belenay ablacım seni bir hamiş kal ve haberini ver sen o zaman halayı gör canım benimmerhaba şekerler nasılsınız ben kaç gündür bakmakla yetindim yazamadım şimdi fırsat buldum yazatım dedim nasılsınız bakalım beryal escales gulsah 28 ilterçakır mavi_gözlü mercanayse pinkrose rozalin vildangel nasılsınız kızlar topikte sizlerin adını gördüm yani alttan kopya çektim kimse duymasınNasılsınız bakalım
hamişler ve hamiş adayları gününüz güzel geçsin
hamiş adayları çalışmalar nasıl gidiyor bakalım :jeyyar:ben artık rahatım temmuza kadar yasaklıyız ya hiç telaşım yokAma şimdilik tabi temmuz gelince temel atma töreni yapıcaz artık:lepi:törene sizleride bekleriz dicem bu tören iki kişilik o yüzden davet edemiyorumkaydirigubbakcemile3eh artık hamileyim kutlamalarına beklerim artıkalkisalkisalkis
oy kız ben sana veremiyorum şuan vallabende kahvaltı yapmaya gidiyom bu sefer kesin
kahvaltıda rafadan rep var çok severim
hadiya benim herif onu yiyor kız kayınvalidem geçen perşembe toplamış pişirmiş görsen bir yemesi var gülmekten ölürsünkızlar benim en yakın arkadaşım baharatcı o bişey önerdi bana araştıdım çok faydası var arama motoruna çakşır suyu yazıp aratın bak erkek ve kadın üremesini etkiliyomuş ayrrıca o bitkinin yetiştii yerdeki koyunlar hep ikiz doğuruyomuş ondan araştırmışlar ve bunu bulmuşlar adı çakşır toz ve su halinde satılıyo tozu daha etkiliymöiş:))
anacım inşallah öyle bir şey yokturkızlar ikigündür sag yumurtalıgımda cok agrı var acaba kist falan oldugunda böyle agrı yapıyomu
saol escales nasılsın canım
CANIM İYİ DÜŞÜN İYİ ŞEYLER OLSUN sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabgünaydın kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar bugün sabah kalktıgımda sevinçliydim hemde üzüntülü rüyamda kızım olmuş onu emziriyorum ama sağ gögsümden süt yerine degişik bişey akıyodu uyandığımda sanki gerçek gibi etrafıma baktım rüyaymış dedim sonra gözyaşlarımı tutamadım çok üzüldüm eşim beni öyle görünce sordu anlatamadım sonrada düşündüm belki rabbim yakın zamanda bebegimin olcagının müjdesini vermiştir dedim ya arkadaşlar yoksa tam tersimi olcak lütfen yardımcı olun içime bi korku düştü:teselli:
belkide olabilir aslında canım cünkü ev tasıdık dikkat ettim ama yine de üşütmüş olabilir adetimde gecti insallah olmamda hamilegimdr
günaydın canlarımmmm
CANIM İYİ DÜŞÜN İYİ ŞEYLER OLSUN sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
İNŞALLAH CANIM HAMİLEDİRSİNDE BİR HALAY ÇEKERİZ BURDA
günaydın kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar bugün sabah kalktıgımda sevinçliydim hemde üzüntülü rüyamda kızım olmuş onu emziriyorum ama sağ gögsümden süt yerine degişik bişey akıyodu uyandığımda sanki gerçek gibi etrafıma baktım rüyaymış dedim sonra gözyaşlarımı tutamadım çok üzüldüm eşim beni öyle görünce sordu anlatamadım sonrada düşündüm belki rabbim yakın zamanda bebegimin olcagının müjdesini vermiştir dedim ya arkadaşlar yoksa tam tersimi olcak lütfen yardımcı olun içime bi korku düştü:teselli:
hoşgeldin canımbenimgünaydın canlarımmmm
hayırlısı canım ama istemiyorda değilim valla iki tane çocuk istiyoz zaten ikisi aynı anda büyürler ayne güzel olur vallaescales kızzz ikizlerin olur belki:)))
günaydın tatlım hos geldin kızlar gebelik testi yapsammı yoksa biraz beklesemmi daha bi gün gecti ya
günaydın tatlım hos geldin kızlar gebelik testi yapsammı yoksa biraz beklesemmi daha bi gün gecti ya
Kızlar baharatlarla İlgİlİ bİŞey sorarsanız bana yazın benİm kankİm burann en bÜyÜk baharatÇızı hergÜn beraberİz yardımcı olabİlİrsem sevİnİrİm canlarım
ayy canım benim insallah öyledir hamilelerin dilekleri kabul olur derler benim için dua edin
ben hemen sorayım ıssırgan suyu hamilelikte içilirmi
yaa eşim yapmamı hiç istemiyo cünkü negatif cıkınca direk depresyona giriyom
BEN HEPİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM CANIM BENİM ALLAHTAN DİLEĞİM HEPİNİZ EN YAKIN ZAMANDA BEBİŞ SAHİBİ OLURSUNUZ LEYLEKLER BACALARINIZA YAVRULARINIZI BIRAKIR SİZDE MUTLU VE MESUT BİR AİLE OLURSUNUZ TABİ BENDE İNŞALLAH BU DİLEKLERİN İÇİNDE OLURUM CANIM BENİM :CüvCüv:
yok güzelim neden canımı sıkasın ki anacım hem ben seviniyorum bile ama daha regli falanda olmadım ve bugünü sayarsak 11 gün geççti canımescalescim sürekli sorup canını sıkmak istemiyorum ama canımm bi değişme varmı gülümmm
tamam canım aklımda bulunsunKızlar baharatlarla İlgİlİ bİŞey sorarsanız bana yazın benİm kankİm burann en bÜyÜk baharatÇızı hergÜn beraberİz yardımcı olabİlİrsem sevİnİrİm canlarım
yaa eşim yapmamı hiç istemiyo cünkü negatif cıkınca direk depresyona giriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?