Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hihoyyyt
günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?hihoyyyt a.s.

günaydın canım sen nasılsınhihoyyyt a.s.

günaydın güzelim..iyi sabahlar..a.s. hihoyyytiyiyim çok şükür yarın adet olamam lazım..stresli stresli bekliyorum..inşallah olmam..:Saruboceq:
GÜNAYDIN CANIM BENİM ŞÜKÜR BENDE İYİYİM AMA MORALİM BOZULDU KIYAMAM MAVİŞİME ŞUAN DURUMU BAYAĞA BİR KÖTÜDÜR ALLAH ACISINI HAFİFLETİR İNŞALLAH CANIM YA SENDE KENDİNİ ÇOK STRESE SOKMA CANIM ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI VERİYOR İNŞALLAH ADET OLMAZSINDA BEBİŞİN SANA GE
kimse beni görmüyormu escalessss annelik nasıl bir duygu
İNAN VARYA ANLATILACAK BİR ŞEY DEĞİL YAŞANMASI LAZIM CANIM BENİM

abyosun sanada günaydınnnnhihoyyyt biz iyiyiz sen nasılsın? hadi canım inşallah senden de güzel haber alırız. halaya başladık escalesin haberiyle senin haberinlede devam ederiz. tabi ben geç kaldım ama olsun şimdi yeniden çekeriz halayı:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ESCALES bebiş nasıl..yeğenimize de kendine de iyi bak.çiçeği burnunda annemizzzz bizimmmm
TAMAM CANIM BAKARIM İNŞALLAH SENDE YAKIN ZAMANDA BU MUTLULUĞU YAŞARSIN CANIM BENİM
hehe kalbim 2 tane olmuşşşşşşşkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
NASIL YANİ HEYECEANDAN YOKSA KIZ BAŞKA BİR ŞEYMİ VAR SÖYLE BAKEM BAK MERAKTA SOKMA BENİ :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhabalar bizde eşimle kararlaştırdık ağustosta başlıcaz çalışmalara:)
sizce ne zaman hamile kalırım ağustosta başladımmı:)
güzelim herkesin farklı ben 1 yıllık evliyim 7-8 aydır deniyoruz..hala bişey yok..her ay gün sayıyorum..adet olmam diye..yarın adet günüm..bak yine sayıyorum..bizim istememizin yanı sıra allah ne zaman nasip ederse o kadar zamanda olacak..inşallah sen kısa zamanda hamiş kalırsın..:)

günaydın canım benim şükür bende iyiyim ama moralim bozuldu kıyamam mavişime şuan durumu bayağa bir kötüdür allah acısını hafifletir inşallah canım ya sende kendini çok strese sokma canım allah herşeyin hayırlısını veriyor inşallah adet olmazsında bebişin sana ge
inan varya anlatılacak bir şey değil yaşanması lazım canım benim

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tamam canım bakarım inşallah sende yakın zamanda bu mutluluğu yaşarsın canım benim

nasıl yani heyeceandan yoksa kız başka bir şeymi var söyle bakem bak merakta sokma beni :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

yok kıs bişey iki tane kalbim var derken profilimde olmuş bende değil daha tahlil falan yapmadım hafta sonunu bekliycem bakalım varsa bile senle aynı zamanda doğum yapıcaz galiba hehe

:ecrin_bebek:
merhabalar bizde eşimle kararlaştırdık ağustosta başlıcaz çalışmalara:)
sizce ne zaman hamile kalırım ağustosta başladımmı:)
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA İNŞALLAH BEBİŞİN SENİ UĞRAŞTIRMADAN GELİR JİNEKOLOĞA FALAN GİDİP BİR KONTROLDEN GEÇTİNMİ CANIM GEÇMEDİYSEN BANA KALIRSA GEÇ CANIM BENİM
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi: :lepi: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :1hug: :1hug: :1hug: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 HEHE DÜNDEN BERİ BAYRAM YERİNE DÖNDÜ VALLA BURASI
VALLA AYNEN ÖYLE CANIM BENİM ALLAH BU MUTLULUĞU SANADA YAŞATIR CANIM BENİM

GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN
Escalessssssssssssss
EFENDİM CANIM BENİM:emir_bebek:

duygus repınıu aldım saol
kayra ben sana rep vermsıtım gerı dönüşüm olmadı kaydirigubbakcemile3
escales nbr cnmmm bizde bugun gidicez bakalım kalp atısını duyabılcekmıyızzz

1 yıllık evliyim cnm yani yarın 1 yıl olcak eşim erken diodu ama ben istiyorumm yaa

canım daha yeni evlisin ama tabi siz bilirsiniz. çoğumuz olmasın diye korunduk. daha sonrada olsun diye uğraştık. inşallah uğraşmadan bebeğin süpriz yapar. Allah gönlüne göre versin. eşinlede bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle...

:ecrin_bebek:
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA İNŞALLAH BEBİŞİN SENİ UĞRAŞTIRMADAN GELİR JİNEKOLOĞA FALAN GİDİP BİR KONTROLDEN GEÇTİNMİ CANIM GEÇMEDİYSEN BANA KALIRSA GEÇ CANIM BENİM
VALLA AYNEN ÖYLE CANIM BENİM ALLAH BU MUTLULUĞU SANADA YAŞATIR CANIM BENİM

GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN

EFENDİM CANIM BENİM:emir_bebek:

cnm nasıl bi kontrol derken anlamadım en son ultrasona falan girmiştim kadın doğumcum planladığın zaman olur demişti inş
ama tabi bende bi gitmek istiyorum neler yaptırmam lazım

canım daha yeni evlisin ama tabi siz bilirsiniz. çoğumuz olmasın diye korunduk. daha sonrada olsun diye uğraştık. inşallah uğraşmadan bebeğin süpriz yapar. Allah gönlüne göre versin. eşinlede bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle...

cnm saol güzel dileklerin içininş dediğin gibi olur

duygus repınıu aldım saol
kayra ben sana rep vermsıtım gerı dönüşüm olmadı kaydirigubbakcemile3
escales nbr cnmmm bizde bugun gidicez bakalım kalp atısını duyabılcekmıyızzz

canım günaydın kaçta gideceksin doktora? önce bebişinin kalp atışını daha sonra bebişini göreceksin inşallah.bizi habersiz bırakma:1hug:

kızlar hepinize iyi sohbetler ben kaçar işlere dönmek lazım...hepiniz Allah'a emanet olun..görüşmek dileğiyle öptüm hepinizi...Şeniz

1 yıllık evliyim cnm yani yarın 1 yıl olcak eşim erken diodu ama ben istiyorumm yaa
SIKMA CANINI ALLAH BÜYÜK CANIM BENİM
yok kıs bişey iki tane kalbim var derken profilimde olmuş bende değil daha tahlil falan yapmadım hafta sonunu bekliycem bakalım varsa bile senle aynı zamanda doğum yapıcaz galiba hehe

HA ANLADIM KIZ BENDE MENDİLİ ELİME ALICAKTIM VALLA AYNEN ÖYLE CANIM İNŞALLAH SENİNDE BEBİŞ HABERLERİNİ DUYARIZ YA DÜN BEN NEYE ŞAŞIRDIM DEĞERİM 11 MAYISTA 9,73 KEN 18 MAYISTAKİ SONUÇTA İSE 1034 E ÇIKMIŞ BEN BEKLEMİYORDUM DOKTORUM BANA 2000 OLUNCA KESEYİ GÖRÜRÜZ DEDİ BENDE TESTİ BUGÜN YAPMADIM 18 İNDE YAPTIM DİYİNCE OZAMAN ULTRASONA GİRELİM DEDİ ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN KESEYİDE GÖRDÜM İNŞALLAH BU ŞEKİLDE DEVAM EDER 2 HAFTA SONRADA KALP ATIŞLARINI DUYCAM İNŞALLAH GÜLÜM :ecrin_bebek:

Back
X