en iyisi böyle söylemek bile insanın hayata bakışını değiştiriyor yani aslında hayat sana istediklerini veriyor her zaman olumlu düşüneb
ilsek çok daha iyiolacak herşeyin tadına varacağız ama insanoğlu yapamıyoruz işte
SAOL CANIM BENİM BU ARADA HİÇ ÜZÜLME İNŞALLAH GELECEK AY BEBİŞİN SANA MERHABA DER ALLAH BÜYÜK CANIM BENİM
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKALIM
içgüveysınden eyıce mı deler ne bomba gıbyım emhamdurullah calışmalar baslasdım:)
sanada verdim kuşum
huuu kıslar hepinize rep verdim
kız bu benım bebişin ultrasonuu anca böle yapabıldınmı.değiştiremedımm kız yardımcımı oldun cadı diloş ne iyidi bana linkı yolluyordu bende kopyalıyordumm sana okadar dedım yapmadınn ben yapamıyorum cunkı küsüm sanaHOŞGELDİİNNNNNNNN..bende nefret ederim yaaaaaaa...
kız avatarı değiştircem değiştircem dedin bula bula bunumu buldun bu ne anacım bişi belli değil..
hoşgeldin benbilirim
hb tatlımm nbr
rep verrken benı utnana küserımm ben dagıtıyorum ama bazı kişiler dısında gerı dönusum olmuyor -tatlicadiarzu-
SAOL CANIM BENİM BU ARADA HİÇ ÜZÜLME İNŞALLAH GELECEK AY BEBİŞİN SANA MERHABA DER ALLAH BÜYÜK CANIM BENİM
inşallah canım sizlerin olunca hem bana ümit oluyor hem de moralim düzeliyor biraz daha inanmalıyım benim bebeğim olacak bundan sonra hep böyle söyleyeceğim olumsuz düşünmek yok artık olaaaaaaaaccccccccaaaaaaaaakkkkkkkkkkk
ALLAH BÜYÜK TATLI KUŞUM ALLAH BÜYÜK ALLAHTAN DİLEĞİM BU MUTLULUĞU TADARSIN İÇTEN DİLİYORUM ÇÜNKÜ SENDE KIZLAR SİZDE BU MUTLULUĞU HAK EDİYORSUNUZ İNANIN SÜPER İNSANLARSINIZ :1hug:
hoşgeldin benbilirim
olabilir cnm halı yıkadım dün-tatlicadiarzu-
kızlar sivasta hava sapsarı oldu valla çok ürkütücü ben korktum evde yalnızım anneeeeeee:1ninca:
canim ya biri bana da cep versin ne o diye bile bilmiyom da
inşallah canım sizlerin olunca hem bana ümit oluyor hem de moralim düzeliyor biraz daha inanmalıyım benim bebeğim olacak bundan sonra hep böyle söyleyeceğim olumsuz düşünmek yok artık olaaaaaaaaccccccccaaaaaaaaakkkkkkkkkkk
inşş cnmmm
olucak tabii
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKALIM
içgüveysınden eyıce mı deler ne bomba gıbyım emhamdurullah calışmalar baslasdım:)
AFERİN ÇALIŞMALARA DEVAM TEMELLERİ SAĞLAM KURUN ŞEKERİM TAMAMMI ANACIM :CüvCüv:
yapamdığımız içinde hayatın bütün acılarını tadıyoruz o arada mutluluğu yaşadığımızı zorda olsa anlıyoruz canım benim öyle değilmi bak örnek kendimden geçen hafta güzel bir şey yaşadım sadece değerlerim düşük diye kendimi mahvettim eşimide sabahlara kadar uyutmadım garibim ha bire dönüp durdu yatakta bak dün haberini aldım bebişim bana merhabe dedi ve o an bütün üzüntü kaybolup yerine mutluluk verdi aslında hayata hep mutlulukla bakmak lazım ama biz bunu yapamıyoruz işte
kız bu benım bebişin ultrasonuu anca böle yapabıldınmı.değiştiremedımm kız yardımcımı oldun cadı diloş ne iyidi bana linkı yolluyordu bende kopyalıyordumm sana okadar dedım yapmadınn ben yapamıyorum cunkı küsüm sana
hoşgeldin benbilirim
hb tatlımm nbr
rep verrken benı utnana küserımm ben dagıtıyorum ama bazı kişiler dısında gerı dönusum olmuyor -tatlicadiarzu-
hehehe demek bebişin..anacım şöyle güzelce koysana şu sayfaya büyükçene göreyim hadi nolur kızzzz....
bu mesaj yazdığımız yere yapıştır de bakalım olcakmı....
anacım benımde bildiğim yok link nasıl kopyalanıyo kızzz dur uğraşayım bebişim ya küsme hemen..
bak repimide gönder ben atıyorum onagörekaydirigubbakcemile5
kız bu benım bebişin ultrasonuu anca böle yapabıldınmı.değiştiremedımm kız yardımcımı oldun cadı diloş ne iyidi bana linkı yolluyordu bende kopyalıyordumm sana okadar dedım yapmadınn ben yapamıyorum cunkı küsüm sana
vallaha canım ben kimseden karşılık beklemeden veriyom nolacak sankihoşgeldin benbilirim
hb tatlımm nbr
verenin canı saolsun vermeyen zenci olsun:roflol::roflol:
kıs kendıne dıkkat et bıras.ayagından corabı eksık etme anı hareketler yapma yataktan bı anada kalma mesela bebeışın tutunsun sana bırasda kollakendınıklava:
valla ben ve dikkat çok zor ama elimden geleni yapmaya çalışırım
aksi gibide misafirim gelecek ve çok yorulacam 3 gün:bbo:
inşş cnmmm
olucak tabii
öyle valla bundan sonra umutsuzluk yok he iyi şeyler düşüneceğim alkisalkisalkis
AFERİN ÇALIŞMALARA DEVAM TEMELLERİ SAĞLAM KURUN ŞEKERİM TAMAMMI ANACIM :CüvCüv:
tımaaammm dersıme eyıce calışıyorum cnmc adam kahve sevmez ben demeden ıstıyo sımdı:):):) bıde arı balı+sutu+polenı karısımı var sabahlarııkımızde ıcıyoz onu bakalım ne olucek 4hazıranda adet olmam lazım ama bır haftada oynuyo bende desem 11hazıran faln sanırsam :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?