Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

KIZLAR TAM KARNIMIN ALTI AĞRIYOR SANKı ıÇıNE BıRı ATEŞ KOYMUŞ YAKIYOR HERALDE ADET OLACAĞIM YA senağlamasenağlamasenağlama

Offfffffffffffffffff komplekse gırdım artık ben kızlar anacım ne zor ŞeymıŞ bu ÇatlıyacaĞım nerdeyse gÜnlerde geÇmek bılmedı ya hayırlısıyla Şu deĞerlerın yÜkseldıĞını bır gÖrsem sonrada artıkın kese ıÇın dua ederım sonra kalp atıŞı sonra ıkılı testı daha sonrada saĞlıklı doĞsun bÜyÜsÜn ya varya ne zor ŞeymıŞ bu annelık daha doĞmadan sıkıntıya soktu benı valla

slm ben geldim escales canım sakin ol bak adet olmamışın işte inş hayırlısıyla vardır ki var zaten merk etme kuzummm

dur dur hemen panik olma sen enbüyük leyi atlattın az sabret bak daha mutlu olucağın zamanları düşün paniğe hiç gerek yok cnm.böyle olursan cnm bebiş annem beni üzüyo diye kızar kaydirigubbakcemile5

benim kocişde biraz önce çıktı arkadaşlarla öğrencilere hediye alacaklarmış dün okulu birinci oldu da ondan bayağı bi seviniyolar banda gel dedi ama hiç canım istemiyo kızlarrr ben ne yapcam böyle bilmiyom eve tıkılıp kaldım bir haftadır çıkmıyom yaaaa hiç canım istemiyoo

vildancım ne yapayım ya bu ara çok yoğunum işe başlıyacamya onun telaşı sardı beni ama 1 hafta daha var başlamama biraz uzattık başlama tarihini :)
ben sizi bülbüle götürmezmiyim yaaa isterseniz ben sizi bizim köyün köy soralarına götüreyim çok meşurdur kirazlının köy sofraları siz gelin yeterki

İltercİm gene geÇmİŞtesİn heralde
evet canım geçmişten gelemedim mmm
ilterr nilay mrb ne haber nasılsınız
merhaba canım nasılsın bakalım

kızlar yaa benim temizlik yapmam gerekiyor ama benimde canım yapmak istemiyor ne olacak ben böyle yaaaa heryer heryerde evde (

işemi başlayacan iltercimm ohh ne güzel yaaa bütün stresin gider işte aklına takılmaz bebek bende öyle bir şeyler istiyom ama nerdeeee

valla bende kaç gündür evi boşladım amannn bu haftada bi geçsindee bakalım ne var ne yok ona göree

işemi başlayacan iltercimm ohh ne güzel yaaa bütün stresin gider işte aklına takılmaz bebek bende öyle bir şeyler istiyom ama nerdeeee
evet canım başlıyacam artık 5 aydır evdeyim bunaldım otel daha yeni acılacak onu bekliyorum işte burdada işler sezonluk anacım yokki adam akıllı bir işş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…