Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yapamdığımız içinde hayatın bütün acılarını tadıyoruz o arada mutluluğu yaşadığımızı zorda olsa anlıyoruz canım benim öyle değilmi bak örnek kendimden geçen hafta güzel bir şey yaşadım sadece değerlerim düşük diye kendimi mahvettim eşimide sabahlara kadar uyutmadım garibim ha bire dönüp durdu yatakta bak dün haberini aldım bebişim bana merhabe dedi ve o an bütün üzüntü kaybolup yerine mutluluk verdi aslında hayata hep mutlulukla bakmak lazım ama biz bunu yapamıyoruz işte

HOŞGELDİİNNNNNNNN..bende nefret ederim yaaaaaaa...
kız avatarı değiştircem değiştircem dedin bula bula bunumu buldun bu ne anacım bişi belli değil..
kız bu benım bebişin ultrasonuu anca böle yapabıldınmı.değiştiremedımm kız yardımcımı oldun cadı diloş ne iyidi bana linkı yolluyordu bende kopyalıyordumm sana okadar dedım yapmadınn ben yapamıyorum cunkı küsüm sana
hoşgeldin benbilirim

hb tatlımm nbr
rep verrken benı utnana küserımm ben dagıtıyorum ama bazı kişiler dısında gerı dönusum olmuyor -tatlicadiarzu-

melek ben sana vermiştim canımm hiç hissetmedin dimi)))kullanıcı belgelerine tıkla sayfayı alta çek göreceksin canım...yine veririm sıran gelince..sende bana ver heee

hoşgeldin benbilirim

olabilir cnm halı yıkadım dün-tatlicadiarzu-

kızlar sivasta hava sapsarı oldu valla çok ürkütücü ben korktum evde yalnızım anneeeeeee:1ninca:

kıs kendıne dıkkat et bıras.ayagından corabı eksık etme anı hareketler yapma yataktan bı anada kalma mesela bebeışın tutunsun sana bırasda kollakendınıklava:

evet canım haklısın aslında hayat bir oyun sahnesi değilmi hiçbir sevinçte hiçbir üzüntüde sonsuza kadar sürmüyor unutulup gidiyor işte her zaman böyle bakabilsekte kendimizi çok yıpratmasak iyi olacak ama bunu yapmak zor yapan insanlarda hem mutlu hem de başarılı oluyorlar

Kızlar gÖĞsÜmÜn ucu sızlıyor valla kasıĞımada ha bıre ıĞne vuruyorlar sankı bızımkı sıkı tutunmaya ÇalıŞıyor galıba anne benı sar sarmala dıyor heralde

kızlar ben çıkıyom benbilirim sana rep verdim canım arkadaşa gidiyom ben kahve içmeye herkese byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…