokulu kokulu öptümmmmmmmmmmmm
ayyy inşallah hadi normale dönsün nolur allahım senide sevindirsin cnm yaa:saruboceq::saruboceq:
Inşallah canım ya allah dualarımızı duyar da bebişim bende kalır
güle güle cnm görüşmek üzere byeeee
inşallah senin için hayırlısı olur
niye kız aşkolsun 30 çokmu bende eylülde 30 umu doldurcam ekimde doğurucam.sen kocaman büyütmüşün ben daha 30 umda başlaycam büyütmeye.Allah nasip ederse inş.
saolasın nereusum kara kaplı deftere yazdım borcunu akşama getir...kaydirigubbakcemile3
escalescim inş.sende güzel haberler alırsın.bu kimyasal gebelik dediğin dış gebelik mi ben anlamdım pek..
kaydirigubbakcemile3 çok değilde cnm gencim henüz ama benim hesapladığım zaman çocuk doğursaydım oda şimdi 4 yaşında olacaktı
bende 30 yaşımdan sonra rahat edip gezip tozacaktım kaydirigubbakcemile3
eşimle hayallerimiz öyleydi yani sırnaşık şey
saolasın nereusum kara kaplı deftere yazdım borcunu akşama getir...kaydirigubbakcemile3
tamam bacımmm yaz tahtaya bir dahaaaa
sarıı çizmeli mehmet aağaaa birgün ödeerr hesabıııı delikafadulden
ses nasılsıdı :roflol:
yok güzelim değilmiş döllenme oluyormuş embriyo yeterli gelişemediğinden regli şeklinde dışarı atılıyormuş değerlerim çok düşük olduğundan doktorum garanti veremedi bir on gün sonra gel yeniden kan testine bakalım dedi eğer regli olursamda adetin 3.günü gelmemi ve hormon testi yaptırmamı söyledi hayırlsı canım ya ama anlamadığım şey şu araştırıyorum buşlamıyorum normal hamilelik belirtileri bundadamı aynı
aynen cnm bende öylewalla hiç kendimi 30 gibi hissetmiyorum 20 lik gibi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile2
TAMAM BACIMMM YAZ TAHTAYA BİR DAHAAAA
SARII ÇİZMELİ MEHMET AAĞAAA BİRGÜN ÖDEERR HESABIIII delikafadulden
SES NASILSIDI :roflol:
valla sesin güzelmiş anacım tanışmadık ama hoşgeldin canım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?