Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

osmanıye sen nekadarlık evliydın kızzzz
ben bi yıllık evliyim tatlım
hemde 13 mayı stam bi yıl oldu
verirsin bebiş dogtuktan sonra kiloları merak etme mercimeğin peşinde kosmaktan

iltihapı cok sorun olarak görmeyin kızlar dr bana iltihap engel olabilir ama büyütlecek bişi değil demişti cabuk tedavi edilebilir oldugu için biz sorun olarak görmüyüruz demişti yaa ne kadar takmayın desemde bende taktıgım için bişe diyemiyorum hepimiz aynı durumdayız yani olur insallah

inşallah canımya

kız leylem bende önemlı bişey sandımm ben temmuz 3 olucak 2 yıl 10aylık evliyim.hiç düşünmuyordum sınavlarım ve işim öncelıklıydı eylülde korunmayı bıraktımm nisanda hamile kaldım hesapla bend eagladım ilaçla korunmustuk milelt bana neelr dedı kısır muamelesı yaptı senın tedavısız cocugun olmazzz dedı ler ne den dedım ben dr a gittim dedım herseyım normailmiş dedım kalabilirim dedım işte eylüle az kaldı biliyrsun bende inan umudumu yitirmiştim burdakı kızlara sor istersen.nisanda istdaydım orda tesadfun rahmınde küçük bir yara oldunu öğrendım 0,5cm dr dedıkı sen hamile kalabilirsın belkı bu engeldır tum tetkıklerım ıyı cıkmsıtı dr a kardesım götürdü aklımda yemın ederım yoktu kısmet işte. neyse cnm kadın bana 5gunluk ilaç verdı ilça bitti ertesı 2gun sonra kontrole gidicektımkı sınavım acıklandı kaznadım başlamak için eve döndum ama sanslı gunelrı kaçırdııgm içinn umudum yoktu dedım kı adete 2haftam var adet olunca burda bir dra giderım dedım inan 2 yada 3 birliktelık oldu oda cocuk aklıma gelmedı yatmadım kalktım banyo vs yaptımm inan bak süprüz oldu bend eyaram gecmişse mayısta kür fln yaaprım olur dıyrdum.bak oldu sen canını sıkma dr normal demişse bekle .belkıde kafamda cocuk olamdıgı için hamile kaldım cunkı ben yaramın iyileşip iyileşmedını bilmıyorum uzun oldu ama napıyım özet buu

inşallah canımya

cnm senın 2,cımı olucakk yasın kaçkiii aman bir tane var sen stres yapma ..millet ınsanı delirtiyor sana bişey dıyemezler senağlama
gercı sölede bişey var milletın lafıyla hareket eden aptaldır dıye .takmamk lazım sankı kımseye yaranamayız ben bunu doğururum emınımmm 2,ciyi sorarlr ama takmıcam işimde yukselmem lazım yasım 1ay sonra 26 olucakk ıns 26 ımda anne olucamm.diğerı düşünürsem 30 evvel düşünmem klava:

zaten sürekli ona odaklandıgımız için rahim kendini hazırlayamıyormus biz kafamızda hazır hissediyormusuz ama rahim hissetmeyebilirmiş inşallah bizimde olur bu arada hala adet olmadım insallah hamileyimdir

kız sen daha yenısın anacaım olur sen kaçlısın 80 limisin osmanıyedemı otryrsunkaydirigubbakcemile

dündü genelde düzenlidir ama mevsim degişikliği olabilir diyorum ama insallh hamileliktir

git bir test al hemen yapppp olmaz bak düzenlı birin adetı gecmişse o kişi hamiledir bence ..sen evde değilmısın kız mevsım değişiklııgnden sanane:))) git al yap hadı yaa :dance:

cadııı escalesssssssssssssssssss
gördum senı kız hamileymıssın sana yazdım cevpa yok ama ben tahmın etmiştim ne cabuk unuttunn gönlümü almanı bekliyomm senağlama küsümmmm

iyiyim çok şükür bugün kayınvaldemlere gidicem gezicem yani keyfim yerinde :dance:
iyi sevindim canım buna inşallah hep böyle keyfin yerinde olur canım benim
canım böyle yapmakla hiç iyi yapmıyorsun bak gülüm allah göstermesin bebişin doğsa sağlıklı olmasa ne yaparsın allahtan hayırlısını dile gülüm evliliğinde bir sıkıntınm yoksa bakma sen diğerleri nederse desin umursama onlarda sonuçta senin büyüğün de geç kafanı böyle şeylere takma canım benim

kız inş hamilesin artık kesinleşirr benceeee
inşallah canım benim
belenay, benbilirim, beryal+, citos2903+, ESCALES+, mercanayse, nilaykisir+, osmaniye80 merabalar hatunlarr
hoşgeldin tatlı kuşum
canım benim daha belirsiz ben çarşamba tekrar gideceğim adet olmazsam kan testi yapılacak değerler bakılacak canım benim benim kimyasal gebelik olma ihtimali car benim beta hcg değerim 9,73 çıktı o yüzden beklemedeyim geçen gün meraktan gebelik testi yaptım onda ise ikinci silik çizgi var ama hayırlsı canım benim belli olacak artık tam beş günüm var

canım inşallah görürümde rahatlarım artık varya çok merak ediyorum varmı yokmu diye boşunada sevinmek istemiyorum
escales hamilemiii))))))))))))))))ayy çookkk sevindimmm kızzzz...doğrumu bu kesimleştimii...yupiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey:
yok kuşum daha gitmedim doktora çarşamba gideceğim ozaman tam belli olacak ama daha regli olmadım ve bugün 11.günüm kimyasal gebelik olsa düşerdi heralde benim bebiş annesine sağlam tutunuyor heralde
valla escalese sorduk ama cevap yazmadan kaçmışş
keısn hamile anladııgm kadarylaaa oda işte kan degrını takıp edıcekmıs
yemeğe gittim canım benim eşim gelmişti o ara bakamadım kusuruma bakmayın canlarım
Günaydın kızlar inşallah hepiniz tez zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. :Saruboceq: a.s.
amin canım benim amin

kızlar bu karnımın agrısı mideme vuruyo herhalde adet olacam dua edin olmayayım:Saruboceq:
inşallah olmazsın canım çokta kasma kendini
merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum..şimdi ne yapmam lazım hemen folik asit almalımıyım... bilgilendirirmisiniz
gülüm ben 3 ay önce başladım her gün akşamları yatarken 3 adet içiyorum
ben geçminiş okurken herkezcikler gitmiş
aynen öyle canım benim bu arada slm
canım seninkide kimyasal gebelik olabilir banada değerlerin düşük dedi adet olursan bilki kimyasal gebelik var dediler hayırlsı inşallah değerlerin tekrar yükselmeye başlar canım benim

ama benim sağlığım git gide kötlüyor hastalığım eklemlere vurdu bende kızımın bu dünyada tek kalmasını hiç istemiyorum benim bir ablam var eşim tek çocuk ondan hemen olmasını istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…