gecen yıl nısanda evlendım aralıga kadar ıstemedık sımdı de olmuyo dr sorun yok ıltıhap var dedı ama korkuyorum ıste
gecen yıl nısanda evlendım aralıga kadar ıstemedık sımdı de olmuyo dr sorun yok ıltıhap var dedı ama korkuyorum ıste
ya bırı benı rahatlatacak bıseyler yazsın cok takıyorum kafama
slm minik kuşlarrrrr napıyorsunuz ayy cok tembel oldum kızlar ben yaaaaa hiç bir iş yapmıyorum yürüyüş yapmam lazım oda yok nete girip duruyorum tv falan bilhassa hamilelık basında fazla kılo almam gerekmıss zaten tombiş olarak kaldım canım sıkkın
sorun nedır cnm ben gecmişi okumam da nedır sorun kaydirigubbakcemile2
canım banada aynı dedi dedi bide dediki bazı rahimler korumaya kendini cok cabuk alıstırıyo bazılarıda etkilenmiyo sizde bekleyin insallah olur dedi hayırlrısı olsun dedi bakalım hiç umudunu kesme olur insallah
5 aydır korunmuyorum ama hamıle kalamıyorum canım
korkma canım bende dün smear sonucumda iltihap çıktı ilaç vericek bana artık napalım ondan bebiş için uğraşıcaz
ben 1.5 yıldır uğraşıyorum
ayyyy canım hiç takma bak bende dr gittiğimde kesinlikle sorun haline getirmeyecek ev ödevi gibi düsünmeyeceksiniz dedi insanı cok etkiliyomus üzülme iltihabı olupta bi sürü hamile kalan insan tanıyorum ben en basitinde benim eşimin yengesi hamile kaldıgında rahim duvarını iltihap kaplamış dr daha önceden varmıs onun için böyle olmustur demiş turp gibide bi kızı olmus şimdi 16 yasında hiç üzülmeya bırı benı rahatlatacak bıseyler yazsın cok takıyorum kafama
olur insallahkorkma canım bende dün smear sonucumda iltihap çıktı ilaç vericek bana artık napalım ondan bebiş için uğraşıcaz
slm minik kuşlarrrrr napıyorsunuz ayy cok tembel oldum kızlar ben yaaaaa hiç bir iş yapmıyorum yürüyüş yapmam lazım oda yok nete girip duruyorum tv falan bilhassa hamilelık basında fazla kılo almam gerekmıss zaten tombiş olarak kaldım canım sıkkın
bana da ılac verdı yarın bıtecek dun yumurtlama gunumdu ama ılac kullamırken yumurtlama olurmu bılmıyorum fazla degıl ıltıhabım cok az zaten
bunları duyunca daha cok kaybedıyorum umudumu esım daha erken kafana takma dıyo ama eldemı takmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?