Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

belenay ablacım seni bir hamiş kal ve haberini ver sen o zaman halayı gör canım benim
bende kahvaltı yapmaya gidiyom bu sefer kesin
kahvaltıda rafadan rep var çok severim
oy kız ben sana veremiyorum şuan valla
hadiya benim herif onu yiyor kız kayınvalidem geçen perşembe toplamış pişirmiş görsen bir yemesi var gülmekten ölürsün
kızlar ikigündür sag yumurtalıgımda cok agrı var acaba kist falan oldugunda böyle agrı yapıyomu
anacım inşallah öyle bir şey yoktur
saol escales nasılsın canım

şükürü iyiyim canım benim

CANIM İYİ DÜŞÜN İYİ ŞEYLER OLSUN sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
belkide olabilir aslında canım cünkü ev tasıdık dikkat ettim ama yine de üşütmüş olabilir adetimde gecti insallah olmamda hamilegimdr

İNŞALLAH CANIM HAMİLEDİRSİNDE BİR HALAY ÇEKERİZ BURDA

canım benim rüyalara fazla takılma ama bu tür rüyaları hepimiz görüyoruz ben sürekli görüyordum bir gün rüyamda annem bana sen hamilesin dedi dikkat et kendine bende daha hastalanmadım ama yakındır anne keşke hamile olsam dedim oda zaten hamilesin dedi çok etkilenmiştim kalkınca çok ağladım çünkü ben annemi kaybedeli 4 yıl oldu ve ne zaman rüyama girse ve bişey söylese gerçekleşirdi ondan güç alıyorum ve bu rüyayı gördükten bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve ve aradan üç ay geçti tekrar annemi rüyamda gördüm ve ben doğum yapmışım ve annem beni aazarlıyordu bebeğine niye dikkat etmiyorsun diye ve kalktığımda yine tuhaf oldum ve 2-3 gün sonra bebeğimi kaybettim
rüyalar gerçekleşebilir ama rüyalarla amel edilmez canım biz şimdi hep bebk istiyoruz ya bilinç altımızda bunu bize rüya olarak geri gönderiyor
inşallah senin rüyandaki gibi bir kızın olur allahım inşallah hayırlısıyla nasip etsin
rüyalarını hayra yor canım hayır olsun her gördüğün rüyayı hayra yora.s.

günaydın canlarımmmm
hoşgeldin canımbenim
escales kızzz ikizlerin olur belki:)))
hayırlısı canım ama istemiyorda değilim valla iki tane çocuk istiyoz zaten ikisi aynı anda büyürler ayne güzel olur valla
günaydın tatlım hos geldin kızlar gebelik testi yapsammı yoksa biraz beklesemmi daha bi gün gecti ya

kuşum bekle biraz daha bir gün geçmiş negatif çıkar üzülürsün sonra moralini bozmak istemem ama bana kalırsa bir kaç gün bekle canım ben bu ay toprağımın sözünü dinledim yapmadım bekledim valla

escalescim sürekli sorup canını sıkmak istemiyorum ama canımm bi değişme varmı gülümmm

Kızlar baharatlarla ılgılı bıŞey sorarsanız bana yazın benım kankım burann en bÜyÜk baharatÇızı hergÜn beraberız yardımcı olabılırsem sevınırım canlarım

ayy canım benim insallah öyledir hamilelerin dilekleri kabul olur derler benim için dua edin

BEN HEPİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM CANIM BENİM ALLAHTAN DİLEĞİM HEPİNİZ EN YAKIN ZAMANDA BEBİŞ SAHİBİ OLURSUNUZ LEYLEKLER BACALARINIZA YAVRULARINIZI BIRAKIR SİZDE MUTLU VE MESUT BİR AİLE OLURSUNUZ TABİ BENDE İNŞALLAH BU DİLEKLERİN İÇİNDE OLURUM CANIM BENİM :CüvCüv:

ayy canım benim insallah cok güzel bi dua inşalla sende bebişini kucagına alır ömür boyu mutlu mesut yasarsınız

escalescim sürekli sorup canını sıkmak istemiyorum ama canımm bi değişme varmı gülümmm
yok güzelim neden canımı sıkasın ki anacım hem ben seviniyorum bile ama daha regli falanda olmadım ve bugünü sayarsak 11 gün geççti canım
Kızlar baharatlarla İlgİlİ bİŞey sorarsanız bana yazın benİm kankİm burann en bÜyÜk baharatÇızı hergÜn beraberİz yardımcı olabİlİrsem sevİnİrİm canlarım
tamam canım aklımda bulunsun
yaa eşim yapmamı hiç istemiyo cünkü negatif cıkınca direk depresyona giriyom

sakın girme canım benim üzme kendini allah büyük tatlı kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…