Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

valla bende kaç gündür evi boşladım amannn bu haftada bi geçsindee bakalım ne var ne yok ona göree
bende işe başlıyacam diye biraz evimi temizliyeyim diyorum ama olmuyor canım istemiyor normalde cumartesileri benim temizlik günüm ama bu gün hiç birşey yapmadım vallhi

ayy ay aynen bende de öyle yavaş yavaş yap cnm benim
nilay ne yapıyorum biliyormusun bulaşıkları makine koyuyorum sonra buraya geliyorum biraz bakıyorum gidiyorum makineyi çalıştıyorum ondan sonra evi süpürecem ya ortalı bir iki topluyorum tekrar geliyorum delirece yaaaaaa sabahtan beri hiç bir iş yapmadım ortalık dandini birde bu gün akşama eimin işleri çok ona yardıma gidecektimmm

off canımm hiç canım istemiyokiii dışarı çıkasım yokkkk

bazen bende böyle oluyorum ama hata yapıyoruz.dün eve gittim eşime yemek yapmak için mutfaga girdim birmidem bulandı çok fena oldum dedim ben duramıcam hemen kendimi nasıl apartmandan attıysam dışarı.bizimkisi şaşrıdı ne oldu dedi.biraz çıktık dolaştık iyi geldi ohh dedim.kendimi strede soktum galiba buyüzden.gerek yok anlıyacağın.sende çık hava al iyi gelecek

nilay biliyormusun dün gittim pazardan birde ördek yavrusu aldımmm 3 tane çoçuğum oldu kızzzz 2si civciv 1 ördek iyi demiii

iyiyim canım ablam geldi memleketten onunla takılıyorduk dünden beri yoktum hamiş olan var mı?
sanırım yok canım iyisin hadi ablanla bol bol geziyorsundur sen şimdi

AYY negüzel minimini yavruların oldu harikaa.yerin varmı bakabileceğin.ayy bi ara resim çekde bizde sevelim :asigim: hihoyyyt
evet canım harikalar bakabileceğim yer var canım akşamları evde tutuyorum kafesin içinde onun dışında evin terası var orda bakıyorum birazdaha büyüdüğünde köyde evimiz var oraya götürecem ama eşim gönderirmi onuda bilmiyorum şimdi bile terasa yuva yaptık orda durmalarını istemiyor evde duracaklarmış gece gelince o sevecekmişşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…