Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dün orta okuldan arkadaşımın hamie aberini aldım onun adına çok sevindim ama birazda kıskandım şubatta evlendi korunuyolardı aklına girdim kızın bak beni göz önüne al olmazsa üzülürsün korunmayı bırak hemen olmaz zaten falan derken hemen hamile kalmış ilk ayda nasıl oluyor ya bize niye olmuyor bu

vildangel test yapmaya ne gerek var hergün veya gün aşırı birlikte olun :jeyyar:garanti olsun:jeyyar: paranız cebinizde kalsın bide şu alıntıları silmeyi bırakın kim ne demiş karıştırdım iyice yaaa-tatlicadiarzu-[/QUOTE .!.:
e onu çok denedik işe yaramadı bide bunu deneyelim dedik napalım umut dünyasısengözlerimebaksanab

bende kıskanıyom ciddi ciddi
benim onlardan ne eksiğim var yaa
hele bide kızım kocamanya artık bahanem bile yok niye yapmıyon kızın kocaman diyolar :çok üzgünüm:

evet canım geçmişi anca okuyabildim muhabbet koyuymuş maşallah
-tatlicadiarzu- hee bir araya geldik çok şükür
e onu çok denedik işe yaramadı bide bunu deneyelim dedik napalım umut dünyasısengözlerimebaksanab

parama kıysam bende alırım ama bi cimrileştim bu aralar para harcıycam diye aklım çıkıyo
istanbula düğüne gidecezya paramı orda harcıycam ben
kıslar bi hırha almışım beni incecik gösteriyo bide rugan ev ayakkabısı aldım
bide etek aldım bide pantolon aldım ama gömlek bulamadım:çok üzgünüm: memişler çok büyük 95 beden
bağa göre gömlek yapmamışlarsenağlama
günüm varya güsel olmak istiyodum

sorma güzelim arkadaşım 19 ekim de evlendi en son 26 ekimde adet olmuş sonra hamile..bi de korumnuşlar ..ağustos başı doğum yapacak..biz korunmuyoz 1 yıllık evliyiz yok bişey..allah ne zaman ol derse artık..çalışmaya devam güzelim..kaydirigubbakcemile2

ya milet bir ayda dil ilk denemede hamile kaliyo bizim bebisler bize cok naz yapiyo yazcak tim bilet olmus

ya milet bir ayda dil ilk denemede hamile kaliyo bizim bebisler bize cok naz yapiyo yazcak tim bilet olmus

heee biz iki eltiyiz
eltim hamile kalacam diye ödü kopuyo
bende her ay ne paralar harcıyom hamile kalmak için adaletsizlik var eşit dağıtılmamış haklar:enbuyukkk:
o parasına ciciler alıyo ben dr veriyom

amanbebiş içn dgewr ya 20 tl nolcak nelere vermiyozki dimi ama
boşverrrrrrrrrr harca gitsin
o zaman gömlegide diktir saga göre yapsunlar:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…