Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ınŞ vıldoŞum kalmıŞızdır vallahı elımızden gelenı yapıyoz hanı Çabalamasak bıŞey felan yapmsak neysede herŞeyyı yaptık hayırlı zamanı deĞılse gelmez de ıŞte ınsan yınede ÜzÜlÜyo yaa

Kızlarr ben kaÇıyom hadı herkese ıyı geceler allahım bıze hayırlısıyla bebıŞlerımızı gÖndermıŞtır ınŞ herkes kendıne ıyı baksın byyyy

git uyu kız yazık etme kendine sabahtan gelirsin oy kıyamam
hee aha kapattım msn yi
biraz esnedim falan
o türkiyedeykende ben yatar uyurdum uykuya dayanamazdım bilir beni :roflol::roflol:
İnŞ vİldoŞum kalmıŞızdır vallahİ elİmİzden gelenİ yapıyoz hanİ Çabalamasak bİŞey felan yapmsak neysede herŞeyyİ yaptık hayırlı zamanı deĞİlse gelmez de İŞte İnsan yİnede ÜzÜlÜyo yaa

efet sümoş valla ben bu ay deli gibi ders çalıştım
gerçi içime doğmuyo ama olsun en azından çalıştım ama başaramadım derim demi sırnaşık şey

rufeydecim yaff keşke sende burda olsaydın bu saatte seni aradı gözlerim

hepinizi öpüyom
iklimcim....sümoşum....hasretcim iyi geceler yarın görüşürüz inşallaha.s.a.s.a.s.

ay uykum geldi adam film izliyo korkuyomda hadi der diye neyse uyumak gerek sabah kocalara kahvaltı hazırlıycazz öpüyom sizi yarın görüsürüzz

bende bir bakayım dedim uykum geldi ama uyuyamam ocağa yemek koydum onu bekliyorum ah pişsede yatsam diye ama sizlerde gidiyorsunuz he az biraz sohbet edeyim demiştim

teşekkür ederim belenaycım iyiyim bend e kimse cevap vermeyince ge.mişe bakim dedim

iyi geceler size eh yemekte pişti yatma vakti geldi yarın iş var yine sabah kalkması zor geliyor geç yatınca iyi geceler gize bir tek seni gördüm hoşçakal yarın görüşmek üzere

Back
X