günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
bizim memlekette de öyledir canım millet birbiriyle yarış yapar misafir ağırlamada hani ben şunu yaptım bunu yaptım diye hava atmak için ama bukadar abartmamışlardı hakikaten seninkiler baya müsrifmiş :mymeka: ağzına sağlık iyiki demişsinevet cnm valla ben dedim abarttınız bu ne be dedim
beni biliyonya laf ağzımdadır hemen söylerim
bana gelince benden bu kadar çeşit beklemeyin müsrifliğin lüzumu yok dedim:mymeka::mymeka:
evelallah herşey gelir elimden :hooray: bacım sen misafirin geleceği zaman söle burdan yapar gönderirim sana
bide benim yemek tariflerimi incelemeni şiddetle tavsiye ediyorum çabuk bak
hoşgeldin cnm afiyet olsun siz öğle yemeğini yediniz tabi ben daha yeni kahvaltı yaptımcokacimcoook
bende şimdi çay suyu koydum daha kahvaltı yapıcamcokacimcoook
eee kızlar daha daha ne var ne yok benim içinde geri sayım başladı acaba hamişmiyim
pazartesi yada salı dananın kuyruğu kopacak :lepi:
hemen yaparım tatlım . zaten sana sözüm vardı .SLM CANIM HOŞGELDİN
GÜLE GÜLE CANIM BENİM
GÜLE GÜLE CANIM BENİM
TOPRAĞIM ŞİMDA BANA O YAPTIĞIN ALTTAKİ YAZIDAN YAPIVERCENMİ GÜLÜM :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hayırlısı olsun canım .canım kısmetse denizlide düşünüyorum. hayırlısıyla inşallah.
evet canım liste yenilendi hergün güncelliyorum .Beryal+escales +vİldan+Özlemİmsİn+yeb+rengarenk nasılsınız kılzarr
beryall yİne lİsteyİ tazelemİsİn:))))
escales noktamıza İyİ bak annesİ
vildoşum nasılsın canikom.saol canişim iyiyim bizimkileri anca yolladım işe ve okula daha ev işi yapacam hiç canım istemiyo misafir gelecek bunalıma girdim
amin canım serra84 te hamile bu arada.Kızlar selamlar escales ve nilüfer79 hamileymiş çok sevindim :ecrin_bebek:
darısı başımıza inşallah :ecrin_bebek:
kadınlar kulübünün en güzel bayanları mehaba ben yemeğimi yedim geldim..nasılsınız bakalım ? rap dağıtayayım birazcık..ohhh..
anamm noliyiiii bursalılar topiği basiyiii:1shok:
hoşgeldin balım naber döndünmü aramıza Şeniz
saol cnm ne güzel bi hava yaratmışım beni becerikli tanımışsınız:1rolleyes:bizim memlekette de öyledir canım millet birbiriyle yarış yapar misafir ağırlamada hani ben şunu yaptım bunu yaptım diye hava atmak için ama bukadar abartmamışlardı hakikaten seninkiler baya müsrifmiş :mymeka: ağzına sağlık iyiki demişsin
dediğim gibi ne kadar çeşit olduğu değil bence lezzet önemli sen becerirsin :lepi:
hoşgeldin cnm afiyet olsun siz öğle yemeğini yediniz tabi ben daha yeni kahvaltı yaptımcokacimcoook
bende şimdi çay suyu koydum daha kahvaltı yapıcamcokacimcoook
hiç zahmet etme rüfüş gel bizde herşey hazır
teşekkür ederim canım benim ŞenizŞenizŞeniz:lepi: canişim yaa alışkanlık başka bişey ben sana alışmaktan ziyade bağlandım galiba kıskardeşim
buda benden
Yan yana geçen geceler unutulup gider mi
Acılar birden biter mi
Bir bebek özleminde seni aramak var ya
Bu hep böyle böyle gider mi.
Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi
Dikenleri göğü deler mi
Bir menekşe kokusunda seni aramak var ya
Bu hep böyle böyle gider mi.
Kendine iyi bak beni düşünme
Su akar yatağını bulur,
Kendine iyi bak beni düşünme
Su akar yatağını bulur,
İçimdeki fırtına, kör kurşunla diner mi
Kavgalar kansız biter mi
Bir mavzer çığlığında seni aramak var ya
Bu hep böyle böyle gider mi
Şu kahpe dünya seni bana düşman eder mi
Dostluklar birden biter mi
Bir kardeş selamında seni aramak var ya
Bu hep böyle böyle gider mi ŞenizŞeniz
günaydın canım hggünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
kız ağzında olsada ikimiz hamiş kalsak benimde geri sayım başladı bugünlerde olmam lazım ama normal şartlarda ben pek normal olmadığım için bilemiyom tabi sırnaşık şeyeee kızlar daha daha ne var ne yok benim içinde geri sayım başladı acaba hamişmiyim
hayırlısı olsun cnm tabiki o şekilde hamile kalanlar kesin istemeyenler oluyo biz istesek tutturamayızsırnaşık şeybenimde 1 haftam falan var bebek çalışmamız olmadı eşimde kendi korundu galiba ama o durumda da hamile kalanlar oluyomuış
iyiyim canişim sen nasılsın nohut nasıl:ecrin_bebek:vildoşum nasılsın canikom.
