he valla yuppiiiiiiii oh oh yandan yandan oynuyom valla yerimde duramıyom mizkte çalıyor hehesırnaşık şeyhihoyyythihoyyyt
Tedradox hap bİdecleocİn vajİnal krem tedavİ bu ay baŞlıyo canım
ah ha şu bebişler yokmu benmde her ay nezaman geleceğini bilemediğimden her ay bn kendimi hamiş zannediyorum valla ama bu ay allahtan erken geldide beni odertten kurtardı yoksa gene acamaı diye düşünüp duracaktım yaff
ama inançlıyım olcak çalışmalar tam gaz devam valla buna en çok kocişler seviniyo galiba
Yok canım oldum sonra geÇen cuma rahİm fİlmİ Çekİldİm bu İlaÇları verdİ bunları kullan adetİnİn 2 gÜnÜ gel dedİ beklİyorum İŞte
bende çok gittim ultrasonla felanda bakıldı ama sorun çıkmadı şükür eşiminde normal çıktı biz beklemek istemyoruz ondan drekt çatlatma iğnesiyle başlıcaz
AYYYY GİZECİGİM OOO ÇOOK KÖTÜ Bİ DUYGU BEKLEMEK GİBİSİ YOOK VALLA BENDE AYNI DERTTEN MUZDARİBİM CANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIM
kızlarr patron geldi siz takılın ama beni unutmayınn ben arada yazarım yine öptümmmmm hepinizi kader arkadaşlarım benim
öyle tatlım ama artık takmamaya karar verdim bakalım nekadar sürecek aslında takmasam daha iyi biliyonmu çünkü ilk hamiş kaldığımdada böle gecikiyordu ve inan benim hamiş olduğum aklıma bile gelmemişti hiç yani nezaman gelecek diyodum düşün iki ay belkedim gelsin diye hiç aklıma gelmedi bebek falan ama kısmmeti yokmuş o ayrı-tatlicadiarzu-
niyeki kızzz :dance:ay kopamıyommm burdann :)))) dün kocişe dedim kadınlar klübüne döndüm eyvahhhh dedi:))))
HIIM EWET CANIM BENDE ÖLEE EKARAR ALDIM BİDE ÇOOK KİLO ALMAYA BAŞLADIM HAMİLELİK PSİKOLEJİSİ YÜZÜNDEN O YÜZDEB KISMETE BIRAKTIM ARTIK HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIMhihoyyyt
ay kopamıyommm burdann :)))) dün kocişe dedim kadınlar klübüne döndüm eyvahhhh dedi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?