günaydın canlarımmm..neler yapıyosunuz kız 3 gundur gelemedim...arkadaşım varya bursanın altını üstüne getirdik delikafadulden..işe gelmedimşakkıdı çok güzel tatil yaptım valla....siz neler yaptınız???havadis varmı??
escales canım bidaha kan testi yaptırsana canım yaaa böyle beklenirmi kızzz....2 gunde 2 kat yukselirse normal demek
kızlar benm adetım bıtelı 10 gün oldu ama dun pembe renkte akıntım oldu neden acaba bılenınız varmı nolur cvp yazın bende bebiş istıyorummm
içinde seninde sahip olacağın bebişli hafta olması dileğiyle canım benim bu arada günaydın canım nasılsın bakalım
amin cnm ıyıyım sen nasılsın senı merak edıyorum kac gundur gıremedımde ne yaptın test falan yaptınmı
nilüş bende yoktum kıs kaç gündürgünaydın canlarımmm..neler yapıyosunuz kız 3 gundur gelemedim...arkadaşım varya bursanın altını üstüne getirdik delikafadulden..işe gelmedimşakkıdı çok güzel tatil yaptım valla....siz neler yaptınız???havadis varmı??
escales canım bidaha kan testi yaptırsana canım yaaa böyle beklenirmi kızzz....2 gunde 2 kat yukselirse normal demek
günaydın teyzoş hoşgeldin
canım adetin biteli daha 10 gün olmuş henüz belli olmaz ki .adetinin üzerinden en az 3 gün geçince testte belli oluyo.tsk vildangel acaba hamılemıyım ıyıce delirdim artık ne olsa hamılemıyım dıyorum
günaydın canikom nasılsınmerhaba kızlar herkese günaydın nasılsınız
günaydın canlarımmm..neler yapıyosunuz kız 3 gundur gelemedim...arkadaşım varya bursanın altını üstüne getirdik delikafadulden..işe gelmedimşakkıdı çok güzel tatil yaptım valla....siz neler yaptınız???havadis varmı??
Günaydın tatlım.İyi yapmışşın gezmekle de çok yormasaydın kendini.Bu arad 3 gün gezecek kadar nereleri buluyosun valla Bursada banada söle.Ben bazen çıkmak istiyorum hep aynı yerler sıkılıyorum.Farklı yerler biliyosan banada söle canımcım :1hug:
ay kızlar benım sınırlerim laçka galiba ya dün sabah markete gittik eşimle markette park yerlerinde eşim bi adamla atıştı..benımki hemen indi falan arabadan öteki adamda sustu sonra bastı gitti fazla uzamadı ama ben bi ağlamaya başladım nasıl sinirlerim bozuldu...normaldeee inerim yanii bende valla yolarım saçını başını))hihihi)))okadar olmasada çok cesaretliyimdir ama bööyle bi salya sümük ağladım ayyyy eşimde şaşırdı noluyo bebişim ya sana falan dedi...ayyy noluyo yaaa(((((((((
sonra annemi antalyadan gelen arkadaşım fala hepimizi dağyoluna restorantlar var mangallık oraya götürdüü ayy felekten bigün çaldık..içim açıldı..akşamda bi okey partisi evde....anca kendime geldimm...
ay kızlar benım sınırlerim laçka galiba ya dün sabah markete gittik eşimle markette park yerlerinde eşim bi adamla atıştı..benımki hemen indi falan arabadan öteki adamda sustu sonra bastı gitti fazla uzamadı ama ben bi ağlamaya başladım nasıl sinirlerim bozuldu...normaldeee inerim yanii bende valla yolarım saçını başını))hihihi)))okadar olmasada çok cesaretliyimdir ama bööyle bi salya sümük ağladım ayyyy eşimde şaşırdı noluyo bebişim ya sana falan dedi...ayyy noluyo yaaa(((((((((
sonra annemi antalyadan gelen arkadaşım fala hepimizi dağyoluna restorantlar var mangallık oraya götürdüü ayy felekten bigün çaldık..içim açıldı..akşamda bi okey partisi evde....anca kendime geldimm...
kıslarrrrrr selam bennn geldimmmmmmmm
Herkese hayırlı sabahlar .....
oyy teyzoş ne tatlı bir öpücüktü onilüş bende yoktum kıs kaç gündür
baya fransız kaldım topişe
sen geszdin tozdun ohh gününü gün ettin bende anca iş yapıyo üleee
kendimi kak temizlik şirketinin elemanı gibi hissetmeye başladım
bende bi hamile kalsamda şu ev işinden bi terfii etsem hiç fena olmayacak
günaydın balışım napıyon nohut
aldınmı öpücüğümüŞeniz
selam canım hoşgeldinkıslarrrrrr selam bennn geldimmmmmmmm
Sanada günaydın beryalcim.Haftasonu kendimi doğaya attım çok iyi geldi valla :lepi:
cnm adetin biteli 10 gün olmuş
adetin geçmemişki
senin şimdi yumurtlama zamanın boş geçirme ders çalış :jeyyar: okiş
günaydın cnm hoşgeldin nasılsınŞeniz
saol cnm sen bitanesinŞeniz
nilüş kıs bursa civarında kırmızı asfalt döküldü benim için :jeyyar: gezerken görürsen o yoldan geç benim içinsüprizzzzzalkisalkisalkis
annaaaa gördüm kız o senin içinmiydiii)))))))))))yeni çevre yolunda demi bebişimkaydirigubbakcemile5
Bir kaç gün öncenin sayfalarına baktım.Ultrason görüntülerini falan görünce heveslendim doğrusu.Bu arada umut listesinde benim adım yok kızlar....
Herkese hayırlı sabahlar .....
Bir kaç gün öncenin sayfalarına baktım.Ultrason görüntülerini falan görünce heveslendim doğrusu.Bu arada umut listesinde benim adım yok kızlar....
hehe repücükler havada uçuşuyokaydirigubbakcemile3oyy teyzoş ne tatlı bir öpücüktü o
tadı damağımda kaldı walla bende öpüyorum seni dudaktan
cnm adetin biteli 10 gün olmuş
adetin geçmemişki
senin şimdi yumurtlama zamanın boş geçirme ders çalış :jeyyar: okiş
günaydın cnm hoşgeldin nasılsınŞeniz
annaaaa gördüm kız o senin içinmiydiii)))))))))))yeni çevre yolunda demi bebişimkaydirigubbakcemile5
efet benim içindisüprizzzzz
bülent ersoy halıda halı diye tutturuyoya bende asfalt istedim eyi ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?