aaa yok canım sizi unuturmuyum sizle yatıp kalkıyom zaten kendimi buraya zor attımbende beni unuttun sandım -gerçekten escales bebişmi bekliyor oyy ne güzel
bana çok laf söyledi kaynan birlikte oturuyorduk o zaman şimdi rahatım ama yinede konuşanlar var işte
yemekteyim ksılarrrrrrrrrr
canım escalesin değerleri düşük çıkmış 9 du sanırım kimyasal gebelik olabilirmiş tekrar tahlil yaptırcak yükselirse amile yoksa kimyasalmışkıslar yaww escales hamilemiymiş geçmişi okuyamadım acelem vardı
aramıza hoşgeldin cnm Şenizarkadaşlar mrb bende yeni üye oldum vede artık bende bebek istiyorum bakalım 2 senelik evliyim
slm kızlar
aaa yok canım sizi unuturmuyum sizle yatıp kalkıyom zaten kendimi buraya zor attım
benim kaynanam hiç bişey demiyo ama olsun istiyo
ne doktora git ne derdin ne niye olmuyo hiç bişey demez
bende bazen sinir olurum ama biraz ilgilensin isterim yaff:1closedeyes:
afiyet olsun cnm cokacimcoookalkisalkisalkis
canım escalesin değerleri düşük çıkmış 9 du sanırım kimyasal gebelik olabilirmiş tekrar tahlil yaptırcak yükselirse amile yoksa kimyasalmış
arkadaşlar mrb bende yeni üye oldum vede artık bende bebek istiyorum bakalım 2 senelik evliyim
slm kızlar
hmm cahil insanla yola gitmesi çok zor neyse kurtarmışsın yanından kaydirigubbakcemile3bizimki ilgiden değil cahilllikten ne yazıkki
Slm kızlar nasılsınız bakalım
Slm kızlar nasılsınız bakalım
aynı şekilde canım bi anormallik var bugün sitedeSıteye zorla gırebıldım valla
buda kızımın bugünkü gösterisinden bir sahne
gözlüklü oğlanın yanındaki tombiş benim kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?