İYİ YAPMIŞSIN CANIM BENİMGÜNAYDIN CNALARIMM OO HERKES BURDA AMA BENİM ÇOK İŞİM VAR OFFF EVRAK DOLU MASAM BİTERMİ BUNLAR
BİDE SÖLEMESİ AYIP AKŞAM CANLI MÜZİĞE GİTTİK KAFA DAĞITTIK BİRAZ ... BAŞIM AĞIRIYOR AMA DEĞDİ HADİ HEPİNİZ ÖPTÜMMMM:içelim:
AMİN CANIM BENİM AMİN İNŞALLAH SİZEDE YAŞATIR BU MUTLULUĞUcanım çok sevindim yaaa hayırlısıyla bebiklerini kucağına almanı diliyorum sağlıkla sıhhatle inşş darısı başımıza inşşşşş
GEL SENDE GEL ABLACIM hihoyyytgünaydıın canım hoşgeldin nasılsın
kız bu ne güzel kutlama böyle kaydirigubbakcemile3bende halay çekeyim eeşilik edeyim:teytey::teytey::teytey::teytey:
SAOL CANIM BENİM ALLAH BU MUTLULUĞU SİZEDE YAŞATSIN GÜLÜM:dance::sm_cool:hihoyyyt
amin canım benim
hoşgeldin canım
katılıyorum sana kendimi olmuş gibi sevindim valla
KIZ BEN SİZLKERİ YERİM VARYA alkisalkisalkisalkisalkisalkisvar cnm olmazmı yer gel sende aramıza katıl :teytey::teytey::teytey:
kızlar ne güzel bir gün bugün bu güzel haberlerin arkası kesilmesin inşş hepinizi öpüyorum şimdi çıkmalıyım görüşürüz canlarım
belenay, dezy, ESCALES, hakca, megryann, merve_85, nilüfer79, ozbek83, PinkRose, sevgii:)
günaydın kızlarhihoyyyt
hoşbuldum cnmŞenizgünaydın nilüfer,- vildangel hoşgeldiniz kızlar nasılsınız?
ŞenizŞenizGünaydın sanada canım a.s.
tabi topikteki herkeslere günaydın.....Bayadır burdayım aslında ama anca yazabildim azıcık yoğunum bugün.....
hoşbuldum beloş ablam iyiyim sen nasılsınŞenizgünaydıın canım hoşgeldin nasılsın
hoşbuldum cnmŞenizŞenizhoşgeldin canım
hoşbuldum cnm iyiyim çok şükürŞenizSLM HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIM alkisalkisalkis
günaydın canişim naberŞenizgünaydınnn canımmmmmmmm
günaydın hg vildancımhihoyyyt:1hug:
güle güle cnm iyi şanslar sana:a015::a015:kızlar ben kaçar bei içi dua edi anca duş alıp azırlanayım daha bakırköye gidicem
günaydın hoşgeldin abyosun escales için halay çekiyoz cnm:teytey:kızlar ben geldim tekrar..biraz işlerim vardı..onları hallettim..şimdi buradayız..güzel haberler varmı.. sabahtan beri halaylar çekliyor hayırdır.:)
güle güle pinkcim görüşürüz:a015:Şenizkızlar ne güzel bir gün bugün bu güzel haberlerin arkası kesilmesin inşş hepinizi öpüyorum şimdi çıkmalıyım görüşürüz canlarım
citosum geldi mi serdarımın yatağı
günaydın nilüüüüşcüm.........ben iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamişlik.....
