Afedersin canım ama onlarda iyice şeyini çıkartmışlar kaydirigubbakcemile3valla şimdiye kadarki gittiğimiz yerlerde 12-13 çeşit yaptılar canım abarttılar ben 8 çeşit yapacam :çok üzgünüm:
valla şimdiye kadarki gittiğimiz yerlerde 12-13 çeşit yaptılar canım abarttılar ben 8 çeşit yapacam :çok üzgünüm:[/QUO
neeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı kızzz ben toplam 5 çeşit bile yemek bilmiyom hele pasta hiç anlamam bu ne beedelikafadulden
kocam beni hala boşamadıysa ona bir alkış lütfenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
rica ederim cnm görevimiz:içelim:sağoolll şekerimmmmm çok hora geçti repsizlikten ölmüşüm ayol:))):1hug:
evet yaa hem zahmetli hem israf kıyamam ben kocikimin parasına:roflol::roflol:misafir ağırlamak çok zor iş anlıyorum seni bende aynen öyle oluyorum ama en güzeli az ceşit yap çok olunca yenmiyo a.s
geldim canım geldim sonunda olleyyy alkisalkisalkis
2 gündür misafirim vardı eltimler geldi kayınvalideyle ama bende kaldılar tabi gezdik tozduk işte dün yolcu ettim bugünde soluğu burda aldım dururmuyum hiç :jeyyar:
evet cnm valla ben dedim abarttınız bu ne be dedimAfedersin canım ama onlarda iyice şeyini çıkartmışlar kaydirigubbakcemile3
boşver sen ya az ama öz yap nasılsa sen onlardan daha beceriklisindir elinin lezzetiyle döversin onları eminim süprizzzzz
evelallah herşey gelir elimden :hooray: bacım sen misafirin geleceği zaman söle burdan yapar gönderirim sana
bide benim yemek tariflerimi incelemeni şiddetle tavsiye ediyorum çabuk bak
Kızlar selamlar escales ve nilüfer79 hamileymiş çok sevindim :ecrin_bebek:
darısı başımıza inşallah :ecrin_bebek:
hay ağzını öpeyim senin Şeniz biraz sapıkça oldu galiba ama sevdiğimden kıs valla sırnaşık şeyrica ederim cnm görevimiz:içelim:
evet yaa hem zahmetli hem israf kıyamam ben kocikimin parasına:roflol::roflol:
ayy çok şükür yaa sositososito
el birliğiyle bizi ayırmaya çalışıyolar sırnaşık şey
zor ayırırlar biraz biz daha birlikte hamiş kalacazkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin cnm afiyet olsun siz öğle yemeğini yediniz tabi ben daha yeni kahvaltı yaptımcokacimcoookkadınlar kulübünün en güzel bayanları mehaba ben yemeğimi yedim geldim..nasılsınız bakalım ? rap dağıtayayım birazcık..ohhh..
nerden bakıyorum yavrucum
hay ağzını öpeyim senin Şeniz biraz sapıkça oldu galiba ama sevdiğimden kıs valla sırnaşık şey
yok canım bizi ayırmak biraz zor iş bak bu ana uygun birde şarkı sözü yazayım
müptelayım sana
zarar versende bana
katlanıp acılara
seni içime çekiyorum :asigim:
hoşgeldin cnm afiyet olsun siz öğle yemeğini yediniz tabi ben daha yeni kahvaltı yaptımcokacimcoook
sanada afiyet olsun güzelim..
Giriş tarihi: Oct 2008
Ruh Halim:
Yemek Tarifi: 3
burda yemek tarifi yazan yere tıkla 3 tane tarif var resimlerine bak hepsini ben yaptım
çok sevindim serra84 e allah bizlerede nasip etsin ne diyelim..:teytey: :teytey: :teytey:hoşgeldin cnm Şeniz
serra84 te hamiş cnm
bu ay ne çok hamiş haberi var değilmi kızlar..ben costum..halaya başladım valla :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:Kızlar selamlar escales ve nilüfer79 hamileymiş çok sevindim :ecrin_bebek:
darısı başımıza inşallah :ecrin_bebek:
efet efet umut listemiz azalıyo bizede sıra geliyo yaşasın:teytey:çok sevindim serra84 e allah bizlerede nasip etsin ne diyelim..:teytey: :teytey: :teytey:
bu ay ne çok hamiş haberi var değilmi kızlar..ben costum..halaya başladım valla :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bana da rep yollayın benim hiç yok senağlama mirmirmirmir :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?