aldın mı kıs bende kaç gündür onu araştırıyorum hangi marka canım hem vaktini geçirme imkan varsa hemen çalışın kaydirigubbakcemile3Aynen katılıyorum canım bu konuda bende hassasım sırnaşık şey
evet canım ya denk gelemedik ben pek giremdim ondan
iyiyim çok şükür
ovulasyon testi aldım bu ay 3 gündür silik çizgi çıkıyo
eşimde ameliyatlı ama çok agır degil
4 dikiş var ben yinede çalışabiilmeyi umut ediyorum
aldın mı kıs bende kaç gündür onu araştırıyorum hangi marka canım hem vaktini geçirme imkan varsa hemen çalışın kaydirigubbakcemile3
test yapmaya ne gerek var hergün veya gün aşırı birlikte olun :jeyyar:garanti olsun:jeyyar: paranız cebinizde kalsın
bide şu alıntıları silmeyi bırakın kim ne demiş karıştırdım iyice yaaa-tatlicadiarzu-
slm kızlar nasılsınız
aldın mı kıs bende kaç gündür onu araştırıyorum hangi marka canım hem vaktini geçirme imkan varsa hemen çalışın kaydirigubbakcemile3
valla eczanede çok pahalı ben g.g dan aldım 22 tane ovulasyon 4 tane gebeliktesti 20tl sanırım ya kargoda ücretsiz 7 tanesini yaptım valla
günde iki tane yapıyorum kaçırmayayım diye
hani varddır ya bi atasözü
arab yagı bol bulunca....... sürermiş hesabı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet canım geçmişi anca okuyabildim muhabbet koyuymuş maşallahselam cnm hoşgeldinŞeniz geçmişimi okuyodun aşağıda baya kaldın
vildangel test yapmaya ne gerek var hergün veya gün aşırı birlikte olun :jeyyar:garanti olsun:jeyyar: paranız cebinizde kalsın bide şu alıntıları silmeyi bırakın kim ne demiş karıştırdım iyice yaaa-tatlicadiarzu-[/QUOTE .!.:e onu çok denedik işe yaramadı bide bunu deneyelim dedik napalım umut dünyasısengözlerimebaksanab
ben repledim seni canım ama ben de isterim ona göre sengözlerimebaksanab
tamam repliyoruma.s
bende kıskanıyom ciddi ciddidün orta okuldan arkadaşımın hamie aberini aldım onun adına çok sevindim ama birazda kıskandım şubatta evlendi korunuyolardı aklına girdim kızın bak beni göz önüne al olmazsa üzülürsün korunmayı bırak hemen olmaz zaten falan derken hemen hamile kalmış ilk ayda nasıl oluyor ya bize niye olmuyor bu
-tatlicadiarzu- hee bir araya geldik çok şükürevet canım geçmişi anca okuyabildim muhabbet koyuymuş maşallah
e onu çok denedik işe yaramadı bide bunu deneyelim dedik napalım umut dünyasısengözlerimebaksanab
sorma güzelim arkadaşım 19 ekim de evlendi en son 26 ekimde adet olmuş sonra hamile..bi de korumnuşlar ..ağustos başı doğum yapacak..biz korunmuyoz 1 yıllık evliyiz yok bişey..allah ne zaman ol derse artık..çalışmaya devam güzelim..kaydirigubbakcemile2dün orta okuldan arkadaşımın hamie aberini aldım onun adına çok sevindim ama birazda kıskandım şubatta evlendi korunuyolardı aklına girdim kızın bak beni göz önüne al olmazsa üzülürsün korunmayı bırak hemen olmaz zaten falan derken hemen hamile kalmış ilk ayda nasıl oluyor ya bize niye olmuyor bu
bende alacağım şu testten..valla eczanede çok pahalı ben g.g dan aldım 22 tane ovulasyon 4 tane gebeliktesti 20tl sanırım ya kargoda ücretsiz 7 tanesini yaptım valla
arab yagı bol bulunca....... sürermiş hesabı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
selam..iyiyiz güzelim..sen nasılsın...........?slm kızlar nasılsınız
üzülme canım :teselli: benimde günüm yarın..müthiş belim ağrıyor,kasıklarım ağrıyor..pek bebiş belirtisi değil gibi ama kırmızıyı görene kadar umutluyum..yada umudumuz bir sonraki aya artık..allahın dediği olur canım..bende adet oldum senağlama
ben de repppp istiyorum..alkisalkisalkis alkisalkisalkisaz önce dağıttım sizlere kızlar..banada bandadelikafadulden
ya milet bir ayda dil ilk denemede hamile kaliyo bizim bebisler bize cok naz yapiyo yazcak tim bilet olmus
bende kıskanıyom ciddi ciddi
benim onlardan ne eksiğim var yaa
hele bide kızım kocamanya artık bahanem bile yok niye yapmıyon kızın kocaman diyolar :çok üzgünüm:
-tatlicadiarzu- hee bir araya geldik çok şükür
parama kıysam bende alırım ama bi cimrileştim bu aralar para harcıycam diye aklım çıkıyo
istanbula düğüne gidecezya paramı orda harcıycam ben
kıslar bi hırha almışım beni incecik gösteriyo bide rugan ev ayakkabısı aldım
bide etek aldım bide pantolon aldım ama gömlek bulamadım:çok üzgünüm: memişler çok büyük 95 beden
bağa göre gömlek yapmamışlarsenağlama
günüm varya güsel olmak istiyodum
ben silmiyom kıs valla olduğu gibi :sm_confused:test yapmaya ne gerek var hergün veya gün aşırı birlikte olun :jeyyar:garanti olsun:jeyyar: paranız cebinizde kalsın
bide şu alıntıları silmeyi bırakın kim ne demiş karıştırdım iyice yaaa-tatlicadiarzu-
bu gün aşırı olayıda çok zahmetli kuzum ya birde insan görev gibi yapıyo ya sanki işe yaramıyo gibi geliyo
slm canım hgslm kızlar nasılsınız
aaa evet ne kadar çok ve ucuz onlar dimi hangisini aldın sen şöyle bişeymivalla eczanede çok pahalı ben g.g dan aldım 22 tane ovulasyon 4 tane gebeliktesti 20tl sanırım ya kargoda ücretsiz 7 tanesini yaptım valla
amanbebiş içn dgewr ya 20 tl nolcak nelere vermiyozki dimi ama
boşverrrrrrrrrr harca gitsin
o zaman gömlegide diktir saga göre yapsunlar:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?