ben vildana kırmızı yoldan sonra sanada bi üst geçit yapayımda bebişinle karşıdan karşıya rahat rahat geç kuzum benim............. :dance:
günaydın bayanlar
escales cim adına çok sevindim ay hadi bakalım millet çatır çatır hamile kalıyo ne mübarek topikmiş bea valla escales ben demiştim sana kesin hamilesidir diye benimde çok düşüktü çünkü önemli olan pozitif düşünmek hadi bakalım hayırlısı ama hazırlıklı ol dikkat et kendine iyi ye yoksa bulantılar başlar yakında inşallah çok bulanmaz canım :teytey::teytey::teytey::teytey:
ŞenizŞenizŞenizevet canım burada herşeyi paylaşıyoruz iyi ki varsınız:1hug:
GÜLE GÜLE CANIM DUALARIMIZ SENİNLE CANIMkızlar ben kaçar bei içi dua edi anca duş alıp azırlanayım daha bakırköye gidicem
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKALIMkızlar ben geldim tekrar..biraz işlerim vardı..onları hallettim..şimdi buradayız..güzel haberler varmı.. sabahtan beri halaylar çekliyor hayırdır.:)
TAMAM KUŞUM KENDİNE İYİ BAK GÖRÜŞÜRÜZkızlar ne güzel bir gün bugün bu güzel haberlerin arkası kesilmesin inşş hepinizi öpüyorum şimdi çıkmalıyım görüşürüz canlarım
HİÇ DEME GİTSİN ODEĞİL CANIM ŞUAN HİÇ BİR ŞEY İSTEMİYOR NEDENSE ANLAMADIM GİTTİ SABAH BİR BARDAK SÜT İÇTİM AKŞAM YATARKEN DE İÇTİMgünaydın bayanlar
escales cim adına çok sevindim ay hadi bakalım millet çatır çatır hamile kalıyo ne mübarek topikmiş bea valla escales ben demiştim sana kesin hamilesidir diye benimde çok düşüktü çünkü önemli olan pozitif düşünmek hadi bakalım hayırlısı ama hazırlıklı ol dikkat et kendine iyi ye yoksa bulantılar başlar yakında inşallah çok bulanmaz canım :teytey::teytey::teytey::teytey:
hoşbuldum cnmŞeniz
ŞenizŞeniz
hoşbuldum beloş ablam iyiyim sen nasılsınŞeniz
hoşbuldum cnmŞenizŞeniz
hoşbuldum cnm iyiyim çok şükürŞeniz
senden güzel haberi aldık daha iyi olduk:lepi:
ben demedimmi topik çift çift hamile veriyo diye
sende serra84 le eşleştin cnmalkisalkisalkis
günaydın canişim naberŞeniz
dün gün boyu gelmedin merak ettim-tatlicadiarzu-
bursada toplu göçmü var yokda diloş rüfüş ve sen aynı zamanda toz oldunuzsırnaşık şey
günaydın canımŞenizkaydirigubbakcemile3 nasılsın hakcacım
kızımız nasıl
az kalmış 2 ay kalmış doğumuna nerdeyse değilmisositososito
karnın çıktımı kaç kilo aldınkaydirigubbakcemile3
geldi canımın içi geldi sizde baktınızmı cnm ne alceniz beşikmi yoksa hemen çocuk odasınımı koyucanCADIARZU
inşallah canım hayırlsıyla bebişinin kalp atışlarını duyarsın tatlı kuşumiyiyim bende canikom yarın doktora gideceğiz artık kalbinin atışlarını göreceğiz kısmetse bende heyecanla bekliyorum bakalım...
)))))))))))hehe bende üst geçit isterim ozaman benımkide kırmızı olsun kızzz)))))yürüyen merdivenli falan rahat bişi yap yapmışken kuzum)))
vildoşum kız bende iyiyim valla nolsun..dün bende gelemedim yaw ilk kez dün böyyle içim buruk buruktu valla akşamüstüde eve gidince ilk kez çıkardım valla....sonra bidaha bişi olmadı ama sanırım yavaş yavaş başlıyor artık bebişim kendini göstermeye))))))))))))))))
demekki sağlıklı gidiyoruz dimi ...belkide kalp atışları başladı benım kuzumun ondan oldu....
iyiyim bende canikom yarın doktora gideceğiz artık kalbinin atışlarını göreceğiz kısmetse bende heyecanla bekliyorum bakalım...
)))))))))))hehe bende üst geçit isterim ozaman benımkide kırmızı olsun kızzz)))))yürüyen merdivenli falan rahat bişi yap yapmışken kuzum)))
nasip kısmet cnmEVET GÜZELİM ÇİFT GİDİYOZ İNŞALLAH YAKINDADA SENDEN BEBİŞ HABERLERİ ALIRIZ GÜZELİM :CüvCüv:
vildoşum kız bende iyiyim valla nolsun..dün bende gelemedim yaw ilk kez dün böyyle içim buruk buruktu valla akşamüstüde eve gidince ilk kez çıkardım valla....sonra bidaha bişi olmadı ama sanırım yavaş yavaş başlıyor artık bebişim kendini göstermeye))))))))))))))))
demekki sağlıklı gidiyoruz dimi ...belkide kalp atışları başladı benım kuzumun ondan oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?