hayırlısı olsun cnm tabiki o şekilde hamile kalanlar kesin istemeyenler oluyo biz istesek tutturamayızsırnaşık şey
bu arada pasta tarifleri çok güzel estetiği süperdi mantının kapatılışı güzel çiçek şekli sanki üçünün de tarifini alıcam lezzeti de güzeldir eminim eline sağlık canım senden herzaman farklı tarifler bekliyorum haberin olsun alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
ay kıskanmaya başladım hee ne çok geziyosunuz siz beni anca işe çağırıyolarhoşgeldin kuşummmmm
inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canım nohutta ben de çok iyiyiz 2 saat sonra yola çıkıcaz izmire anneannemize gidiyoz.
ösleyin bizi.:1hug:
amiiin amin:Saruboceq:Zaten içten edilen dua kabul olurmuş canım hele de anne duası inşallah kabul olur canım ya valla rabbim kalbimizi biliyo dileğimizi verir inşallah
:Saruboceq:
saol cnm ne güzel bi hava yaratmışım beni becerikli tanımışsınız:1rolleyes:
bi konuda beceriksizim ......hamile kalmak:roflol::roflol:
ay valla yakın olsa hiç hayır demem yanlız başıma bişi anlamıyorum zaten yedigimdende:bbo:
sanada günaydın canımcım nasılsın?
amin canım Allah razı olsun inşallah diyimde eşim menüsküs ameliyatı da olacak bi ara
ama ALLAH büyük tabi 3. yılımız 2. ameliyat hayırlısı olsun napalım Allah beterinden saklasın inşallah bebişimizde gelsinalkisalkisalkis
manüsküs ameliyatını ileriki bi tarihe erteleyin cnm mesela sen hamiş kal ondan sonra olsun :))
hihhihi ben yaptım:lepi:VİLDANN CANIM ÇEKTİ VALLA MANTI YEDİM GELDİMkaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun cnm tabiki o şekilde hamile kalanlar kesin istemeyenler oluyo biz istesek tutturamayızsırnaşık şey
bu arada pasta tarifleri çok güzel estetiği süperdi mantının kapatılışı güzel çiçek şekli sanki üçünün de tarifini alıcam lezzeti de güzeldir eminim eline sağlık canım senden herzaman farklı tarifler bekliyorum haberin olsun alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
teşekkür ederim cnm farklı bişeyler yaparsam eklerim siteye alkisalkisalkis
hb.. canımmmmmmmmmhoşgeldin kuşummmmm
inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canım nohutta ben de çok iyiyiz 2 saat sonra yola çıkıcaz izmire anneannemize gidiyoz.
ösleyin bizi.:1hug:
malesef olacağım sanırım..müthiş ağrım var..senağlamahayırlısı canım .adet olmazsan da en az 3 gün geçsin öle yap testi .
Aynen katılıyorum canım bu konuda bende hassasım sırnaşık şeyanaaam senin 1 günün kalmış
bende hiç heyecan yok yaaa
valla ne var gibi hissediyom ne yok gibi
olsa hiç fena olmaz ama 1 de 1 tutturmuş oluruz çok paramda gitmez drsırnaşık şeysırnaşık şey
ne cimriyim demi:roflol:
iyiyim canım sen nasılsın bakim görüşemez olduk yawsaol cnm ne güzel bi hava yaratmışım beni becerikli tanımışsınız:1rolleyes:
bi konuda beceriksizim ......hamile kalmak:roflol::roflol:
ay valla yakın olsa hiç hayır demem yanlız başıma bişi anlamıyorum zaten yedigimdende:bbo:
sanada günaydın canımcım nasılsın?
amin canım Allah razı olsun inşallah diyimde eşim menüsküs ameliyatı da olacak bi ara
ama ALLAH büyük tabi 3. yılımız 2. ameliyat hayırlısı olsun napalım Allah beterinden saklasın inşallah bebişimizde gelsinalkisalkisalkis
malesef olacağım sanırım..müthiş ağrım var..senağlama
ay kıskanmaya başladım hee ne çok geziyosunuz siz beni anca işe çağırıyolar
gezmeye çağıran yok
aman neyse hayır dualarını alıyom
benim içinde gez izmiri bizde yazın gelecez izmire inşallah tatil planımız belli oldu cnm :lepi:
amiiin amin:Saruboceq:
bende öyle düşünüyorum canım :CüvCüv:manüsküs ameliyatını ileriki bi tarihe erteleyin cnm mesela sen hamiş kal ondan sonra olsun :))
Rufeydaaa hoŞ geldİn canımmmm
hb canımkaydirigubbakcemile3
VİLDANN CANIM ÇEKTİ VALLA MANTI YEDİM GELDİMkaydirigubbakcemile3
kızlar yemek konuşmak yok demiştik ya dün unutuldu sanırım hemen .yapmayın ama hamile arkadaşlar var günahhayırlısı olsun cnm tabiki o şekilde hamile kalanlar kesin istemeyenler oluyo biz istesek tutturamayızsırnaşık şey
bu arada pasta tarifleri çok güzel estetiği süperdi mantının kapatılışı güzel çiçek şekli sanki üçünün de tarifini alıcam lezzeti de güzeldir eminim eline sağlık canım senden herzaman farklı tarifler bekliyorum haberin olsun alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:klava: klava:
gezmeye çağıran yok
benim içinde gez izmiri bizde yazın gelecez izmire inşallah tatil planımız belli oldu cnm :lepi:
manüsküs ameliyatını ileriki bi tarihe erteleyin cnm mesela sen hamiş kal ondan sonra olsun :))
oyy ne güzel bizede gelin ne güzel olur .izmirle bodrum arası 3 saat .gelin vildoş süper olur kızzzz:lepi:
inşallah dediğin gibi olur canım...unudumu yitirmem kırmızıyı görene kadar..allah büyük..olmadı bir sonraki aya umudumuz devam eder.iyiki varsınız güzelim moralim düzeliyor.kaydirigubbakcemile2ayyy cnm deme öyle allah büyük hiç belli olmaz
ben ilk hamileliğimde öyle adet olacakmışım gibi belim ağrıyodu hiç ihtimal vermemiştim cnm
kızlar yemek konuşmak yok demiştik ya dün unutuldu sanırım hemen .yapmayın ama hamile arkadaşlar var günahklava: klava:
gezmeye çağıran yok
oyy ne güzel bizede gelin ne güzel olur .izmirle bodrum arası 3 saat .gelin vildoş süper olur kızzzz:lepi:
ayy inşallah canım hele bi şu sivas sınırlarını çıkalım gelir nohutu göslerinden öperim alkisalkisalkis
inşallah dediğin gibi olur canım...unudumu yitirmem kırmızıyı görene kadar..allah büyük..olmadı bir sonraki aya umudumuz devam eder.iyiki varsınız güzelim moralim düzeliyor.kaydirigubbakcemile2
Aynen katılıyorum canım bu konuda bende hassasım sırnaşık şey
iyiyim canım sen nasılsın bakim görüşemez olduk yaw
evet canım ya denk gelemedik ben pek giremdim ondan
iyiyim çok şükür
ovulasyon testi aldım bu ay 3 gündür silik çizgi çıkıyo
eşimde ameliyatlı ama çok agır degil
4 dikiş var ben yinede çalışabiilmeyi umut ediyorum
bende adet oldum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?