Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım böyle yapmakla iyi yapmıyorsun hayatı kendine zehir ediyorsun bu kadar kendini sıkma allah büyük bak diyorsun ne güzel doktora gideceğim diye emin ol ki doktorlar bir çaresine bakıcaktır dediğin gibi bir psikiyatristede git sen bayağa bir bunalmışsın hiç değilse sıkıntılarını döker ve rahatlarsın ama şu var iş sende bitiyor psikiyatrist bilmem ne falan filan bahane sen şu beynindekileri bir at hayatı güzellikleriyle yaşa gülüm benim sıkma canını allah büyük kul daralmayınca hızır yetişmezmiş hepimizin sorunları var ama senin gibi strese girmiyoruz bunalmılara girmiyoz allah büyük canım benim

SLM ALK kızlar nasılsınız bakım baya bi aradan sonra geldim
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım
iyiyim canım ve heyecanlıyım bugün ilk aşılamamamı yaptırdım hayırlısıyla dualarınıza ihtiyacım var:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay inşallah tutar canım ya dualarım seninle sende bana dua et gülüm benimde bu aralar ihtiyacım var dualarınıza

nasıl gidiyor bakalım kızlar anlatın bakalım hadi ben işteyim benim anca giriş çıkış eve git böyle geçip duruyor valla

kızlar kusuruma bakmayın cevap yazamadım eltimin oğluna bakıyrum durmuyor yazıcam acıktı yemek yedirdim şimdi yazıyorum iyiyim sizlerde iyisiniz inşallah

escales senin değerlerin yükseldimi canım geçmişi arada takip ediyodum anladığım kadarıyla düşüktü değerlerin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim :CüvCüv:

:

sağol canım neyse dr ararım ama normaldir heralde ben çıkıyorum canım görüşmek üzere hoşçakal :a015::a015::a015:
TAMAM CANIM BENİM GÖRÜŞÜRÜZ
kızlar kusuruma bakmayın cevap yazamadım eltimin oğluna bakıyrum durmuyor yazıcam acıktı yemek yedirdim şimdi yazıyorum iyiyim sizlerde iyisiniz inşallah
ŞÜKÜR CANIM İYİYİZ

escales senin değerlerin yükseldimi canım geçmişi arada takip ediyodum anladığım kadarıyla düşüktü değerlerin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim :CüvCüv:
CANIM DAHA BİLMİYORUM ÇARŞAMBA DOKTORA GİTCEM BAKTIRCAM İŞTE İNŞALLAH DEĞERLER YÜKSELİRDE BEBİŞİMİ KAYBETMEM İNAN KAFAYI BAYAĞA TAKTIM BU DURUMA AMA ŞUVAR 11 GÜN OLDU BEN DAHA REGLİ OLMADIM İNŞALLAH GEÇ DÖLLENME OLMUŞTURDA DOKTORUN DEDİĞİ ÇIKMAZ CANIM YA :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…