Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoşgeldin kuşummmmm

inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canım nohutta ben de çok iyiyiz 2 saat sonra yola çıkıcaz izmire anneannemize gidiyoz.
ösleyin bizi.:1hug:
ay kıskanmaya başladım hee ne çok geziyosunuz siz beni anca işe çağırıyolar
gezmeye çağıran yok
aman neyse hayır dualarını alıyom
benim içinde gez izmiri bizde yazın gelecez izmire inşallah tatil planımız belli oldu cnm :lepi:
Zaten içten edilen dua kabul olurmuş canım hele de anne duası inşallah kabul olur canım ya valla rabbim kalbimizi biliyo dileğimizi verir inşallah
:Saruboceq:
amiiin amin:Saruboceq:

VİLDANN CANIM ÇEKTİ VALLA MANTI YEDİM GELDİMkaydirigubbakcemile3
hihhihi ben yaptım:lepi:

hoşgeldin kuşummmmm

inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canım nohutta ben de çok iyiyiz 2 saat sonra yola çıkıcaz izmire anneannemize gidiyoz.
ösleyin bizi.:1hug:
hb.. canımmmmmmmmm
çok kalmayın he çok ösletmeyin yada ordanda slm virin arada bialkisalkisalkis

Aynen katılıyorum canım bu konuda bende hassasım sırnaşık şey

VİLDANN CANIM ÇEKTİ VALLA MANTI YEDİM GELDİMkaydirigubbakcemile3

ayyy cnm deme öyle allah büyük hiç belli olmaz
ben ilk hamileliğimde öyle adet olacakmışım gibi belim ağrıyodu hiç ihtimal vermemiştim cnm
inşallah dediğin gibi olur canım...unudumu yitirmem kırmızıyı görene kadar..allah büyük..olmadı bir sonraki aya umudumuz devam eder.iyiki varsınız güzelim moralim düzeliyor.kaydirigubbakcemile2

inşallah dediğin gibi olur canım...unudumu yitirmem kırmızıyı görene kadar..allah büyük..olmadı bir sonraki aya umudumuz devam eder.iyiki varsınız güzelim moralim düzeliyor.kaydirigubbakcemile2

inşallah rabbim layık görüp verirde bizimde dualarımız dileklerimiz kabul olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…