çok şükür döndüm eşim 2 gündür çalışıyo ama erkenden geliyo diye giremedim
dün de arkadaşlarım vardı
bugünde kaynanama gitcektm ama iptal oldu:lepi:
canım benim inşallah haişsindir..benimde yarın adet olamam lazım..benim için dua edin kızlar..olmayayaım..:Saruboceq:eee kızlar daha daha ne var ne yok benim içinde geri sayım başladı acaba hamişmiyim
teşekkür ederim canım benim ŞenizŞenizŞeniz
günaydın canım hg
kız ağzında olsada ikimiz hamiş kalsak benimde geri sayım başladı bugünlerde olmam lazım ama normal şartlarda ben pek normal olmadığım için bilemiyom tabi sırnaşık şey
ben repledim seni canım ama ben de isterim ona göre sengözlerimebaksanabbana da rep yollayın benim hiç yok senağlama mirmirmirmir :a015:
canım benim inşallah haişsindir..benimde yarın adet olamam lazım..benim için dua edin kızlar..olmayayaım..:Saruboceq:
hoşgeldin kuşummmmmgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.eee kızlar daha daha ne var ne yok benim içinde geri sayım başladı acaba hamişmiyim
canım nohutta ben de çok iyiyiz 2 saat sonra yola çıkıcaz izmire anneannemize gidiyoz.hayırlısı olsun cnm tabiki o şekilde hamile kalanlar kesin istemeyenler oluyo biz istesek tutturamayızsırnaşık şey
iyiyim canişim sen nasılsın nohut nasıl:ecrin_bebek:
iyi geçmiş olsun cnm görüp göreceğiniz bu olsun inşallah hayatınızda bidaha dert sıkıntı hastalık olmasın cnm
bende hastaneye gidecektim kocik göndermedi
dayısının gelini doğum yapacak refakatçı olarak beni istedi
ne güzel gidecektim bebişi elime vereceklerdi sıçan gibi yeni doğmuş ıslak kanlı ama yinede mis kokulu
onu ben giydirecektim
hain kocik göndermedi otur evinde çok gezmeye başladın sen dedi:1closedeyes:
Zaten içten edilen dua kabul olurmuş canım hele de anne duası inşallah kabul olur canım ya valla rabbim kalbimizi biliyo dileğimizi verir inşallahvallaha canım pazartesi annemlere gittim annem evde değildi anahtarım vardı açıp girdim yatak odasını değiştirdim temizledim duvarlarını sildim camları sildim perdeleri yıkadım ütüledim taktım
bana çok dua etmiş
5 dakika önce telefonda konuştum allah ne dileğin varsa versin sana çok dua ettim dedi
allah kalbimi biliyo inşallah kabul olur cnm :Saruboceq:
canım benim inşallah haişsindir..benimde yarın adet olamam lazım..benim için dua edin kızlar..olmayayaım..:Saruboceq:
saol cnm ne güzel bi hava yaratmışım beni becerikli tanımışsınız:1rolleyes:
bi konuda beceriksizim ......hamile kalmak:roflol::roflol:
ay valla yakın olsa hiç hayır demem yanlız başıma bişi anlamıyorum zaten yedigimdende:bbo:hiç zahmet etme rüfüş gel bizde herşey hazır
sanada günaydın canımcım nasılsın?teşekkür ederim canım benim ŞenizŞenizŞeniz
günaydın canım hg
kız ağzında olsada ikimiz hamiş kalsak benimde geri sayım başladı bugünlerde olmam lazım ama normal şartlarda ben pek normal olmadığım için bilemiyom tabi sırnaşık şey
hayırlısı olsun cnm tabiki o şekilde hamile kalanlar kesin istemeyenler oluyo biz istesek tutturamayızsırnaşık şey
iyiyim canişim sen nasılsın nohut nasıl:ecrin_bebek:
iyi geçmiş olsun cnm görüp göreceğiniz bu olsun inşallah hayatınızda bidaha dert sıkıntı hastalık olmasın cnm
bende hastaneye gidecektim kocik göndermedi
dayısının gelini doğum yapacak refakatçı olarak beni istedi
ne güzel gidecektim bebişi elime vereceklerdi sıçan gibi yeni doğmuş ıslak kanlı ama yinede mis kokulu
onu ben giydirecektim
hain kocik göndermedi otur evinde çok gezmeye başladın sen dedi:1closedeyes:
amin canım Allah razı olsun inşallah diyimde eşim menüsküs ameliyatı da olacak bi ara
ama ALLAH büyük tabi 3. yılımız 2. ameliyat hayırlısı olsun napalım Allah beterinden saklasın inşallah bebişimizde gelsinalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?