GÜNAYDIN CANIM BENİM ŞÜKÜR BENDE İYİYİM AMA MORALİM BOZULDU KIYAMAM MAVİŞİME ŞUAN DURUMU BAYAĞA BİR KÖTÜDÜR ALLAH ACISINI HAFİFLETİR İNŞALLAH CANIM YA SENDE KENDİNİ ÇOK STRESE SOKMA CANIM ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI VERİYOR İNŞALLAH ADET OLMAZSINDA BEBİŞİN SANA GEhihoyyyt
günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?hihoyyyt a.s.
günaydın canım sen nasılsınhihoyyyt a.s.
günaydın güzelim..iyi sabahlar..a.s. hihoyyytiyiyim çok şükür yarın adet olamam lazım..stresli stresli bekliyorum..inşallah olmam..:Saruboceq:
İNAN VARYA ANLATILACAK BİR ŞEY DEĞİL YAŞANMASI LAZIM CANIM BENİMkimse beni görmüyormu escalessss annelik nasıl bir duygu
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisabyosun sanada günaydınnnnhihoyyyt biz iyiyiz sen nasılsın? hadi canım inşallah senden de güzel haber alırız. halaya başladık escalesin haberiyle senin haberinlede devam ederiz. tabi ben geç kaldım ama olsun şimdi yeniden çekeriz halayı:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
TAMAM CANIM BAKARIM İNŞALLAH SENDE YAKIN ZAMANDA BU MUTLULUĞU YAŞARSIN CANIM BENİMESCALES bebiş nasıl..yeğenimize de kendine de iyi bak.çiçeği burnunda annemizzzz bizimmmm
NASIL YANİ HEYECEANDAN YOKSA KIZ BAŞKA BİR ŞEYMİ VAR SÖYLE BAKEM BAK MERAKTA SOKMA BENİ :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:hehe kalbim 2 tane olmuşşşşşşşkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis