bende işe başlıyacam diye biraz evimi temizliyeyim diyorum ama olmuyor canım istemiyor normalde cumartesileri benim temizlik günüm ama bu gün hiç birşey yapmadım vallhivalla bende kaç gündür evi boşladım amannn bu haftada bi geçsindee bakalım ne var ne yok ona göree
evet canım başlıyacam artık 5 aydır evdeyim bunaldım otel daha yeni acılacak onu bekliyorum işte burdada işler sezonluk anacım yokki adam akıllı bir işş
nilay ne yapıyorum biliyormusun bulaşıkları makine koyuyorum sonra buraya geliyorum biraz bakıyorum gidiyorum makineyi çalıştıyorum ondan sonra evi süpürecem ya ortalı bir iki topluyorum tekrar geliyorum delirece yaaaaaa sabahtan beri hiç bir iş yapmadım ortalık dandini birde bu gün akşama eimin işleri çok ona yardıma gidecektimmmayy ay aynen bende de öyle yavaş yavaş yap cnm benim
evet canıme vde oldukca hem maddi acıdan hemde manevi acıdan çok zor geldi bana habire bebek düşünüyorum yaptığım birşey yokkkolsun canım en azından yinede aklın dağılır bi kaç ay olsa bile iyi
off canımm hiç canım istemiyokiii dışarı çıkasım yokkkk
hoş geldin nasılsınmerhaba kızlar ben geldim
hihoyyyt
nilay biliyormusun dün gittim pazardan birde ördek yavrusu aldımmm 3 tane çoçuğum oldu kızzzz 2si civciv 1 ördek iyi demiii
sanırım yok canım iyisin hadi ablanla bol bol geziyorsundur sen şimdiiyiyim canım ablam geldi memleketten onunla takılıyorduk dünden beri yoktum hamiş olan var mı?
evet canım harikalar bakabileceğim yer var canım akşamları evde tutuyorum kafesin içinde onun dışında evin terası var orda bakıyorum birazdaha büyüdüğünde köyde evimiz var oraya götürecem ama eşim gönderirmi onuda bilmiyorum şimdi bile terasa yuva yaptık orda durmalarını istemiyor evde duracaklarmış gece gelince o sevecekmişşş :)AYY negüzel minimini yavruların oldu harikaa.yerin varmı bakabileceğin.ayy bi ara resim çekde bizde sevelim :asigim: hihoyyyt
merhaba kızlar ben geldim
hihoyyyt
elektrikler gitdi kızlar şimdi geldi
slm canım yenı uye oldum bende
benbilirimmm vee leylemm söbeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?